- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
gordonfreemN #51580 üzenetére
b450m s2h...20e ft ( : az egyik legolcsóbb 450-es lap minden gyártó közt, elvileg 5+2 fázis de biztos nem 50a-s fetekkel és a soc részen nincs borda sem
ha érdekel zen topikban találsz vele eredményeket, sajnos azt kell mondjam sehol nincs hozzá a b450 i aorus hőfokokban - az biztos nem ami nálam volt - , tuningban sem lehet jobb, sőt rosszabb kell legyen a magas hőfokok miatt - valaki mondott tegnap 70 fokot 3600-nál játék alatt zen 3600-nál, az is borzasztóan rossz vrm hőmérséklet olyan terhelésnél -
láttam a guru 3d-s tesztet, de láttam ák-s véleményt ahol 100 fokos vrm-ről is beszélnek, szóval a fentebbi:
vagy hitvány a gap pad-ezés - az is no comment -, és/vagy random fetekkel szerelik, passz
de nagyon meleg volt az nvme/chipset rész is
a b550i-n valódi 6x90a fet van vcore részre, nem duplázott meg egyéb mesék és 2x90a soc-nak, már ez magában megérne 8-10e ft-ot, szóval nem bánom hogy ilyen balul sült el a b 450 itx aorus nálam, akkor is ha a natúr alu bordái jobban tetszenek ( :noctua ventim még nem volt, azt láttam tübben említenek valami búgó hangot
most kaze flex van, tényleg semmi hangja 500rpmig 5cm.ről sem - de van több is, némelyiknek van kis cw-szerű motorhangja, nemrég sw3 ventiket hoztam és mindnek cw-szerű motorhangja volt de erősebb, barátom is hozott más gyártásból, azoknak is volt hangja -
láttam a fekete noctua ventit, laza 9 v 10e ( : hűtő se olcsó, de ha tényleg jó letojom
de sajnos cserélnem kell a hűtőt, a crucial ramokat meg akarom tartani
az nem szimpatikus a noctuában, hogy 25-ös ventit nem lehet rászerelni, legalábbis én nem láttam olyan akasztót hozzá, ezektől a 15-ösöktől nyilván azonos fordulaton kisebb légáram sikerül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest