Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz #16939776 #53125 üzenetére

Először írt egy max 69mm magas cooleres beleférős ház igényt, taglaltuk, mekkora a többi komponens által elfoglalt méret, szerintem elég fontos, mert ATX meg szerverházas környezetben ritkán kell a millimétereket számolni, lett is egy elég hasznos kis kép erről, és úgy gondlom némelyek, mint én is, szeretnek kotorászni, utánanézni dolgoknak, nekem sokszor jön az ihlet ilyenkor.
    Utána az általam linkelt házra jelezte, hogy nem jó a zárt tető, mert a lapja már megvan, láttuk is, hogy nem beforrasztott lapos, azt meg sejtettük, hogy nem 12 magos cpu kerül majd be.

Nyilván mindvégig ki lelhetett volna kérdezni válaszadás helyett, ha a kolléga csepegtette az infókat, mi nekifogtunk tláalgatni, ettől még rengeteg infó bekerül is, a kulcsszavakra keresve pedig megtalálható, szerintem nem olyan rossz ez.

Nem kell mindig azonos véleményen lenni, d enyilván itt is egyszerű lenne, mint a vga-s vagy többi topicban, hogy a friss hús kitölti az adatlapot, hogy mi a nyűgje, az alapján egyszerű megválaszolni.
    Tény, kérdezni is lehet konkrétabban, de ma nem kerestünk a kákán se csomót. :D

PRONTON: Na látod, miféle csodák vannak elrejtve? Ha most nem kérdeznek, te se találod meg..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés