- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
st6969 #93613 üzenetére
Sign up kell ha nincs Mi fiók, ha van sign in, Setup new ha nulláról telepíted a routert. Nekem Redmi telefonom van így bejelentkezés után rögtön be tudtam állítani, mert amúgy is a MIUI miatt be can jelentkezve a telefon a fiókba. Meg van Mi Band 6-om, meg Mi Box S is.
Elvileg ha újként akarod megadni akkor kiírja, hogy már be van állítva és be is enged.
Én direkt az alkalmazásból állítottam be, mert ugyanúgy be lehet mindent konfigurálni. Régebben a Tp-Linket én is böngészőn keresztül állítottam be, nem a Terher alkalmazásból. De az sokkal butább program a Mi Wifihez képest.
Hogy miért nem találja meg neked azt nem értem. Nekem rögtön megtalálta. Valószínűleg a setup as new kell, mert szerintem a bejelentkezés után valószínűleg a cloudból tudná talán beállítani. A Sign up, meg ha valakinek nem volt még Xiaomi eszköze és Mi fiókja, utána valószínűleg átirányít az új beállításhoz ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest