- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #48322 üzenetére
Kösz! Tegnap bekötötték a 100/10es netet a korábbi 34/2-es helyett és továbbra is jó a Dlink DIR-501 router, legalábbis speedtest szeritn kb hozza a maximumot, torrenten meg maxon is megy....
De ennek ellenére szeretnék másikat venni, mert valoszinűleg lehet valami gondja a mostaninak, tudom ez nem pont ebbe a topikba való kérdés, de olyan gondom van, már 2 éve hogy szakad a net, de csak 1 pillanatra, észre se venni, ki se írja, csak is kizárólag online játékokba venni észre, mert akkor kidob, ami rohadt idegesítő és a skype is újracsatlakozik, semmi másba nem jelentkezik hiba olyan rövid a szakadás. Már jeleztük a szolgáltató felé de állítólag náluk nincs hiba, tegnap pedig kicserélték a modemet de most a gyorsabb nettel új modemmel is ugyanúgy fent áll ez a hiba, szabályosan 2 óránként másodpercre pontosan! Régebben 1 éve még 8 óránként volt, aztán egyre csőként most már 2 óránként. Routeren kívül lehet valami más gond, vagy mi okozhat ilyen hibát ?
Néztem itt apron van sok használt 5-10 000 környékén amik tudják a gigabitet, de nem tudom melyiket lenne érdemes megvennem, vagy ezek egyáltalán ajánlottak? Ha 1 hozzáértő azt mondaná megvehetem valamelyiket akkor megveszem
Elnézést a sok kérdésért!
TP-Link TL-WR1043ND
ZyXel NBG5715
Netgear N300 (WNR3500v2)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Freemail
- Xbox Series X|S
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix RTX 4070 OC
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest