Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz #16939776 #40666 üzenetére

Szia,

Köszönöm a választ! (mindenkinek)

SSD a CDM szerint hozza a gyári értékeket, 570MB/s a seq read, de az furcsa, hogy bármit csinálok, "gondolkodik" a rendszer pár sec-et, mielőtt megmozdulna. HDD-ről sokkal gyorsabban indul ha ráklikkelek egy .exe-re, mint ezen. Youtube is mint a csiga, nehezen tölt be, a HD-t ugyan viszi, de WQHD már droppol, a 4k meg se moccan. Minden driver a legfrissebb, ráadásul felhúztam újra W7-et UEFI install GTP-re, de nincs változás.

Az SSD egy Goodram Iridium Pro, ennek süvítenie kéne, ehez képest tré az egész.
    A RAM-okon nem tudom mit lehetne még beállítani...mennek, rendszer látja őket, kékhalál nincs. Csak lassú minden. Nyilván az 1,6GHz nem egy power bajnok, de ennél azért többet kéne nyújtania.
    Nem meleg a lap, 45C körül van "sport" módban a CPU és terhelés alatt sem megy feljebb.

Másik CPU-t így akkor értem. Van egy G3460-am ami papíron 53W, csak attól tartok, hogy azt már nem viszi el a paneltápom. És azt sem tudom, mennyire lehetne lehűteni passzívan, mert a másik szempont, hogy lehetőleg 0dB körüli zajt szeretnék.:-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés