Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibord

senior tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék, bár vélhetően nem teljesen ide tartozik :( sorry.

Van egy linksys EA6700-as routerem (már vagy 6 éve megvan) és egyre érik bennem a gondolat, hogy lecseréljem.
    Oka, hogy a sima panellakásban (50nm) nem a legjobb a jelerősség. A másik szobában is már gyengül de az abból nyíló zárt erkélyen már kimondottan sz.r.
    Gyakran szakadozik és belassul a net, nagyon meleg is és elég gyakran újra kell indítani.
    A beállításokban nem sokat turkáltam, kimondottan extra igény nincs, de most épp a MS teams-nál ha kimegyek az erkélyre és magamra csukom a műanyag ablakos ajtót (és magamra csukom mert az a dohányzó) akkr már totál instabil a net.
    Talán öregszik vagy a rejtett antenna miatt kisebb a jelerősség nem tudom.

Ha csak nincs valami tuti megoldás arra, hogy meggyógyuljon akkor inkább cserélném.

A kérdés hogy mire.
    Én ezt néztem:
    ASUS RT-AC66U B1 Dual-band Wireless-AC1750 Gigabit Router

Jó lenne ha több évet kibírna, nagy jelerősséggel és akár később (mondjuk költözés után), bővíthető is lenne (MESH) bár ez inkább csak extra.
    A lényeg, hogy stabil, gyors net legyen. A lakás az sztenderd panel, a legtávolabbi ponthoz, mondjuk 3 falon kell keresztül menni.

Ötlet? Vélemény?

Elrőe is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák