- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
Üdv ebben a nagy hőségben!
Aprilia Leonardo 250-es vásárlását tervezem, B jogsival ugye...
Olasz papirjai megvannak,elvileg ha bejön a törvény,lerakom a korlátlan jogsit nem lesz probléma? -
válasz
szentkuti11 #61260 üzenetére
"egy kis 15 éves gyári japán 50-es robogó szintjét nem tudta hozni a gép."
A 100 kilómat egy kis hátszéllel 90km/h-val tudja röpíteni a sajátom. Valamit nagyon nem jól csináltál a tesztutakon szerintem, mert ez az állításod sem valós. Én már próbáltam Gilera Runnert és Yamaha Aeroxot is, ezeknek is voltak bajai, akkor a Te álláspontod szerint ezek is sz@rok egytől egyig. Részemről, meg teljesen jó robogók, csak talán nem lehasznált darabokat kell keresni. Persze ha nincsen rá több pénz, akkor még gyűjtögetni kell, és nem a legolcsóbbat megvenni. Aztán meg jönni a fórumokra fikázódni, hogy megáll minden sarkon. Részemről befejeztem a témát.
-
Micsurin
nagyúr
Na remek , pedig 370-ért van eladó 2 éves [link] nem fair ez a világ , ebből tényleg egy 125 maja lesz , 1,5 hónapja jogsi kezdésnél a keret volt a gondom , most a választék
-
szentkuti11
addikt
válasz
Casoli #61256 üzenetére
Nem tévedtél nagyot, a közelmúltban lettem 20 éves. Azért viszont én szégyellem magam a te helyedben, hogy a szégyellem szót nem tudod helyesen leírni, illetve személyes támadásnak veszed, hogy a szent motorodról valaki rosszat mer állítani. Ha gondolod, akár meg is fordíthatjuk a kérdést: azért, mert neked tökéletesen működik a motor, az azt jelenti, hogy akinek esetleg elromlik, az csak user error lehet? Egy időben ilyen motort szerettem volna venni használtan, megnéztem kettőt-hármat, de úgy éreztem, hogy egyik sem az igazi, volt egy olyan gép, amivel balra kormányoztam, ekkor automatikusan elindult az index jobbra. Az elektronikai megoldásai gyárilag (ha az általam megnézett motorok gyáriak voltak) elég ótvar minőségűek voltak, minden eladó mondott valami praktikát (pl.: ha villog a műszerfal indítás után, akkor le kell állítani, újraindítani, stb.) Arról nem is beszélnék külön, hogy bár emelkedőn érezhető volt a szekvenciális váltó előnye, végsebességre gyakorlatilag egy kis 15 éves gyári japán 50-es robogó szintjét nem tudta hozni a gép.
Más okból kifolyólag elmentem a motorszerelőmhöz, megkérdeztem tőle, hogy vehetek-e ilyesmit, vagy inkább gondolkodjak valami másban. Mondta, hogy ő semmiképpen nem venne ilyet, ő is az elektronikai, vezetékelési gondokra hivatkozott. Viccesen hozzátette, hogy ha meg akarna élni, akkor nem 5 éves Yamahákat/Suzukikat javasolna a vegyes hozzáállású és értelmi szinten lévő kuncsaftjainak, hanem egy ilyen Keewayt.
Ez az én tapasztalatokon alapuló véleményem (3 ilyen motor kipróbálása után el tudom dönteni, mit gondolok a típusról), a személyeskedést pedig zárjuk ki ebből a témából, ha kérhetem.
-
válasz
mumtaz #61258 üzenetére
Hehe.
Egyik rokonomnal is kiszolt az oregasszony multkor, hogy ne motorozzak az ablaka alatt, mert minden nap erzi a fustot. Erdekes a helyzet, mert csak hetvegente jarok oda es abbol is motorral kb havi ketszer. Kis szovaltas utan, mikor szembesitettem a hulyesegevel, azt mondta legkozelebb leburit valamivel.
Kimondottan az az elo faba is tipus, en viszont nem szeretem a konfliktust, azota nem motorozok az ablaka alatt. A jogot meg itthon ugy szoktam jaratni, hogy ne a szomszed ablaka fele menjen a fust, ha lehetseges, megertem a masikat is, hogy nem kivancsi a fustszagra, mikor nekem sem hianyzik.
-
mumtaz
senior tag
Rárúgok a Speedfightra párat. Igaz, hogy nem indul be, de pár rúgás után olyan tömény kék füstöt ereget, hogy az nem közönséges. A végén még ez lesz az egyik ok, hogy ne adjam el.
Haza jövök a Jetforce-al, átpattanok a Speedfightra, rugdosok rajta párat, hogy okádja a füstöt és kielégült vigyorral a fejemen fogadom a többi lakó "dícsérő gratulációját". -
-
válasz
szentkuti11 #61255 üzenetére
Megkérdezhetem hány éves vagy? Mert ez tipikus 10en éves gyerek hozzászólása volt. Én szégyenlem magam a helyedben, hogy egy házigazda ilyet ír... Azért mert az ismerősi körödben volt valakinek egy ilyen motorja, amivel szívás volt, akkor szerinted az összes rossz? Az enyém két év múlva tíz éves lesz, semmi komolyabb baja nem volt, pedig napi 25 km-t használom tavasztól őszig. A másik, hogy vésd az eszedbe, az idomokon kívül nem sok más keeway technológia van benne, ugyanis ez a konstrukció egy kínai cég terméke, kb. 3-4 motor erre a vázra és alkatrészekre épül. Ami különbség van köztük, az az idomok, a műszerek, az ülés és a tank mérete.
-
Az is eszembe jutott, lehet a km ora is csal valamennyit, le kellene merni autoval. Ez korabban is feltunt, mintha kevesebbet mutatna, bar ekkora elteres nem lehetne szerintem, inkabb optikai csalodas lesz. Valahogy majd lemerem, van navigaciom is, maximum elviszem magammal es egy forgalmatlan utszakaszon mondjuk fix 40-nel megnezem mennyit mutat, azert eleg pontosak a navik.
Szep motorod van, gratulalok a valasztashoz!
Franko a vonalvezetese, sportos, erot sugarzo, ugyanakkor latszolag is kenyelmes motor.
(#61248) Redneck Csajozas es nem beszelve a munkahelyrol. Mondjuk egy szalagmunkanal nem erdekes, a csarnokban amugy is budi van, egy irodai melonal mar oda kell erre kemenyen figyelni. 4T-nel semmi ilyen gond nincs. Utcabeli srac is meghuzatta multkor a honda lead-et, mentem utana, mint a 4 utemu autok, semmi budos, beivodo szag.
A babettarol jutott most eszembe, mikor sulis koromban mindenhova azzal jartam es ezen kivul este motoroztunk osztalytarsakkal, haverokkal, abbol az idobol nem emlekszem erre, hogy budos lett volna a ruham, pedig az arol 2T aztan tud mocskos fustot csinalni. Azokon a motorokon (babetta, simson pl) messzebb is vagy a kipufogo nyilastol, talan emiatt is lehet, hogy nem csapodik rad olyan mertekben a fust. Vagy nem emlekszik ra az ember mar, a ketto kozul valamelyik.
(#61251) mumtaz A fustrol szivesen lemondanek. Kuldjek esetleg belole dunsztosuvegben?
-
enginev3.0
félisten
Van valakinek LED szalag a motorján? Gondolkodom hogy kéne rátenni, a lámpákhoz
Hol érdemes venni?
-
üszök
őstag
A legutóbbi 50-es robogóm 6 lityit evett,mondjuk az nem volt széria ment is de a 250-es a feléből kivan. Oda is adtam az első embernek a ki pénzt kínált érte.
Nekem Malaguti Phanrom Max 250 van.(Bocs lusta voltam telefonról képet feltölteni
) Fillérekért vettem minimális hibával tavaly februárban.
-
válasz
Redneck #61245 üzenetére
En is kedvelem a szagat, talan nem is a robogoket es a repsolet, inkabb a trabant/babetta szagot, mikor a regi arol 2T-vel jaratod.
Az az igazi. A babettamnak is mas a szaga, miota repsollal ketyereg. 16-18 eves koromig ezt ereztem, orok emlek marad az ember eleteben. Azt viszont mar nem szeretem, mikor bejovok a lakasba es erzem a ruhamon ezt a buzt. Mikor bemesz egy tarsasagba es arad beloled a 2T szag..... Persze nem kell ezzel nagyon foglalkozni, azert tartsuk fejben, bizonyos szituaciokban nem elonyos, ha fustszagod van.
-
Redneck
nagyúr
-
Horror komolyan egy ilyen kis robogo ennyit benyel, pedig nem gyilkolom, indulas elott szoktam annyit csinalni, hogy kitolom a garazsbol, ott beroccentem, lassan kitolom a kapuig, becsukom es utana indulok, 1-2 percet ketyeg azert. De ezt csak egy nap egyszer. A membran problemara irta a "segitom"
, hogy okozhat nemi fogyasztas emelkedest, azert nem hiszem, hogy ilyen sokat dobna rajta. Ez az ara az olcso ketutemunek. Nem kerul sokba, kimegy a vilagbol a jobb fajta, filleres az alkatresz es a javitasa, viszont fogyaszt mint az okor es budos mindened a kipufogofusttol. Vegulis mindennek ara van, ennek a megoldasnak ez. Az 50-es negyutemu keveset fogyaszt, nem vagy budos (legalabbis nem a kipufogotol
), viszont draga a motor, ha megpusztul nem tudod otthon javitani (en legalabbis nem). Pedig a teljesitmenyuk eleg lenne nekem, ezzel sem szaguldozom.
Neked milyen mocid van?
Nem lepek kategoriat ez szinte biztos, csak erdekelne mivel nyomod.
(#61241) Mosquito34 Elhiszem, ezert is sokallom kicsit ezt a 4 litert.
-
Megmertem a jog fogyasztasat. Teletank, 70km utan teletank, 2.8L, 4L/100km.
Egy ilyen kis pocskoszorutol azert nem rossz. Az 1.7-es DTI Corsam fogyaszt nagy atlag 5.6-ot es 1150kg az onsulya.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tothgera30 #61237 üzenetére
Egy ideig én sem követtem, most is zömmel csak olvasom. Nem igen volt semmi említésre méltó, a kis Address jön-megy, pöcc-röff (kopp kopp). Viszem majd kontrollra 1-2 hét múlva, hogy azért nézzenek rá, ne menet közben érjen meglepi.
-
Kissé el vagyok maradva, és bizonyos okok miatt nem is igazán követem már a topicot. Szóval az NRG-ben kicseréltük a csapágyat, most olyan mint az új, szépen megy, sík úton 85km/h-t lazán megfutja (Multivar + Kevlár szíj), de utazó tempónak a 60-70km/h-t írnám, ami egy vizes 49ccm-es robogónál szerintem nagyon jó érték. A hűtővíz is cserélve lett (deszt. víz és fagyálló), hogy téli tárolásnál se legyen semmilyen hibalehetőség, nem melegszik, 40C-ban is langyosnak érezni, üzemi hőmérsékleten. Tehát most elégedett vagyok PureJet ide vagy oda, (kopp-kopp) eddig még a befecskendező rendszerhez nem lett nyúlva, szépen jár, nem torpan meg, és elsőre hosszú állás után is beindul.
-
dzso22
senior tag
válasz
sebestyen93 #61229 üzenetére
Kondit cserélj. Gyújtást át kell nézni/kötni. Ott lesz a baj. Én lekötném a világítást és annak a tekercsét kötném a gyújtásnak tesztképp. De az is lehet hogy azon van a világítással együtt azért àll meg a motor ha rá van kapcsolva a lámpa.Apropó megszakító. Cseréld ha ezer éves erre is allergíásak a simók
-
máyköl
veterán
Köszönöm srácok, utánajárok!
-
máyköl
veterán
Mitől szállhat el a fékem?
Idáig az elsőfék kőkemény volt, ha meghúztam, be dőlt rendesen a motor orra a teleszkóp miatt. Ma reggelre meg mintha megszűnt volna létezni, nagyon minimálisan fog. Nem a legerősebb a hátsó fékem sem, így azért nem a legbiztonságosabb vezetni, jelentősen nőtt a fékutam...
Ötlet? -
Arkar
aktív tag
Sziasztok !
Egy Peugeot 103 moped tulaja vagyok. '78-as kiadású a 103
Szaladgálós motornak használom amire tökéletes. Viszont alkatrész ellátással gondba vagyok.
lyen légszűrőt keresnék, nem tudja valaki Magyar Honba hol tudnék ilyet keresni?
Moped kb 8 hónapja van nálam. -
sebestyen93
tag
válasz
dzso22 #61213 üzenetére
Karburátor tiszta és jól be van állítva. De nem indul, vagy nagy nehezen. Gyertyát cseréltem, ugyan az a gond, és egy új dolog, ha esetleg nem áll le alapjáraton, ráküldöm a világítást, és egyből leáll. Gyújtáshoz nem merek hozzányúlni, mert annál a résznél kicsit sötétség van számomra, inkább azt rábízom faterra, hátha vágja.
Akkor itt gyújtás baj lesz? Másra már nem tudok gondolni. Mert a motor erős, húz, mint az állat.
-
roseane2004
csendes tag
Szét bontottam a gyertya felöli hengerfej boritást(kipufogó és a gyertya réssz)
És kormos volt 1 napos gyertyám, a dugatyu(henger alakú ami oda vissza jár, full korom, most féktisztitoval kifúlytam és a gyertya körüli részt is korom mentesítettem, még nem rakom össze, nincs új semmilyen tömitőm, szabad e tovább nyitnom? ahol a karburátor megy be a membáron lévő réssz ha azt szét nyíitom újra kéne tömiteni ragasztóval? vagy a csavarok és tömitések is megfogják légmentesen?
-
Den
veterán
válasz
roseane2004 #61226 üzenetére
Van rá esély, hogy az automata szivatód rossz. Ki kell venni, megnézni hidegen hogy áll a tű, majd 12 voltot rákapcsolni és megnézni mennyire jön ki a tű.
Az hogy 5-10 perc alapjáraton pöfögéstől leáll nem feltétlen gond.
-
roseane2004
csendes tag
válasz
roseane2004 #61211 üzenetére
Erre szeretnék tanácsot ötletet kérni,
Még hozzá egy dolgot csatolnék:
Automata szivatót hogy tudnám tesztelni? -
válasz
body007 #61217 üzenetére
Nalam automata szivato van, ami elviekben jol mukodik. Mikor 1-2 napot all csak, akkor pocc-roff es indul. Az alapjarat magasabb mint altalaban es ha huzok gazt is porog, nem fullad be es hasonlok, nem szoktam amugy porgetni. Kb 1 perc utan (ebben a melegben meg hamarabb is talan), elkezd csokkenni a fordulat es beall korulbelul a megszokott, meleg alapjaratra, picivel azert felette. Jo is, hogy kitalaltam ezt a trukkot most, legkozelebb is igy inditom majd "hosszabb" allas utan, nem kell gyilkolni az oninditot/akkut es persze rugdosni a xarhazijat.
Az akkubol szerintem kifogyott kozben a "sav", legalabbis folyni nem folyik.
Neked milyen mocid is van? Mar elfelejtettem kozben.
(#61222) Micsurin 125-bol inkabb nezhetnel 4T-t, most utobb talaltam en is ket tipust, amire itt a topikban azt az informaciot kaptam, hogy motorikusan megbizhatoak. Honda Lead 100 4T es Piaggio Fly 125 4T.
-
-
dzso22
senior tag
válasz
sebestyen93 #61210 üzenetére
Cserélj gyertyát mert olyan is elő szokott fordulni hogy slusszos vagy nyomás alatt nincs szikra. Azt a karbit szedd apró darabokra és jól nézd át. Az úszó szintet is. Gyújtást is ellenőrinzd hogy pontosan be van e állítva.A Simsonok allergiásak erre. Kondi milyen régi a gépben?
-
Micsurin
nagyúr
Kis felvilágosításért tértem be megint (jogsi már hetek kérdése csak
) , haverom nagyon rágja a fülem , hogy lehet egy öreg 2T-vel is jól járnék , pár info róluk ? (125 2T , NSR , RS , etc) hamar szétpörgik magukat ? csak 7l-rel lehet velük járni ?
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni mi tévő legyek már 2 motor szaki is kifogyott az ötletekből.
A motor: CPI oliver 50ccm 2004es. nagy testü 2 ütemü automata szivatos,japán karburátoros
Mikor megvettük nem volt stabil alapjárat, légszürő elvolt öregegve, orvosolva lett ezzel a gond.
Viszont alapjáraton ha hagyom egy 5-10-15percet 100% hogy lefullad mintha lekapcsolnám a gyújtást kulcsal,de pöccre indul rugásra és inditóval is.MENET KÖZBEN SOSE FULLADT LE.Aztán ment hetekig , és eljött egy 2 hete egy barátom vidékre, és állomásra érte mentem felült hátra(el el bújva földes utakon) és mondom rég ment robogoval, kimentünk egy földes szántó földre , kijárt út nem homok.
Kipróbálta, én is mentem vele egyet kettőt, és egyszer csak le lefulladt, majd picit várva beindult és go haza, azóta rosszabodott és már a kapuig se juttok el vele ha körözök a kertben vele lefullad,(felmelegszik)Gyertya elég fekete volt de nem korodált semmi, olajos.
Drotkefét ajánlották kicsit a szikra test végét kitágitani, és ugyan az le fullad menet közben ha bemelegedett.
Aztán benzin a kipufogoba és kiégetni a koszt belöle, meg is történt egy órán keresztül égett aztán egyet szívót és,,tiszta lett,, amugy katalizátoros kipufogó, van vagy 5-6kg vagy lerakodás vagy ennek ez a súlya..A próblémát ez se oldotta meg, ma vettem bele gyári ngk br7es gyújtógyertyát, hátha a gyertya szarakodik ha meleg a motor..
Nos úgyan az...Stúber tü legkisebb legnagyobb közép állásban is próbálva,új gyertya vége szürkésebb menet olajosan kormos és a belseje pedig csak pár órás..
Alapjárat magasra,normálra állítva szintén lefullad menet közben is.
Megszívva a benzin vákumcsőt jön szépen a benzin.
Karburátor kimosva benzin,féktisztitóval és kompreszorral is minden nyilás csavar lyukban.
Variátor kupola és minden kimosva majd a nem variátor részek wd40el befújva,kuplung nagyon melegszik, de sokat olvasva ez normális, ha húzzom a féket és a gázt akkor is lefullad(üresben)
Akksi csontra fel van töltve.Olaj Repsol 2t schooter szintetikus, benzin shell nitro +.
Hú nagyából ennyi nagy ívben, mi tévő legyek? tippek ötletek másoknak esetleg ilyen volt e??
Gondoltam még arra hogy valahogy kimüteném a hengert és nem e sül be vagy ilyesmi. nem e koszos, bár kérdés hogy mennyire lehet szét nyitni? Kiégetni?
Előre is köszönöm a segítséget
Jó éjt mindenki! -
sebestyen93
tag
válasz
dzso22 #61208 üzenetére
Szétszedtem, semmi kopásnak, vagy sérülésnek nyoma nem volt se a hengerben, se a dugattyún, szóval az talán oké.
Elmentem vele egy körre, életre kelt, de nem volt alapjárat. Csak ha húztam a gázt, akkor nem állt le, de nagyon csökevényes indulás volt. Le is fulladt első indulásnál. Amúgy köpi a füstöt mint a marha, szürke, majd kék füst. Amikor elindult, ás húztam a gázt, zörgött valami a karbi felől. Hazaértem, pihentettem, megpróbáltam beindítani, de nem indult, és most sem indul. Kiszedtem a súbertűt, mondom állítok rajta, erre azt vettem észre, hogy a tű is ferde -.-
Szóval, gyertya csekkolva, szikra van. Karbin tekergettem, de még nem szedtem szét, hogy megnézzem mi van benne. Szimeringet nem néztem, de a szürke füstből jóra nem számítok.. valamelyik tuti behalt.
Nah mit gondolsz?
A kipufogós ötlete majd kipróbálom, azt megírom, hogy mivan, persze, ha hajlandó lesz beindulni reggel a masina.
-
válasz
body007 #61206 üzenetére
En is probaltam ugy, hogy gyujtast levettem, rugdostam parszor, gyujtas vissza, de semmi. Egyebkent most is azt csinalta, mint a korabbi videoban. Elso inditaskor beroffent, majd 2 masodperc mulva le is allt. Szerintem nalam nem ez a parolgas gond lehet.
Ennyi nyektetestol mint a multkor
meg ha elparolog is azert fel kellene toltodni az uszohaznak es kapnia kellene annyi kevereket, hogy legalabb boffenjen parat.
Nem tudom, en sem ertem. Nekem mar ez a parolgas is fura, azert az uszohaz eleg zart ehhez, hogy teljesen kiparologjon onnan az anyag. Neked csak ebben a melegben csinalja? Kivancsi leszek osszel, ha nem hasznalom napokig mit szol hozza.
-
dzso22
senior tag
válasz
sebestyen93 #61204 üzenetére
Ha van ereje akkor felesleges. Vedd le a kipufogó végét és a légszűrőt nézd meg úgy mit csinál. De szerintem itt karbi vagy gyertya hiba lesz,esetleg szimering. Szóval elsősorban ezeket kéne átnézni.
-
Balázska98
csendes tag
Üdv! Lenne egy olyan problémám hogy van egy suzuki let2 50ccm robogó a dugó és a henger közé fel ment a tü és végigi huzta majd dugó henger gyürük tű görgö csere után nem indul! kompreszió van gyujtás van új gyertya is lett karbi tisztitval kivet gyertyávál lehet látni az üzemanyag felhöt de nem indul mi lehet a probléma? Válaszokat várom és elöre is köszönöm!!!!
-
sebestyen93
tag
válasz
dzso22 #61200 üzenetére
Nem érzek semmit a berúgón, hogy gyengült volna. Meg az ereje is megvan, megy mint az ökör, de leáll!!
Hidegen szívatóval pöccre indul, vagy 2. rúgásra, de sajnos fél percen belül megáll. Meleg meg szintén megáll, de akkor újra se lehet indítani. Hidegen azért ha leáll, utána első berúgásra indul, de utána persze megint megáll 20 mp-en beül.
Szóval akkor kapjam szét, azt ha vannak karcok, meg kopás nyomok a dugattyún + hengeren, akkor kuka?
-
Valaki keresett nemreg jogot/diot. Az ilyeneket erdemes megnezni, ha nincs messze:
Igy keprol rendben van, teloharmonikak is epnek tunnek. Eredeti kipufogo racs nelkul, a jobb oldali matrica mar nem a gyari. Vagy a bal oldali es az elso nem az, a lenyeg, hogy az idomok is rendben vannak, nincsenek osszetorve. Nem penz erte, ha motorikusan is rendben van.
------------------------------
Allt szombat ota a motorom, megint nem indult el. Nyektettem es rugdostam aztan meguntam. Szivtam fel benzint injekcios fecskendobe, tettem ra vekony gumicsovet , leszedtem az elso deknit es ahol szivja a levegot, bespriccentettem neki. Parat fordult es mar rocogott is. Ezt miert csinalhatja ez a budos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest