-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
Casoli #61256 üzenetére
Nem tévedtél nagyot, a közelmúltban lettem 20 éves. Azért viszont én szégyellem magam a te helyedben, hogy a szégyellem szót nem tudod helyesen leírni, illetve személyes támadásnak veszed, hogy a szent motorodról valaki rosszat mer állítani. Ha gondolod, akár meg is fordíthatjuk a kérdést: azért, mert neked tökéletesen működik a motor, az azt jelenti, hogy akinek esetleg elromlik, az csak user error lehet? Egy időben ilyen motort szerettem volna venni használtan, megnéztem kettőt-hármat, de úgy éreztem, hogy egyik sem az igazi, volt egy olyan gép, amivel balra kormányoztam, ekkor automatikusan elindult az index jobbra. Az elektronikai megoldásai gyárilag (ha az általam megnézett motorok gyáriak voltak) elég ótvar minőségűek voltak, minden eladó mondott valami praktikát (pl.: ha villog a műszerfal indítás után, akkor le kell állítani, újraindítani, stb.) Arról nem is beszélnék külön, hogy bár emelkedőn érezhető volt a szekvenciális váltó előnye, végsebességre gyakorlatilag egy kis 15 éves gyári japán 50-es robogó szintjét nem tudta hozni a gép.
Más okból kifolyólag elmentem a motorszerelőmhöz, megkérdeztem tőle, hogy vehetek-e ilyesmit, vagy inkább gondolkodjak valami másban. Mondta, hogy ő semmiképpen nem venne ilyet, ő is az elektronikai, vezetékelési gondokra hivatkozott. Viccesen hozzátette, hogy ha meg akarna élni, akkor nem 5 éves Yamahákat/Suzukikat javasolna a vegyes hozzáállású és értelmi szinten lévő kuncsaftjainak, hanem egy ilyen Keewayt.
Ez az én tapasztalatokon alapuló véleményem (3 ilyen motor kipróbálása után el tudom dönteni, mit gondolok a típusról), a személyeskedést pedig zárjuk ki ebből a témából, ha kérhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest