Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz mpierre #63485 üzenetére

Nekem volt csavar mindkét A4 lábaihoz, kis tasakban voltak asszem az egyik láb mellett.

A 2,5-es lemezeket 20 centis sata kábellel az alaplap felől tök jól be lehet kötni. Nekem inkább az a bajom, hogy csak olyan sata tápkábel jó, aminek a közbülső csatlakozóiba is hátulról csatlakozik a kábel, ilyen nem jó:

A vga tápja nálam se túl elegáns...

Pedig lehet jobban is. Egyrészt az alaplap és a táp között, másrészt a táptakaró alatt, a táp mellett is fel lehet vinni a kábelt, és az alaplap tálca felett átbuktatva bekötni. Ha nincs felül radiátor, akkor ez jó, ha van, akkor meg az alaplap tálca alsó részén van egy nyílás, amin át lehet vezetni, a tálca és a vga között mehet föl. Ez úgy lenne elegáns, ha elférne egy 180 fokos táp adapter, de úgy nézem, nem fér el. A Kolink Rocket Heavy-ben úgy volt sokáig...

Nálam az előlapi usb-k kábelei okoznak inkább gondot, ez inkább már retro gép, csak usb 2.0 van. :P

TR AXP90 X53 van nekem is a procin, de gyári ventivel. Könnyebb dolga van talán a Xeon L3426-tal, majd legközelebb megnézem, hány fokos idle. Nálam 4 venti szellőztet, 3 Arctic F12 (felül és a táp alatt) és egy Arctic P12, sokat segítenek a procihűtőnek és a vga-nak is.

Új hozzászólás Aktív témák