- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
Sziasztok,
anyósom lakásába keresek routert.
A lakás egy tégla építésű, 2 szintes épület, de a routert csak a padláson lehet elhelyezni és a födém vasbeton. Tehát ha a földszinten szeretnénk netezni, akkor 2 födémen kell átmennie a jelnek. Szerencsére a padlásfeljáró közelében van, és az pedig a lépcsőház fölött, tehát tulajdonképpen függőlegesen nincs a jel irányában vasbeton.
A net egy mikrós 7 MBps sebességű minimál net. Tehát nincs szükség nagy sebességre.
A házban csak wifi-vel csatlakoznak a készülékek, egy régi ASUS laptop, egy tablet és pár telefon. De egyik sem 5GHz-es.
Sajnos a közelben nagyon sok 2,4GHz-es hálózat. Kb 20-at számoltam és lefoglalják a csatornákat is.A lényeg az lenne, hogy jó árban, egy erős wifi-s routert vegyek..
Nincs szükség 1000-es LAN/WAN portra, sem USB-re.
Eddig 2 fajta Tenda routerrel próbáltam, de állandóan újra kellett indítgatni őket. (Az egyik éppen tegnap halt be, azért is kezdtem nézegetni most újat)
Egy TP-Link WR841ND-vel is próbáltam, amin custom FW volt, de azzal is sok újraindítási probléma volt. Nem tudom miért mert most otthon nekem ez adja a netet és egy éve nem kellett újraindítanom.Az itteni tanácsok alapján a TP-Link WR1043ND-t néztem. Picit azért drága egy ilyen hálózathoz (12k körül van).
Tudnátok egy megbízható routert ajánlani, aminek elég erős a wifije? És esetleg 10k alatt van?Köszi
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest