- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Lackooo84 #43179 üzenetére
Fura. Abban a csomagban elvileg pontosan ugyan az a driver van, amit külön is le lehet tölteni és a Windows Update is leránt automatikusan, bár utóbbi talán le van néha maradva egy-két verzióval. (Már persze ha minden más jellemzője [támogatott OS-ek,hardware-ek,verziószám,stb] ugyan az a két csomagnak, driver vagy driver+szoftver) csak jár mellé egy konfigurációs szoftver is, amiben én soha nem láttam semmi olyat, ami miatt megérné futtatni a háttérben.
Ha jól rémlik, akkor valamikor régen Windows XP-hez pótolta az Enterprise enryption/auth részt, de otthon ilyet kevesen használnak és azt hiszem a Vista óta a Windows is megoldja enélkül is (ma már talán egy frissített XP is?). Azóta ez szerintem csak egy redundáns GUI az AP választáshoz, bár talán kicsit okosabban lehet vele priorizáltatni az AP-ket (de egy ilyen mérésnél, ahol feltehetően ügyeltél rá, hogy jó helyre csatlakozzon és ne ugrándozzon [vagy eleve nincs is játéktere] az továbbra sem számíthat[na]).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest