Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
altoalto
üzenetére
nem vágok fát szabadidőmben, és "sajnos" nem voltam pék sem, mert bár már elég régen végeztem el az iskolákat, de már akkor is erősen műszaki és informatikai beállítottságú voltam, már a fémipari szakközépben is a cnc volt a szakterületem, viszont a wifi akkor még nem létezett, így azt nem tanulhattam iskolában, de amikor hazánkban kezdett elterjedni, akkor az érdeklődési területem kiterjesztettem rá, mivel érdekelt a téma, és bár - mint írtam is - papírom nincs róla, de cserébe járok olyanokhoz is letelepíteni/beállítani wifi eszközöket (is), akik papíron megfelelő végzettséggel rendelkeznek ugyan, rendszergazda...stb pozícióban
dolgoznak, cserébe nem értenek hozzá megfelelő szinten, mert nem követik a témát, mióta elvégezték a sulit.
ennyit arról, hogy a megfelelő végzettség és papír nem minden. én sem dolgoztam például az egyik szakmámban 20 éve, és hiába van róla papírom, meg néhány év szakmai gyakorlatom, vakarnám a fejem, ha most odaállítanának, hogy csináljam...
ja, router az elég sok megfordul a kezemben, de nem azért, mert raktáros vagyok.
a leírásod - legyen kivalo a 3-4G veteli erzekenysege, illetve wifi hatotavja - alapján az jött le, hogy sim fogadására alkalmas eszközt szeretnél, mindent egyben, de ez nem jó ötlet, olyan router kell, ami 3g/4g képes, de csak usb útján, meg - ahogy előttem is írták - egy jó stick.
asus rt-ac68u (bcm4708A0 / 800 MHz / 2 magos proci / 256 MB ram) vagy rt-ac87u (bcm4709A0 / 1 GHz / kétmagos proci / 256 + 128 MB ram).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX