Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz petir #53363 üzenetére

Ezen mi a sufnituning?

Full hivatalos, bontban kapható alkatrész, forrasztgatásról senki se beszélt, amúgy az összes ventivezérlő az elmúlt 20 évből ellenállás elven működik, nem tudom, most vannak-e már pwm-esek, de ellenllással kivlóan működik a mai napig minden, ennél bonyolultabb dolgok is, szóval....

xpenology hp microserveren nem rossz, de az a gép már régesrég idejétmúlt ( ott is írtam, de itt is így lesz kerek, nekem még 2012 körül volt, én voltam anno az első itt a ph-n, akinek ez felkerült microserverre, és 2014 óta egy asrock q1900-as lapon van ugyanez, bár mostmár oda jutunk, hogy DS920+ lesz újonnan, és elfelejtem a macerát, ami 3 évente 10 perc, de nem is ezzel van a baj. Ebbe pont rosszkor kezdenél bele, a syno kicsit előrébb jár, mint a hekkelők, nem megy az új rendszer, így ki tudja, mikor kiknek leszel célpontja. Tegnap este tettem ki egy lapot vinyóval, nézegettem ezeket a nas szoftvereket, amahi, freenas, truenas core, xigmanas, opemnediavault, openfiler, végigpróbáltam, nézegettem, tesztelgettem, háát, a DSM-hez képest mind egy dos-os dizájn, funkcionalitásban még oké, de mire odajutsz, hogy menjen minden....
    Volt kontron lapon ráforrasztott i7-4860EQ mobil procival 8GB DDR3 rammal, volt i7-6700-as procival +16GB DDR4 rammal, óriási különbség vegyes használatban nem volt, (összehasonlítás: [link] ) utóbbiakkal egy hajszálnyival gyorsabban nyílnak a mappák, és ennyi, aztán hogy most egy ilyen épített nas neked transzkódoláskor 25 vagy 45% procit eszik, az meg tönkmindegy lesz.

Azt már végképp nem értem, hogy a távoli tévének miért kellene transzkódolnia.

Amennyben lejátszani is erről akarsz, mert hogy HDMI van rajta, valami herélt win10+ indítópultba kodi, virtualboxba valamelyik nas szoftver, és kész vagy.

Új hozzászólás Aktív témák