Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1050) ez_meg_emaz válasza rumos14 (#1048) üzenetére


ez_meg_emaz
őstag

Szerintem méretre nem tul nagy, és ezen már van értelme filmet nézni. Hát nemtudom neked hol fér rá csak 3 film 2gigára. :F Általában át kell konvertálni és máris nem 700mb egy film. ;) Vagy nem így van?
2gb-os limittel nemtudom mi a bajod. Szolj ha ennyi pénzért kapsz 10-20-30gb-osat ezekkel a paraméterekkel. Amugy nem csak 1 sd kari lehet 1 embernél nem? Használhatod ugy mintha kis lemezeket cserélnél benne csak itt sd-t cserélgetsz ha olyan nagy hely kell(pl egyiken csak zene másikon csak film). Bár nemtudom ki akar egy tékát cipelni magával(jo aki nincs 2naponta gépnél, de az nem én vok). És ha pl nem lesz elég a 2gb akkor vesz még egy 2gb-os sd-t az illető ahelyett hogy eladná a pmp-t és ujjat venne.
A 9h-s lejátszási idő nem olyan nagy gáz ha naponta 2 orát hallgatod akkor 4-5napig jo. Ha meg 4orát akkor 2naponta töltöd :D :DDD
Lényeg nekem megteszi. 2orát hallgatnám átlagban naponta. Hálozati töltö van hozzá, minden nap itthon vok legalább 1x.
Bővithetőség miatt az élettartama csak az akksijátol függ. Ha 4-5évig bírja akkor 4-5évig jo, mert max veszek hozzá több sd karit ha 2gb nem elég, aztán cserélgetem, elfér. De meizunál meg ha nem lesz elég az 1,2,(mert a 4gb-os biznisz ugrott :O ) esetleg a 4gb(ha mégis lenne egy, jo áron) akkor megint vehetek ujat. (Régen amikor vettem a sandisk 512-est akkor viszonylag nagy szo volt az hogy 512-es. Mára nemigazán elég már.)
Köszi a választ és a véleményt, komolyan. Mert jo hogy vki ír rola saját véleményt ez is segít a döntésben.

Márcsak az érdekelne hogy mint márka a longhorn mien? Sose hallottam rola.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.