- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Lackooo84 #43179 üzenetére
Fura. Abban a csomagban elvileg pontosan ugyan az a driver van, amit külön is le lehet tölteni és a Windows Update is leránt automatikusan, bár utóbbi talán le van néha maradva egy-két verzióval. (Már persze ha minden más jellemzője [támogatott OS-ek,hardware-ek,verziószám,stb] ugyan az a két csomagnak, driver vagy driver+szoftver) csak jár mellé egy konfigurációs szoftver is, amiben én soha nem láttam semmi olyat, ami miatt megérné futtatni a háttérben.
Ha jól rémlik, akkor valamikor régen Windows XP-hez pótolta az Enterprise enryption/auth részt, de otthon ilyet kevesen használnak és azt hiszem a Vista óta a Windows is megoldja enélkül is (ma már talán egy frissített XP is?). Azóta ez szerintem csak egy redundáns GUI az AP választáshoz, bár talán kicsit okosabban lehet vele priorizáltatni az AP-ket (de egy ilyen mérésnél, ahol feltehetően ügyeltél rá, hogy jó helyre csatlakozzon és ne ugrándozzon [vagy eleve nincs is játéktere] az továbbra sem számíthat[na]).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest