- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
- gépigény: 1280, 2AA, minden maxon: 20-30fps...pff... a Carbon sokkal gyorsabb volt hasonló látvány mellett
- irányítás: valami überf*s: hiába nyomom jobbra vagy balra, egyszerűen nem akar kanyarodni. Elsőre nagyon zavaró volt, aztán valamennyire megszoktam, de még mindig rém gyengus
- menü: túl csicsás, nem tetszik
- fizika (sivatagos speed trap rész): lol... pattog a kocsi össze-vissza, rémes. A damage-ek kiosztása meg teljesen véletlenszerűnek tűnik. Totaled-é dettó.-/+ zene: szokásos NfS akármi, szódával elmegy
+ a grip race tetszett: ez a régi, 'igazi' NfS-ekre emékeztetett, mintha az irányítás is jobb lett volna itt és a táj is tetszett
+ a graf nem rossz. Az autók tetszenek, mondjuk a táj már nem annyira, de cserébe legalább lassú...
+ szerintem ennek a játéknak semmi köze az NfS szériához. 1 totál önálló alkotásként meg nem olyan rossz. Viszont ha az NfS 2.-6. részére visszagondolok, a szívem szorul össze.6/10 - gyengus ez is, de szerencsére nem annyira, mint az übersz*r Carbon. A teljest azért megnézem majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest