Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balazs_t

tag

Sziasztok,
    Router vásárlás (illetve garis csere IPON-tól) előtt állok, és nem tudok dönteni, 3 napja fórumokat olvasok és egyre határozatlanabb vagyok. Volt egy Belkin N1 Vision próbálkozásom, nagyon szerettem mert a funkciói tetszettek volna HA működött volna és nem kell naponta 2x áramtalanítani. Mindegy visszavittem elismerték, és levásárolhatom (vagy ráfizetek jobbra..).
    Gondolkodtam ezen az Asus N16-on, vagy D-link 655/685/855 esetleg NETGEAR WNDR3700.
    Tényleg az az érzésem, hogy az árral (és a funkciók számával) egyenes arányban szaporodnak a problémák is.
    Szóval ami nekem kéne Gigabit minden porton, N-es wifi ha lehet dual-band, a Firmware-t nem fogok programozgatni szóval az open source nem annyira érdekel, esetleg ha van rajta egy kijelző az nekem bejönne ( tudom parasztvakítás de az az egy tetszett a Belkinen, nagyon hasznos volt néha, láttam hogy mikor fagyott le hehe )
    De ami a legfontosabb, hogy ne kelljen áramtalanítani naponta, hetente, és ne dobálja le szegény asszony laptopját, és ha lehet (bár tudom ez már szinte lehetetlen) működjön a Qos hogy lehessen 24/7 torrentezni. (Az árról szándékosan nem beszéltem egyelőre próbálom megtalálni a műszakilag megfelelő routert.)
    Előre is köszi
    B.

Új hozzászólás Aktív témák