Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#77789) omfgk válasza ubyegon2 (#77785) üzenetére


omfgk
addikt

kicsit kiterjeszti a saját problémáját

Ezért kell néha kilépni az echo chamber-ből.

Sehol nem találsz a neten olyan topikot, fórumot, teapartit vagy spontán összejövetelt ahol ekkora lenne a Samsung uralom. Sehol.

Egy sima reddit-en is meg lehet említeni a korábbi gondokat anélkül ,hogy jönne egy samsung fan és megpróbálná elsikálni őket.

Márpedig itt ez történt. Már sokadjára.
Nem kell aggódni. Ha a Samsung tényleg a greatest thing since sliced bread, akkor az a néhány rosszabb vélemény pillanatok alatt eltűnik a jó vélemények lavinájában.
De ugye fanboy vagy így bassza a csőrödet a rossz vélemény.
Tűrjed basszus.

Senki nem mondta ,hogy a Samsung ne lenne jó.
A felárat kérdőjeleztem meg. Amikor vakon, árak nélkül is mindenre a válasz a 970Evo plus, 980/980 Pro akkor esetleg nem árt egy önvizsgálat. Sima 980-as lett itt ajánlva korábban KC3000 árban. Ez tényleg normális? Hát oké.

Tudom, SSD kibeszélő. Nyugodtan törölhető minden amit itt vagy ott műveltem.

Kis önvizsgálat. Nálam is becsípődött az Nvidia. De nem sikálom el az Nvidia összes hibáját a milyen vga-t vegyek topikban. Oda se megyek. Mert bárhányszor feldobom az érmét, zöld lesz a vége.

Meg kell nézni ,hogy tényleg mi adja a legjobb ár/érték arányt. Pár hónapja a WD volt nagyon jó helyzetben. 21k körül ment az SN770. És sebességre hozta a 980Pro-t. És semmilyen gond nem volt vele. FW vagy bármi egyéb. Kicsit visszarugózott azóta az ára.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.