Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz altoalto #37359 üzenetére

nem vágok fát szabadidőmben, és "sajnos" nem voltam pék sem, mert bár már elég régen végeztem el az iskolákat, de már akkor is erősen műszaki és informatikai beállítottságú voltam, már a fémipari szakközépben is a cnc volt a szakterületem, viszont a wifi akkor még nem létezett, így azt nem tanulhattam iskolában, de amikor hazánkban kezdett elterjedni, akkor az érdeklődési területem kiterjesztettem rá, mivel érdekelt a téma, és bár - mint írtam is - papírom nincs róla, de cserébe járok olyanokhoz is letelepíteni/beállítani wifi eszközöket (is), akik papíron megfelelő végzettséggel rendelkeznek ugyan, rendszergazda...stb pozícióban
    dolgoznak, cserébe nem értenek hozzá megfelelő szinten, mert nem követik a témát, mióta elvégezték a sulit.
    ennyit arról, hogy a megfelelő végzettség és papír nem minden. én sem dolgoztam például az egyik szakmámban 20 éve, és hiába van róla papírom, meg néhány év szakmai gyakorlatom, vakarnám a fejem, ha most odaállítanának, hogy csináljam...
    ja, router az elég sok megfordul a kezemben, de nem azért, mert raktáros vagyok.
    a leírásod - legyen kivalo a 3-4G veteli erzekenysege, illetve wifi hatotavja - alapján az jött le, hogy sim fogadására alkalmas eszközt szeretnél, mindent egyben, de ez nem jó ötlet, olyan router kell, ami 3g/4g képes, de csak usb útján, meg - ahogy előttem is írták - egy jó stick.
    asus rt-ac68u (bcm4708A0 / 800 MHz / 2 magos proci / 256 MB ram) vagy rt-ac87u (bcm4709A0 / 1 GHz / kétmagos proci / 256 + 128 MB ram).

Új hozzászólás Aktív témák