- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
#16939776 #53125 üzenetére
Először írt egy max 69mm magas cooleres beleférős ház igényt, taglaltuk, mekkora a többi komponens által elfoglalt méret, szerintem elég fontos, mert ATX meg szerverházas környezetben ritkán kell a millimétereket számolni, lett is egy elég hasznos kis kép erről, és úgy gondlom némelyek, mint én is, szeretnek kotorászni, utánanézni dolgoknak, nekem sokszor jön az ihlet ilyenkor.
Utána az általam linkelt házra jelezte, hogy nem jó a zárt tető, mert a lapja már megvan, láttuk is, hogy nem beforrasztott lapos, azt meg sejtettük, hogy nem 12 magos cpu kerül majd be.Nyilván mindvégig ki lelhetett volna kérdezni válaszadás helyett, ha a kolléga csepegtette az infókat, mi nekifogtunk tláalgatni, ettől még rengeteg infó bekerül is, a kulcsszavakra keresve pedig megtalálható, szerintem nem olyan rossz ez.
Nem kell mindig azonos véleményen lenni, d enyilván itt is egyszerű lenne, mint a vga-s vagy többi topicban, hogy a friss hús kitölti az adatlapot, hogy mi a nyűgje, az alapján egyszerű megválaszolni.
Tény, kérdezni is lehet konkrétabban, de ma nem kerestünk a kákán se csomót.PRONTON: Na látod, miféle csodák vannak elrejtve? Ha most nem kérdeznek, te se találod meg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest