Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• resist

tag

Sziasztok, új routert szeretnék vásárolni, mivel megpusztult az Asus RT-AC86U-m 5GHz része :( Ez már a második ilyen router, aminél ez a hiba és a harmadik Asus router, ami tönkremegy (volt egy AC87U is pár napig, folyton eldobált minden kapcsolatot), így Asus-t nem szeretnék, bár a kezelő felületét szeretem.
    A mostani Asus előtt volt egy Netgear, az is eldobott mindent, kifogtam egy rosszat sajnos, így az sem.
    Gondolkodok egy TP-link AX6000-ben, elég combos, lehet rá két külső vinyót is dugni, viszont azt olvastam, hogy a Homecare része csak trial, és ha lejár akkor fizetős, ami egy vicc, mert abban van a parental control és a QOS és ezeket szeretném használni. Nem tudom erről van valakinek tapasztalata esetleg?

A véleményeteket szeretném kikérni, hogy mit lenne érdemes vásárolni, ami időtálló (tehát lehet simán AX-es is), nem pusztul el 2 év alatt a fele wifi (meg úgy semmilye leginkább), mehet rá két külső vinyó USB3-on. Amik csatlakoznak rá:
    legalább 4 telefon (ha vendégek vannak, legalább 10-11)
    TV-k (streamelve van rá a vinyók tartalma, youtube, stb.)
    soundbar
    tablet
    laptopok
    egy számítógép kábelen
    Xbox
    okosórák
    és még ki tudja mi lesz a jövőben

Beszéltem egy szervizes emberrel, kikértem a véleményét neki is, ő azt mondta Asus-t ne, mert sokat visznek vissza ilyen-olyan hibával (ezt én is tapasztaltam ugye), Netgearből, ha kifogok egy jót, akkor szuper, ha rosszat, akkor egyből vacak (tehát lutri), a TP-Link-re azt mondta az szuper, és ez az AX6000 jó is lenne, de most ezt a Homecare dolgot olvasva elbizonytalanodtam, tök tanácstalan vagyok :(
    Köszi a véleményeket/tanácsokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák