- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgabor87
tag
válasz
Multibit #41298 üzenetére
Persze, önmagában nem. Csak az előző 3 társa átlag 2 évig húzta. Egy volt, amit gariban cseretermékként kaptam, és nem zsír új volt, hanem egy használt, javított készülék, az kb fél évig ment. Utána mondtam is a d-linkes srácnak, hogy inkább teljesen újat küldjön. Az kb 2 évet bírt, fokozatosan ment tönkre. Először a kezelőfelület kezdett el bohóckodni, néha 2-3x kellett a menüpontra kattintani, mire be is töltötte, aztán a net néha volt, néha nem, majd kialudtak a fényei.
A mostani kezdetektől fogva bohóckodik, wifi radio off-on üzenetekkel van tele a log, és nem láttam még 3 napnál hosszabb uptime-ot. Pontosabban a kapcsolódási időt írja, szóval elvileg dobálja a kapcsolatot wan felől.
Nagyon bíztam a d-link-ben, de sajnos csalódnom kellett. Ezen felül egyébként megemlítem, hogy a support 5*-ös. Van tőlük egy printserverem is, az még igazi régimotoros ezüst-zöld. Remélem kiszolgál még jó pár évig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fogyjunk le!
- Képregény topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest