- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
euforia
tag
válasz
Sirandrish #3397 üzenetére
ezt így rendszeresíthetnék minden játéknál
-
hülyegyerek
addikt
Nem tudom,ki hogy van vele,de én majdnem 2 évnyi most w. után nagyon jónak találom a demót.Graf tetszik,irányítás meg végre nem olyan,hogy 250-300-al be lehet venni egy kanyart..
Szóval várom a teljes verziót...(már veszem is a hitelt lcd tévére,meg kontrollerre)
-
Sirandrish
legenda
elég érdekes...ha nyomok rá AA-t akkor simán megy akadás nélkül...jobban megy minden HIGH-on 2*es AA-val mint minden lowon AA nélkül...Grat EA
-
Raymond
titán
A regi trukkok szerencsere mukodnek. Ha atnevezed a MOVIES konyvtarban a file-okat a jatek megy de kevesebb lesz az idegesito nem atugorhato video
-
fpeter07
veterán
válasz
Szuperboci #3387 üzenetére
NEm fontos hogy nfs legyen, csak legyen már valami új autós játék
-
athomi
veterán
válasz
(Kolombusz) #3392 üzenetére
A körversenyt én is megnyertem elsőre 20FPS-el.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
aTom_DJ #3386 üzenetére
Jah, én a neten olvastam, hogy valaki prágában próbálta X360-on és nagyon nehéz volt.
Hát nemtom, nekem kb. annyi kontrolleres gyakorlatom volt, hogy előtte mentem 1 kört a Forza2-ben bekapcsolt esp-vel, meg tc-vel, aztán köv. körben ezeket kikapcsoltuk, mentem még egyet, utána meg Pro Street.
Első versenyen kirepültem az útról, a másodikat megnyertem. A körversenyt meg egyből megnyertem. King fokozaton. Nagyon könnyű. -
raskolnikoff
őstag
naszóval a demo egy szar. de a játék még lehet hogy jó (=végignyomható) lesz...gondoljátok végig. a játékmenet sokat segíthet. de ez a demo...egy határ sz*r
sztem a krízis is azér tolódott el egy hónappal mert kb ilyen szar lett volna csak rájöttek hogy azér annak sokkal nagyobb menedzsmentet csináltak és az már télleg brutálgáz lett volna. ettől mondjuk az nfsre ez még nem mentség... -
Raymond
titán
válasz
aTom_DJ #3386 üzenetére
Gondoltam hogy mar minden le volt irva a demoval kapcsolatban, nem is olvastam vissza. Eleg egyertelmuek a problemak. Mondjuk van egy csomo olyan aprosag is amit mar regota csinalnak (nem atugorhato videok, feleslegesen rezgos kamera) vagy uj baromsag (jobb oldalt van az OK gomb amikor kerdez valamit) van benne.
-
Szuperboci
senior tag
Gyengébb grafikai beállitásokkal eléggé csunyácskán néz ki...persze tudom, low grafika-mit várok meg minden,de pl ut3 low-med grafikán sokkal szebben néz ki
Irányitása eléggé furcsa,bár idővel meglehet szokni.A féket nem is kell nyomni kanyarba,magától lelassul...
Nemtom nekem úgy összességében csak kis mértékbe jött le ,hogy ez egy nfs. -
Eagle16
addikt
Lehet azért tűnik valakinek úgy, hogy szaggat, mert mikor már gyorsan megy az autó, akkor remeg a kép... (gondolom valami hangulatfokozásnak szánták...)
-
aTom_DJ
tag
"Ahogy olvasgatom a hsz-eket, megnéztem kinek milyen gépe van. Ezt szűrtem le:
Akinek szaggat: 1 magos procija van!!
Akinek jól fut: 2 magos procija van!!!
Tehát itt is inkább a proci a fontos, mint a vga...
"
Nekem 4 magos van és szaggat X1950proval 50-60FPS mellett. Akkor csak a kétmagos a jó, és már a 4 nem is
?
-
tkazmer
addikt
válasz
Mz/ts250@300 #3372 üzenetére
igen, a gépigénye szerintem nem olyan vészes, kb carbon szerű lehet talán.
-
Mz/ts250@300
tag
Hát én sem ezt vártam . A cod4 ,crysis ezek nagyon tetszetek a demó alapján ,de ez.
A bemutató videokhoz nagyon messze van ,a törést meg jobb lett volna inkább elfelejteni,az irányitás sem egyszerű (bár talán azt még meglehett szokni)A fapados menű.Már második nekifutásra unalmas a két demo pálya
Irták lejebb ,hogy az nfs fieling megvan bent,hát szerintem abszolut nincs ez még a carbonnál is gyengébb.
Bár azért a teljest is kiprobálom ,de az biztos,hogy ezért pénzt nem adok.Ami jóhir az enyémhez hasonló vasakon is elfutt,én 1024x768ban toltam +még a grafikán is emeltem ,és igy még játszható.
-
Eagle16
addikt
Nos végigvittem mégegyszer, és utoljára a demót.
Csináltam pár képet. (az FPS számlálót szándékosan hagytam benne)
Konfig az adatlapon, forceware 169.02 béta. (egy egymagos proci is elég hozzá...)
A képek ilyen beállítások mellett készültek.
2
3
4
5
6
7
8
9
10Szóval annak örülök, hogy szépen megy, nem lassul meg ilyesmi...az intro nagyon tetszett, a zene is jó volt alatta.
A játék szerintem csúnya, főleg a füst...komolyan mondom, az nfs ug1-ben szebb füst volt...
Hiába raktam a játékra 2xAA-t, ugyanolyan recések az autók. A második, nem sivatagos versenyen már-már azt hittem hogy tényleg egy nfs-ben versenyzek egy versenyautóval, szinte beleéltem magam. A hangok egész jók, bár közelről még sosem hallottam egy BMW hangját, szerintem tűrhető a motorzaj. Demo alapján nem szeretném leírni a játékot, szóval a teljeset mindenképp ki fogom próbálni.
Jah és az irányítás: elmegy...de nagyon oda kell rá figyelni. Billentyűzettel próbáltam (van kormányom is, de szerintem NFS-t csak bill.-el...), amint kicsit jobbra próbálok kanyarodni, fordul kb. 5 fokot, aztán azon nyomban visszaugrik az autó egyenes helyzetbe. Lehetne benne egy kicsit szabadabb csúszkálás is...nemtudom, valahogy nem érzem, hogy én irányítanám a kocsit...olyan fura az egész. -
gergo84
aktív tag
nálam ez az NFS rangsor
1. undergorund 2
2. underground
3. porsche unleashed
4. most wanted
5. carbon
6. hot puruit 2
7. hot pursuit (nfs3)
8. high stakes
9. nfs2- need for speed (1): ez kimaradt az életemből
- pro street: demo alapján nem lehet játékot osztályozni, de valahol a carbon és a mw között lesz a helye -
Raymond
titán
válasz
ssolitude #3359 üzenetére
Az iranyitas szar. En elhiszem hogy arcade meg minden de egyszeruen szar az osszhatas. Mondjuk kulonosen ugy hogy mentem mar Arizonabol a US93-on Las Vegas-ba 170+ km/h-val. Es egy Pontiac Grand Prix GT-vel aminel talan meg egy motorcsonak is jobban ul az uton mar 80-nal. De itt az elmeletileg gyorsasagra es stabilitasra kihegyezett BMW-t nem lehet ugy iranyitani mint azt a Pontiac-ot
Nem vartam realitast de ez egyszeruen nem az igazi. A Most Wanted-ben is jobb feeling volt az autokat iranyitani.
-
Zomb€€
őstag
'ztakurva,hát ezt nemlehet irányítani
Egyedüli pozitivum talán a gondolatolvasás...első total után azt mondtam magamba hogy ebből elég ennyi, és "hibát észlelt"-el kilépett
-
enterlaci
senior tag
Első eredmény: NFS Pro Street - 100% CPU0 és 100%CPU1 usage!
Megnézem más gamekben is...
-
Raymond
titán
Jesszus mekkora csalodas ez a jatek. Katasztrofa.
-
debut12
aktív tag
Tudnátok adni egy linket, ahonnan gyorsan is jön???
Köszi! -
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #3309 üzenetére
szvsz is az u2 a legjobb, carbon is jó volt, ez meg elmegy
-
janati
őstag
Ahogy olvasgatom a hsz-eket, megnéztem kinek milyen gépe van. Ezt szűrtem le:
Akinek szaggat: 1 magos procija van!!
Akinek jól fut: 2 magos procija van!!!
Tehát itt is inkább a proci a fontos, mint a vga...
-
enterlaci
senior tag
válasz
raskolnikoff #3342 üzenetére
Honnan tudtad, hogy volt 7300gt-m!?
De amúgy meg is nézem a hivatkozott topicot.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #3341 üzenetére
természetesen az alábbit juhinak szántam
-
enterlaci
senior tag
Nah, jah, a vélemények mint a carbonnál is nagyon megoszlanak. Azért tudni kell mit várunk egy nfs-től, azért ez nem simbin termék!
Prof01: a 10/9 nagyon erős! Maradjunk már a földön!!!! 10/8,5! Igazam van vagy igazam van?? -
juhi07
senior tag
valaki egy 7300gt vel nem tesztelte a játékot?
-
athomi
veterán
Látom eléggé megoszlanak a vélemények. Sztem nem a legroszabb rész, de attól, hogy van egy-két újítás benne és mert ma jött ki még messze nem ájulok el. Aki tudja még milyen egy jó autós játék az azt teszi 30 perc játékidő után mint én: UNINSTALL.
Azzel meg hogy ez egy demo ne gyertek...a demoval nem megutáltatni kell a játékot, hanem megszerettetni, felkelteni az érdeklődést...Prof01: Ne nehogy már...10/9, ehh...
-
tkesy
addikt
Teszteltem egy kicsit Fraps-al én is: (BMW-s pálya)
XP: (nv 162.18)
Min: 26 fps
Max: 51 fps
Avg: 35 fpsVista: (nv 167.37)
Min: 24 fps
Max: 49 fps
Avg: 35 fpsEnnek ellenére Vista-n valamiért szaggatott, én a hangkártyára v a driverére tippelnék, mert XP-n sokkal jobb a hangzása az NFS Pro Street-nek, pedig az eddig tesztelt játékok esetében ez pont forditva volt...
Ha Vistaval valakinek más tapasztalata van, szóljon, lehet nálam van a hiba...tesztgép
CD2 6400@ 3.2GHz, P35C-DS3R
2*1 GB ST @ 960 4-4-4-12
MSI 8800 GTS 320 OC -
bzoley
veterán
válasz
Sirandrish #3325 üzenetére
Nem, nem arra, és nem rád céloztam, aránylag használható vga-d van.
Az viszont igaz, hogy akármilyen is lehet a grafika, ha a játékélmény nulla, abból meg nem tudom, lesz-e valami. -
Prof01
veterán
Nah most végre tudtam vele többet játszani. Állítottam a virtuális memórián (2048mb-4096mb), de még mindig elég gyengén fut,ami látszik a képeken is (jobb felső sarok). Talán a proci a gyenge. Na mind1.
A véleményem a játékról:
Végre nem azaz arcade-os az irányítás, szép grafika, nagyon tetszik a nitro használat, hasonló lett mint az UG1-ben. Nem az a nevetséges, mint az MW-ben és a Carbon-ban, hogy magától visszatöltődik. A törés néhol tényleg nevetségesre sikerült.
Szerintem nagyon könnyű lett még KING módban is!
Ezt és a gépigényt leszámítva nagyon jó játékélményt nyújt! Én őszintén megmondom, rosszabbra számítottam.Várom már nagyon a teljest.
Képek:
[beállítás]
[kép1]
[kép2]
[kép3]Nálam: 9/10 pont.
-
keIdor
titán
Nah én is megnéztem a demot még reggel! Tetszik, grafika teljesen kimaxolva és élsimítva szerintem nagyon szép! Sokat fejlődött a Carbonhoz képest! 50-60FPS simán megvolt és a játékélmény is jobb, mint volt.
-
smisa
őstag
Ha valaki lenne olyan rendes és feltené a GRUOP18.cab és a GROUP20.cab fájlokat egy publikus oldalra megköszöném én már 4 leszedtem és mindig valamelyik CRC híbás. Már csak ez a két fájl hiányzik.
Előre is köszönöm
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #3320 üzenetére
képzeld, onnan tudom, hogy átmentem uncsitesómékhoz, és neki komolyabb gépe van, és ott megnéztem
egyébként, szerintem a játékélmény sokkal fontosabb mint a grafika..
-
bzoley
veterán
válasz
Sirandrish #3320 üzenetére
Csak helyettem válaszolt, mert már elfelejtette, mit kérdezett
Amúgy q*va jó, és a nem rossz között azért van különbség, de ne olyan akarja megítélni, akinek esélye sincs megnézni, mit is lehet kihozni belőle. -
beteg
őstag
én is dobnék egy szavazatot az "játékélmény nulla" mellé!
-
feka007
veterán
Kiprószáltam. Grafika nem egy csúcskategória, de az előző részekhez képest sokkal jobb, a valósághoz hasonlít, nem csak nyomatják a sédereket, hdr-t. Amúgy nem rossz, Carbonnál sokkal jobb.
-
v.tom
őstag
Szerintem az Underground 1 volt eddig a legjobb nfs rész. Azt nem csak azért toltam mert meg akartam nézni az összes kocsit meg szabadon akartam tuningolni őket...
Abban volt játékélmény rendesen. Nem tudnám megmondani hány órát töltöttem gyorsulással hogy én legyek a 18s kürüli időmmel a legjobb a LAN-okon. Jajh. Azok a régi szép idők... -
-
v.tom
őstag
Hát nemtom. Kicsit fura ez Prostreet demo. Amikor indítom már akkor rögtön beugrik nekem a Most Wanted utánérzés. Ez nem gond. Az sem volt rossz game.(eljátszottam vele de csak a kocsik érdekeltek) A grafikát felhúzom elég rendesen, hátha jó lesz. Elindítom a játékot. Amint betölt és 3d-be kerülök 10 másodperc után egy pillanatra elsötétül a kép. Aztán 5 másodperc múlva megint. Addig csinálja amíg dob egy kékhalált a Vista(programhibát jelez), és ujraindul a gépem. Először nem tudtam mi okozza. De rájöttem: a procim húzva volt kemény 130 mhz-et. (2400-ről 2530-ra)!! Miután visszaállítottam alapra ment rendesen. Ez gáz.. Ennél lényegesen magasabbra húzott órajelekkel sem volt semmi baja egyik programnak sem amivel találkoztam eddig. Ez remélem csak a kezdetleges verziónak tudható be. Nagyon remélem. Játékmenet szempontjából a játék bár látványos, és az is igaz hogy nem volt eddig nfs-ben hasolnó, elég ratyi. Megpróbálták kicsit szimulátorosabbá alakítani az irányítást, de nem igazán sikerült, és elérték vele azt hogy elveszik az nfs-ek kellemesen arcade irányítása, amit sokan nagyon kedvelnek.
Na mindegy. Ettől eltekintve a játék okozhat kellemes meglepetést is és van benne potenciál. Remélem a végleges verzióra sokat javítanak rajta, mert különben marad nekem az eddigi legjobb nfs az Underground 1 és talán a 2. -
Viktor77
titán
Érdekes amúgy.
Pont azok szídják ezt a részt, akik az MW-t, Carbont istenítik. Pedig ezek voltak a legszarabb NFS-ek. Az UG1-2 után ez felüdülés. Ja, hogy nem veszel 800-al egy kanyart? Hát istenem...
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #3297 üzenetére
már sokszor le lett irva:aki törni/zuzni akar, menjen FlatOut-ozni!
bocsi, de nem hagyhattam ki
-
bzoley
veterán
Nah, én is mentem néhány kört. Kvázi high beállításokkal épp, hogy folyamatos(nak tűnik) 1920-ban, de csak lökhárítóról. Mindenki az irányítást fikázta eddig. Más, de se nem jobb, se nem rosszabb, mint az előzőek. Kis alulkormányzottság észrevehető, de TDU-ban 900fokkal használom a kormányt, így nem nagyon kellett szokni. A graf nem rossz, de nekem nem jön be ez a cirkuszos látvány. Legnagyobb élmény, amikor az előtted lévő nullára lelassít. Elszórakoztam vele egy darabig, de nem nagy durranás, MW eddig jobban tetszik.
MTbc:
Pl. én. -
Winner_hun
félisten
uninstalled
-
MTbc
senior tag
Kipróbálta vistán?Nekem majd nem jobban megy
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest