- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Olyan routert keresnék aminél az kliensek nevét át lehet írni a routerben. Jelenleg egy asus n56ub1 van aminél ezt nem tudom megcsinálni, ami érdekes mert előtte 1200G+ volt aminél viszont meg lehetett csinálni, amit nem is cseréltem volna le ha nincsennek folyamatos újraindulások, mert nagyon jó kis eszköz.Több eszköznél értelmezhetetlen név jelenik meg és így elég nehéz beazonosítani pl. ha mac cím szűrést akarok beállítani. Így jelenik meg a telefon neve pl.: android- és egy hosszú szám,betű sor
Ami fontos lenne még a routernél:
-500-as upc netet kiszolgáljon
-5Ghz-es wifi
-nem lenne baj ha ac-s lenne
-stabil megbízható legyenár max.30k
Bár igaz a jelenlegi asus-al sem vagyok teljesen elégedett, mert naponta 1-2-szer WAN Connection: Wan was restored. bejegyzéssel pár másodpercre megszakad a net. Régi 3600-as tp-linkkel nem volt ilyen szakadozás. Modemet is most cseréltek így azt gondolom azzal nem lehet probléma. Neten rákeresve több asus típusnál is jeleztek ilyen problémákat. A kis angol tudásommal sajnos nem tudtam kiszűrni, hogy van-e rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest