- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
offba teszem, mert fék, mint állat. de akkor is...
-
Archttila
veterán
válasz
Grave_444 #39287 üzenetére
Már egyszer le lett írva miért nem kapcsol be
nem kell visszaküldeni nekem OC 7700K/GTX1070 nem kapcsol be úgy, hogy párhuzamosan fut egy IBT és egy Heaven
mert nem csak a terheléstől függ, hogy bekapcsol-e hanem a táp belső hőmérsékletének is el kell érnie egy bizonyos magasságot, hogy felpörögjön a venti.
Zero RPM mode allows the fan to remain off during low to medium loads. This technology uses various temperatures from inside the PSU and the power output level to determine when active cooling is needed for the PSU.
(#39290) Duracellm...
Nem nagyon kapkodnak a lapom után
talán majd a következő generációnál visszatérek a témára...
-
törölt tag
válasz
Grave_444 #39284 üzenetére
Megnézném hogy az energiagazdálkodás aktív-e a GPU-n CPU-n.
Egy egyszerű fogyasztásmérő fog segíteni, addig max. találgatni lehet hogy mi okozza. (táphiba, vagy indokolatlan fogyasztás.)(#39261) sati: elég barátságos értékek, IBT tudna többet is, (4,5@1,26V-os i5-ön 127 Gflops a vége, picitt több (12GB) rammal, 8 perc körüli köridőkkel, ~80-as peek-el) ezek szerint megtartod a cpu-t ?!
-
Kicsit rásegítek a dologra elvégre az én érdekem hogy alakuljon a történet.
Szóval bedobok pár lapot ami itt kapható és árban is okés.
Elsőnek mondjuk itt egy H270es Asrock.
Vagy itt egy B250es giga
Vagy itt egy H270es msi.
Ezekhez mit szóltok?
Részemről annyi hogy régebben volt giga lapom és emiatt nem bízom bennük. tudom hogy ez mindnél előfordul de nekem egy zsír új giga ment ki igen rövid idő alatt amit aztán asrockra cseréltem ami tette a dolgát mint az álom. -
kelna91
senior tag
Sziasztok!
NAS helyett szeretnék összerakni egy kicsi, megbízható, csendes gépet. Mit ajánlotok, és kb. mennyibe fog kerülni? -
válasz
shteer #39276 üzenetére
Remek.
S nem fogok úgy járni mint ahogy írja pont előtted Grave? Vagy ebben a házban más az elrendezés?
mert egyébként akkor eljutnánk oda hogy a ház, a kártya, proci és a táp megvan.
Ez után találjunk egy lapot.
Foggalam nincs hogy milyen chipsetesbe nézelődjek szóval szivesen várom a javaslatokat ismét. -
Grave_444
nagyúr
Megjött a kártya, összeállt a gép.
Persze, hogy nem jó.
A táp a vga fele néz és kb egyből bekapcsol rajt a venti, ezzel nincs is gondom.
Viszont játék alatt már magasabb fordulaton megy és a leghangosabb része lett a gépnek az SF450.
Vagy megpróbálom megfordítani, az előlap fele lesz a venti.
Vagy vissza az egész és jobb oldalon lesz az ablakos rész, fejjel lefele a lap.
Vagy eladom a tápot és berakok egy normál ATX-et, elvégre hely az van ezzel a kártyával. -
-
Az sfx táp mellé amit ajánlottál mekkora kártya menne be a core v1 házba?
Csak mert most rá néztem néhányra több méretben.
Pl ez tuti befér mindenhova.
Ez pedig a 174mm-jével már inkább sfx-hez menne az alapján amit írtál.
Vagy itt van ő. 184mm. azt sem tudom hogy ilyen játszik e itx házban de próbáltam minden méretben összeszedni egyet.Ez a thermaltake core v1 ház volt amit először ajánlottak és néztem. Jó lesz ez. Ebbe megy ez is az is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Kvelstadt #39270 üzenetére
Nem SFX táp esetében 170 mm lehet a VGA max.
Nekem a tápos topikban EVGA B3 450W tápot ajánlottak, ez is full moduláris, ATX táp, kapcsolható passzív moddal, jó belsővel, igaz csak bronz +-os. Vagy ha nem kell moduláris és az ár a fontos, akkor FSP hexa 400+, az fele annyiból megvan. Vagy irány a tápos topik.
Mondjuk először a házat kéne megtalálnod, pl. Thermaltake Core V1 is az ajánlott házak között van, ez szellősebb, mint a metis.
-
Tápon nem fogok spórolni.
De mondjuk nem tudom mennyi hely van egy ilyen gépben ha mondjuk nem moduláris és nem sfx és max 28cm magas a ház.Amúgy megnéztem ezt a házat és tetszik csak így rögtön két tétel is drágább.
Ha van olyan opció hogy a korábban írt ház szempontok mondjuk egy nem moduláris táppal ami akár még atx-ez is és elférnék akkor megnéznék egy olyan opciót.
Nincs bajom a moduláris táppal csak ott gondolom azért is fizetek pluszt hogy moduláris.
Én egyébként ezt néztem ki magamtól.
Nem tudom jó e, passzol e bármi itx házhoz vagy hogy szerepel most a ranglistán de otthoni gépembe egy fsp aurum van évek óta és köszöni jól van. -
Ispy
nagyúr
válasz
Kvelstadt #39268 üzenetére
Mondok én neked házat: Rijintek Metis Plus
Csak akkor nem fér be ATX táp (max. 170mm VGA), hanem venned kell egy SFX tápot. Pl. corsair SF450, minőségi félpasszív, moduláris. Igaz ez már egy drágább darab.
-
Na ezért vagyok itt. Hogy jól összecsiszoljuk az alkatrészeket.
Azt a házat csak beírtam magasság alapján hogy legyen egy ár ott is.
Annyi szempontom van hogy szellős és letisztult egyszerü külsejü ház legyen szóval szöges ellentéte az ilyen túldizájnolt transformers kinézetű világító hülyeségnek.Akkor nézzünk egy házat majd bele egy hűtőt majd a ram is változni fog mert jobb szeretnék hyperx-et.
Cpu hűtőből egyébként jó lenne valami olcsóbb noctua de ha teljesen felesleges pénzkidobás akkor nem fontos csak régi vágyam.Közben azt is megtudtam hogy z270es lap tuninghoz jó, az meg nekem nem leszszóval abból is valami más lesz csak még nem tudom mi lenne jó.
-
HookR
addikt
válasz
Kvelstadt #39265 üzenetére
A Silverstone SG05-tel sem a táp, sem a hűtő nem kompatibilis. Van-e valami szempontod a ház kapcsán? Mert abból kellene másikat választani.
Az alaplapon a CPU-hűtőtől a kiszemelt RAM elfér, viszont a hűtő az alaplapról felfele le fog lógni ~7mm-t, amit a ház kiválasztásánál is szem előtt kell tartani.
-
Sziasztok!
Itx-es gépet szeretnék építeni de a tudásom elég hiányos hozzá.
Ráírtam tegnap egy jóbarátomra akiről tudom hogy nagy itx fan és ide űzött hajtott zavart ebbe a topikba merthogy itt olyan segítséget fogok kapni hogy csak na.
Na és akkor most próbálom vázolni a helyzetet.
Külföldön élek és itt is fogom megvenni a gépehez valókat. nevezetesen anglia.
Magamtól nézegettem az alkatrészeket szóval nem röhögni nem bántani de bedobom eddig hogy néz ki és ebben még minden változhat.Lap: ASROCK Z270M-ITX/ac 155
Proci: Intel i5-7500 200
Hűtő: Be quiet shadow rock 2 44
SSD: Kingston hyperx fury 204gb 100
VGA: MSI 1050Ti 150
Táp: BE QUIET! Pure Power 10 400W 56
Ház: Silverstone SST-SG05BB-Lite Sugo 43
Ram: Kingston Savage Black 16GB 150Ami fix az a i5-7500 és a 1050ti.
Az hogy vga-ból melyik megy bele én nem tudom a lényeg hogy 1050ti.Szóval az összes többiben kérném a segítségeteket.
A számok az alkatrészek után az árak fontban.
Az az ár ami végösszegben kijön vagyis kb 870font az a keret. Felé nem nagyon szeretnék menni.Na és akkor most jöhetnek az ajánlatok hogy annyiért az egy jó ház meg olyan tápot, kártyából melyik jó és melyik meg bele stb.
-
bp3tson
csendes tag
válasz
enginev3.0 #37968 üzenetére
Helló!
Én is Core V21 házban gondolkozok, tudnál még képeket küldeni, hogy hogyan rendezted el benne a kábeleket? Ami a tápegységből megy 24 pines csatlakozó az milyen hosszú nálad? Egyedi kábeleket akarok bele venni, azért szeretném tudni a méretét kb, hogy mekkorát kéne rendelnem. Köszi!
-
Archttila
veterán
válasz
#16939776 #39260 üzenetére
Maga a funkció amit szántak neki azt betölti
Igen nagyjából én is ennyit látok benne, de valójában nekem sem tetszik meg amúgy is, nálam a polc amin a vas áll alul ki van vágva (nem látszik)
így nincs ilyen jellegű problémám
más:
Nem bírtam tovább, megskalpoltam a 7700K-t:4.5 GHz_1.220 Vcore_CLU_MX4_U9S custom FAN profile / IBT 10 kör nem éri el a 70 fokot.
-
törölt tag
válasz
#25954560 #39253 üzenetére
Nagyon erősen néztem a képeket, szerintem 1:1 szabványos pci-express port. Különben nem írnák rá, hogy kompatibilis vele, de csak a gen.8 rack-ekben!
A 4x-es-8x-es kártyák között az adatcsatorna számában van különbség, tápellátásban semmi. Szerintem ez is egy szoftveres korlátozás, hogy ne használd arra amire van másik termék, vegyél drágább vasat.Ha gondolod van egy HP szervizes ismerős, ha felveszi a telefont, megkérdezem mit gondol róla.
(#39249) sati: Maga a funkció amit szántak neki azt betölti, de a ház élvezeti értékét erősen csökkenti, majdnem tákolás. Aka: FT-05S
-
dugo_
veterán
válasz
lorincz92 #39252 üzenetére
Asus Rog Strix B250I Gaming vagy MSI B250I Gaming Pro. Ezek viszonylag jobban felszerelt még elérhető árú lapok. Ha nagyon budget gépet akarsz, akkor esetleg egy Asrock H110M-ITX(/AC) is megteszi, amihez viszont kell bios frissítés.
HyperX Fury DDR4 2133 vagy 2400 MHz, 2x4 vagy 2x8GB, ami belefér.
Sima nonK i5-7500.Ezzel lehet egy kicsit fogni.
-
törölt tag
kicsit off, de azert eleg melyviz.
tehat vagy mini itx meretu minel kisebb hazba szeretnek belezsufolni halokartyat vagy pedig lemenni akar a NUC mereteig es es abba belegyogyitani egyet. a tipikus halokartyak altalaban low profile felhosszu darabok, amiket hasznalunk.
ezzel szemben letezik viszont a HP flexibleLOM megoldasa, ami gyakorlatilag megkisebb meretben szallitja sokszor ugyanazt pl 4x1G vagy 2x10G-t.
a fizikai csatlakozo pcie x8. viszont ugy nez ki h elektromosan nem stimmel. sot, talalni neten olyan esetet is, amikor valaki bedugta hagyomanyos pcie slot-ba es tonkretette a szervert.
a HP dokumentacio eleg vegyes. altalaban pcie x8-nak irjak ezeket a kartyakat. pl a 331FLR NIC-re (a 4x1G-sre) azt irjak h x4 modban elindul sima pcie slot-ba dugva. hat az enyem tuti nemtehat a kerdes az, hogy valaki tudja-e a flexibleLOM labkiosztasat vagy hallott/latott-e mar pcie atalakitot hozza (ha lehetseges megcsinalni)
nevezzetek benanak, de eleg sokat gugliztam, megsem talaltam ilyesmitkoszi,
&rew -
Archttila
veterán
Ehhez mit szóltok, most találtam az NCASE topikjában:
Sokan felróják hátrányként, hogy a ház lábai túl kicsik így az alsó ventilátorok nem tudják kellő mennyiségű friss levegőhöz juttatni a rendszert, ráadásul a vékony légrésen át érkező szellő miatt akár duplájára is megnőhet a légkavarók hangja.
-
-
dugo_
veterán
válasz
lorincz92 #39245 üzenetére
ASROCK Z270M-ITX/ac - 40k
G.SKILL TridentZ 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GTZR - 48k
Intel i5-7500/7600K - 60-70k (bár használtan már i7-6700-at kapsz 60k körül)
BE QUIET! Pure Rock Slim - 8k
HyperX Fury/Samsung 850 EVO/Goodram Iridium Pro/Adata SX930/Crucial MX300 250GB ~30k
WD Black 1TB 7200 rpm 32 MB SATA3 WD10JPLX - 21k
Valamilyen GTX1060 6GB, ha találsz 110k körül max (max VGA hossz: 255/285mm), boltokban nincs jelenleg. Vagy 50k körül 1050Ti kibekkelni a kártyahiányt, de az kompromisszumos lesz az új játékok esetén.
BE QUIET! Pure Power 10 400W CM - 20k
Thermaltake Core V1 - 14k120-as radival én elfelejteném a játékvizet, annak nincs sok értelme úgy. Vagy itt kérdezz rá, hogy ilyen kicsiből mi a jó.
RAM-on lehetne fogni és akkor Z-s lap sem kéne, hogy kihasználd ezeket a frekvenciákat.
A 7567 nagyon rossz TN panelt kapott, a Vivopc-n pedig ugyanúgy forrasztott minden, mint egy laptopon. Garancia végéig lehet ezekkel tervezni, utána gazdasági totálkár bármilyen hiba... Én kerülném, ha nem szempont a hordozhatóság.
27"-ra pedig kevéske az 1080p vagy kellően messziről kell nézni. 1440p lenne ideális, de akkor meg GTX1070 kéne alá legalább. DELL P2717H, ASUS VZ279Q ha nem mész feljebb a felbontásban. -
hegegabi80
addikt
Vagy a táp felőli L alakú lemezt hagyom ki, ott tartja a táp, a másik meg marad és ott rögzítem. Igaz így kicsit ferdén fog állni.
Vagy egyszerűen a tetőlaphoz rögzítem általam fúrt lyukhoz. Bár nem tudom az L alakú lemeznek van e azért merevítő funkciója.
Esetleg azt a kis szögletes részt, ahol rögzül a venti 1-2 mm-t kifaragok a venti keretből.
Azért agyalok rajta annyit, mert tetszik a ház, de ventik már vannak korábbról. -
lorincz92
csendes tag
Sziasztok!
Ismet uj gepet szeretnek venni. Ezuttal mindenkeppen mini itx-re epitenem. Nem igazan ertek ahhoz, hogy melyik alkatresz fer bele egy pici hazba.
A Thermaltake v1-et neztem ki. Ebbol nem szeretnek engedni. Vizhutest is szeretnek a CPU-ra, valami LED-es megoldast. Rambol tetszik a Tridenz LED-es RAM-ja.
Felhasznalas:
Jatek, 1080p felbontasban. (Battlefied, The Division, WoW)
Teljesen uj alkatreszekbol.
Az elkovetkezendo hetekben lenne esedekes a vasarlas.
Tudom giccsesnek tunhet, de tetszik ez a LED-es tema.
Esetleg, ha van mas otlet, szivesen meghallgatom.
Budget : 300k korul
Ezen felul egy 1080p-s 27"-es monitort tudnatok ajanlani?A helyzet az, hogy dilammazok az Asus Vivopc X-en is(gtx 1060 3gb) es a Dell 7567-es notbookjan.
A notebookot is monitorra kotnem. Igazabol a hely miatt ragaszkodom ezekhez a kriteriumokhoz.Remelem nem okozok nagy gondot. 🙃
Elore is koszonom.
-
HookR
addikt
válasz
hegegabi80 #39241 üzenetére
Igen, az ismert méretekre alapozva. Az ATX tápot nem tudod lejjebb mozgatni, mert alul felül egy lemezre. Érdemes megemlíteni, hogy:
- az a ~26mm szerencsésebb esetben akár 27mm is lehet.
- a venti rögzítésére szolgáló L-alakú lemezek kihagyásával akár a táp és a tetőlemez közé is ékelheted a ventilátort. Szigorúan követve a 'jó lesz az úgy' minőségbiztosítási tanúsítvány előírásait. -
Speed®
titán
válasz
Grave_444 #39238 üzenetére
Annyira nincs eltolva az Ereboss, mint a HR-02/Macho megoldások, be kéne férjen, hacsak nincs a foglalat hátrafelé nagyon (így értem). Elég batár mITXbe, de azért van szép kivitelezés. Ha nem utáltam volna meg nagyon anno a helyszűke megoldásokat, valami hasonlót el tudnék képzelni az asztalon. Addigis, marad a Prodigy, abban elférek kényelmesen ;p
-
hegegabi80
addikt
A 26 mm-t gondolom viszonyítási alapon jött ki.
Hát ez nagyon necces lesz. Ugyebár az alu ház az 1,5mm-es. A venti tartó keret valszeg vékonyabb, de ki tudja mennyi, de ha a normál házakat veszem alapul, akkor olyan 0.5-0.7 körül lehet. Tehát ez a keret alulról van hozzá téve a házhoz, 1,5+0,5=2mm. Nem tudom esetleg az ATX-es tápot mennyit lehet mozgatni, mert ugyebár leginkább az lesz az akadályozó tényező, amit most nem igazán szeretnék lecserélni SFX-re.Esetleg a venti széléből faragok 1-2mm-t és akkor kész is.
Ön nyert, nyereménye egy hangszóró!
Amúgy köszi a segítséget.
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #39098 üzenetére
Megjöttek a Neweggre az ASRock AM4-es alaplapjai, és nem is lettek olyan nagyon drágák.
-
-
HookR
addikt
-
Speed®
titán
válasz
Grave_444 #39217 üzenetére
Azzal a batárral a procin mehetne hátulra a venti, úgy a házat jobban szellőztetné, a procit meg nem hatná meg különösebben tippre a változás. Sokáig használtam i7-2600@4G/1.2Von így HR-02t, ami picit jobban fűt, mégsem ment 70°C fölé.
Oké, látom már, hátra nem fért be..na de miért nem, eltolt a foglalat pozíció vagy nagy oda a venti? -
hegegabi80
addikt
Ha már így felkerült a dolog AxBattler esetében, én is hasonlót kérdeznék.
Realan E-D5 házban felülre befér szerintetek a 25mm vastag venti is? Gyárilag 20mm-est ír, de ahogy képen is néztem azért necces.
Ugyan olyan a ház, mint a Sharkoon CA-M, ott csak annyit írnak, hogy 120, akkor gondolom ott elvileg mehet a 25-ös is. -
Grave_444
nagyúr
Tegnap már felpörgött ebben a melegben, de nem hallani.
AxBattler Azért lett ez a batár nagy, mert passzívan akartam hűteni. Viszont a venti csak rajta fért el, de minimumon hangtalan. Nem lesz annyira melegük, Cooltek U2-ben sem volt gond. Egyik SSD különben.
A nagyobb ventitől baja nem lesz semminek. -
Grave_444
nagyúr
Igen. Kicsit nehezen tudtam csatlakoztatni a tápkábeleket, de néztem nem hajlott el semmi.
AxBattler
Muszáj volt, mert felidegesített, hogy a procihűtő túl nagy és nem fér el úgy ahogy akartam.
Nem tudtam volna hátra berakni ventit, csak a hűtő tetejére, ami a vga-ra fújt volna. Így legalább felfele kiszellőzik a meleg, szerintem teljesen rendben van.
Egyedül a tápon gondolkodtam el, hogy ne a vga fele nézzen a venti, hanem a ház elejére. Bár úgy ha bekapcsol a venti nem sok levegőt kapna.
Egyelőre amúgy nincs kártya majd vagy 970 ITX lesz vagy 1050TI-ből 1 ventis.VGA szempontjából szerintem még mindig jobb így, mint felülről szívjon, mert a legtöbb nem a csatlakozói fele fújja a meleget.
-
válasz
Tehát vettél egy Metis Plus-t, aminek van a tetején szellőző/ventirács, hogy a VGA-nak is jusson levegő, aztán megfordítottad az alaplapi tálcát, hogy ezt azért már mégse.
Értem. Hát sikerült, ez aztán biztos nem tucat Metis Plus...
(#39219) alcsa
Én csak azt írtam, hogy szvsz nem lesz jobb, nem azt, hogy nem volt egyedi...
... egyébként tényleg nem.(#39222) maláj
Köszi, megnyugodtam!(#39224) shteer
Ne beszélj itt rébuszokban, légy szíves. Miva'? -
alcsa
senior tag
válasz
Ezt mar megmondtak ezelott is, hogy de
(kerem az utolso valaszt figyelembe venni csak)
-
Üdv!
Szerintetek itt szemre kb. mekkora távolság van a táp és a tetőlemez között?
A Cooltek C2 ház 270mm magas. -
rover45
őstag
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg, hogy szerintetek melyik lehet a legkisebb teljesítményű táp, amivel az alábbi gépet biztonságosan meghajthatom? A célom a néma (lehetőleg ventilátor nélküli) táp, a legalacsonyabb fogyasztással.Celeron G3900
ASRock H110M-HDV
2x4Gb DDR4, Kingston HyperX Fury black, cl14,2133Mhz
1db SSD és maximum 2db noti merevlemez, semmi más bővítmény.Akár egy 60-90W körüli paneltáppal is jó lehetnék?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest