- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
siwok1
tag
Betelt a pohár a TPLINKEL MERT LINKEL....
mostantól a hálózati eszközökre is érvényes, hogy ami nehéz az ér valamit, legalább van benne anyag.
Bocsi, hogy ide kiirtam, de lehet más is észre vette, hogy olcsó húsnak híg a leve.
-
-
-
Például
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogyha egy 120mb-s netet szeretnék megosztani akkor milyen routert javasolnátok. Az ár amibe bele kellene férnie az olyan 30 nagyon max 40 ezer. Fontos lenne a megbízhatóság, és az erős és stabil wifi, mert ez egy iskolában lesz.
Előre is köszi. -
arnyekxxx
veterán
Úgy néz ki olyan helyre költözök ahol az egyetlen opció a mobilnet. Ha már 3g-s routert kell vennem, olyanon gondolkozok ami aksis. Erről mi a véleményetek?
-
xigris
őstag
Sziasztok melyik a jobb tp-link wdr3600 vagy Asus RT-N16 melyiket éri megvenni válaszokat előre is köszönöm
-
matyi19
őstag
Bocsánat, nem tudtam ezekről a topicokról
De, csak lenne Hozzád egy utolsó kérdésem, innen melyiket töltsem le? -
Mivel abban 8MB flash van, így ettől mindenképpen kisebb kell! Én javaslom a Big-VPN vagy BT-VPN verziót!
matyi19A fő kérdés itt az, hogy miért is szeretnéd lecserélni? Csak azért, hogy újítsál valamit? A változatosság kedvéért? Sok mindenben jobb lenne, mivel ezek a custom firmware-ek sokkal inkább finomhangolhatók, több funkcióval rendelkeznek, stb...
De mindez nem ide való, egyik téma sem, vannak rá alkalmasabb topikok!
-
McDog
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23688 üzenetére
Tomato fimware letöltésnél eljutok ide. RT-N15U-nál melyik firmwaret kell itt választani?
Előre is köszi
-
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #23688 üzenetére
Ha pl ezzel használom, miben lenne esetlegesen jobb?
-
matyi19
őstag
válasz
Gubek-Einste #23686 üzenetére
Nem nagy összeg, de nem rég volt egy nagyobb beruházásom szóval, most nem....
Amúgy valamivel fel lehetne dobni, egy új firmware-nek lenne valami értelme?Most a legfrissebb gyári van rajta. -
-
matyi19
őstag
Nah csak nem lessz csere....
Vegul, nem vettek meg a routeremet, ugyhogy maradok ezzel (Linksys), nincs mit kezdjek kettovel. -
-
-
ubisali
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek nekem!
Hálózatba szeretnénk kötni több sz.gépet wifi router alkalmazásával, de fogalmunk sincs, hogy kell elkezdeni!
A hálózatot játékra szeretnénk használni!
Ha valaki tud ebben segíteni, azt örömmel hallgatnám!
Köszi! -
takidj
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #23677 üzenetére
Köszi! TP-Link 4300 lesz a nyerő így elsőre. Azt hiszem a vinyót is erre dugom rá és ezen fog futni a torrent szerver. A routert el fogom tudni érni távolról telón keresztül és úgy menedzselni? Pl másik városból mobileneten keresztül?
-
matyi19
őstag
válasz
Gubek-Einste #23676 üzenetére
Koszonom a valaszt!
USB portra nincs szugsegem, az ND-n is gondolkodtam, de annak sincs nagy ertelme ha nem cserelek antennat... -
válasz
takidj #23675 üzenetére
40-es net mellé elég lenne egy TP-Link 842ND is de a jövőre tervezés miatt nem lenne hátrány beszerezni egy gigabites példányt sem. Gigabitesből a TP-Link 3600/4300, Netgear 3500Lv2, Asus N15U/N16, Linksys E3000/E3200 ajánlott.
Az összes elképzelésedhez már szükség lesz valamilyen 3rd party firmware-re is. -
válasz
matyi19 #23674 üzenetére
Ebből a 3-ból a leginkább ajánlott a TP-Link, érdemes lenne inkább az ND változatát beszerezni mert azon cserélhetőek az antennák. Ha van még egy kis pénzed, érdemes lenne elgondolkodni a 842ND beszerzésén is mert a cserélhető antennák mellett még USB porttal is rendelkezik.
-
takidj
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy routert a következőkre:
WAN: Digi Basenet 40 / 20 Mbit
LAN 1: Asztali gép
LAN 2: TV stick
Wi-fi: 2 laptop + 2 okosteló fogja használni
1. USB: NyomtatóPlussz lesz egy UE40EH6030 tv.
A TV stick HDMI-n keresztül a tv-re lesz kötve, a stickre pedig lesz egy 2TB külső tápos winchester filmek tárolására + torrent. Gondolom a stick nem kihagyható a rendszerből? Mivel azon android fut és ezzel tudom lejátszani a vinyón tárolt filmeket. Valamint torrentezésnél csak a router stick vinyó hármas fog menni. Szerintetek jó ez így?
Egy cloudingos routerrel pl távolról is el tudom érni az otthoni hálózatom? Tehát pl tudom rendezni a torrentek stb a telóról? Plussz az lehetséges, hogy lássam a nyomtató patron töltöttségi szintet, ha a router USB-jére lesz kötve?
Köszi a válaszokat!
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Mint rebebben is emlitettem szeretnem lecserelni a Linksys WRT54GL tipusu routeremet...
Ezt a harmat valasztottam ki:
D-Link DIR-615
TP-Link TL-WR841N
TENDA W308R
Linkelni nem tudtam oket, telefonrol irok...
Korulbelul mindharom egy arban van.
Melyiket ajanlanatok?
Koszonom!! -
Dragon27
senior tag
Szerintetek EA2700 Smart fw-vel otthoni használatra 3D, HD Filmekre , hálózati tárolóra ...
maga a EA2700 vélemény -
Geresics
addikt
válasz
Intruder2k5 #23531 üzenetére
Ma megjött a Linksys E3200, amit ajánlottál!
Olyan csilli-villi parasztvakítások vannak benne, hogy ihaj! Még hasznuk is van! Jó ötlet a szülői felügyelet (majd lekorlátozom az asszonyt), de ami a legjobban tetszik az a menedzselhető vendég-WIFI!
Azt nem tudom, hogy az E2500 is tudja-e ezeket, de nem bántam meg, hogy ezt vettem, köszönöm a tippet! -
Tegla80
addikt
sziasztok.
lenne pár kérdésem,amire jó lenne pár válasz is
ami adott:
PS3 rendszer(kábelen kötve) - Dlink DGL4300(Fw.gyári:1.7W ) -Thomson THG570(modem a szolg.tól) és kábeles 10/1 es net
PS3 al mérve ezt tudja.(ha jól tudom,angol servert mér )vannak a neten újabb fw verziók a router-hez,ezt automatán miért nem frissíti magától,ha be van kapcsolva a frissítés? pl az1.9. akármire,
van e értelme foglalkozni az új fw el?
Hozhat e esetleg valami javulást,online játék szinten? mert legfőképpen erre használom és mostanában megszaporodtak a "nem hallom és nem is látom a másikat a szobában" jelenségek. Autóversenynél ez nem túl előnyös.( amúgy 12en vagyunk és fullhd felbontásban játszunk,ha ennek van jelentősége 1általán ,az adatátvitelben
)
utp kábelnél van fém csatis fajta (cat6?),ami mivel is tud többet? jelenleg cat5e van sima műanyag véges, de mivel az eszközeim mind "fém dugalj bemenetek" és van bennük az a kis pöcök "test" nek (
,nemtom mi a helyes neve és feladata. ) ,egyik ismerős mondta ,h az is javíthat a dolgon. hülyeséget beszélt vagy érdemes vennem komolyabb kábelt??
nem vagyok nagy szaki, (de gondolom ez átjött,ha nagy baromságot kérdeztem
)
jah,vélemény a routerről? megfelelő játékra,vagy kéne valami komolyabb esetleg?(bár elvileg játékhoz tervezték, ezért is vettem anno.)
thx
-
bbrain
tag
válasz
Intruder2k5 #23668 üzenetére
Ok, jelentkezem ahogy tudtam tesztelni!
-
-
bbrain
tag
válasz
Intruder2k5 #23665 üzenetére
Jól néz ki... Látom hogy frissítik is rendesen az FWket gyárilag is. TP-LINK valamikor a HW verzióját nem támogatja
-
bbrain
tag
válasz
Intruder2k5 #23663 üzenetére
Köszi az infót. Már korábban is nézegettem ezt, lehet hogy holnap nézek is egyet valahol.
-
válasz
bbrain #23664 üzenetére
Igen én hekkelem, már csak megszokásból is, na meg persze vannak plusz funkciók, amiket csak a Tomato biztosít, és nekem kellenek! Egyébként, ha nem akarod, akkor nem muszáj hekkelni, az N66U-nak már meglehetősen nagy tudású és komoly a gyári szoftvere is!
Sajnos a linkelt demo sokszor nehezen jön be!
-
bbrain
tag
válasz
Intruder2k5 #23661 üzenetére
Látom, hogy az N66U-t is hackolod. Kell piszkálni, vagy a gyári FW is elég stabil rajta?
Az a bajom, hogy már minden egy számítógép és mindent szarrá kell konfigolni hogy kompatibilisek legyenek egymással. -
válasz
bbrain #23662 üzenetére
A WDS szerintem felejtős... Én mindenképpen kábelen vinném fel a netet a lenti routerből, és akkor oda is teszel egy egyszerűbb routert, switch + AP módban! De várd ki a végét, PeachMan fórumtárs épp ma vett egy ilyet (RT-N66U-t), hasonló felindulásból a TP-LINK 1043ND után, és azt mondja minden WiFi gondját megoldotta, pedig a TP-LINK-et 27dBm-el járatta, mégsem volt elégséges amit tudott! Szóval ha szerencséd van, még lehet beszórja a felső szintet is!
-
bbrain
tag
válasz
Intruder2k5 #23661 üzenetére
rég óta szívok, inkább veszek egy ilyet, csak ne kelljen már szarakodnom. még 1 kérdés: fszt + emeletre is kellene net, jelenleg fent nincs. megy fel lan kábel, ha kell. Melyik a legjobb megoldás, hogyha jó netet szeretnék fent? Külön hálózatok, vagy WDS-el valahogy megosztva?
-
válasz
bbrain #23660 üzenetére
Ha futja rá, akkor ASUS RT-N66U! Ha nem, akkor mondjuk Linksys E3200, vagy ASUS RT-N15U. A TP-LINK-et elfelejteném inkább...
-
bbrain
tag
válasz
Intruder2k5 #23659 üzenetére
120-as UPC-m van, ritkán szoktam wifin torrentezni, NAS húzza a szarokat ha kell valami, de az vezetékes. Minden DHCP-n van.
-
-
bbrain
tag
Segítsetek pls... Idegbajt kapok a szar wifi routerektől... Jelenleg van 3db, mindegyikkel szopok valamit...
Kb az összessel az a problémám, hogy nem szereti ha 5 feletti cucc van csatlakoztatva hozzá.
3 teló, 3 notebook, 2 tab ot használunk jelenleg, de mindegyik routerem instabillá válik, ki kell húzogatni naponta többször is. Kellene valami jó FW a meglévő routerekhez, vagy egy 4. kellene ami végre nem szopatna tovább.A routerek:
1, TP-LINK 1043nd
2, TP-LINK 2543ND
3, D-LINK DIR-655A követelmény: Gbit lan, 300+ wifi
Köszi.
-
-
válasz
intercooler #23652 üzenetére
Az RT-N15U-nak tudtommal itt még nincs topikja, bár most már egyre több embernek van ilyenje, lehet időszerű lesz nyitni neki egyet! Ha gondolod, akkor tedd meg!
Ha ehhez nincs kedved, akkor gyere ide, regisztrálj, és kérdezhetsz!
-
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #23649 üzenetére
Ez van, sajnos jelen esetben többet nem tudok adni érte...
-
Motoxxx
tag
én is az N15U-t néztem ki. Kérdésem ez külsö vagy belsö antennás és ha belső az elég hozzá, hogy egy családi házban átvigyen két vagy három falat?
Köszi a válaszokat!
-
intercooler
őstag
válasz
Intruder2k5 #23619 üzenetére
Végül az N15U-t választottam, telepítés meg beállításokban hol tudok majd segítséget kérni? vagy van valami leírás?
-
-
-
-
McDog
aktív tag
A Linksys E3200-nél a Tomato by Shibby oldalon azt írják a kísérleti (only experimental RT-N builds!) firmwarek támogatják. Ez jár valami hátránnyal, valami esetleg nem stabil, próbálta valaki?
-
matyi19
őstag
válasz
Gubek-Einste #23644 üzenetére
Köszönöm a választ...
Mivel én Romániai vagyok, szerintem nem sokat segítene ha elárulnám...
Ha mégis akkor a szolgáltató az RCS&RDS, a net csomag pedig: Digi Net Fiberlink 2, 100Mbps -
-
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Én is tervezek egy router váltást....
Most egy Linksys WRT54GL-t hasznalok, nagyon jól müködik, az egész lakásban maxon van a jele. "Csak" az a problémám vele, hogy 54Mbps-ot tud, a netem pedig ennél több így sok a veszteség. Max 2-2,5 MB-al tölt routeren keresztül, ha pedig direktbe dugom be a net kábelt a laptopba akkor folyamatosan 10MB környékén van a letöltés...
A kiszemelt egy TP-LINK TL-WR841ND, ami már elméletileg 300Mbps-t tud.
Szerintetek megérné erre váltani, vagy mit ajánlanátok, ami esetleg jobb mint a fentebb említett TP-LINK, de nem kerül többe.
Köszönöm! -
coolpet
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23594 üzenetére
Hali!
Koszi a valaszt, az elado annyit mondott, hogy a TPLink kinai gagyi szar, majdnem mindegyiket visszahozzak.
Szerintem nagyot loditott, mert ennek a fele sem igaz, de azert most nagyot fordult a linksys fele a bizodalmam.Koszi!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23638 üzenetére
Teljesen igazad van. A reggeli csík szememmel figyelmetlenül olvastam
-
-
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #23623 üzenetére
Egy magyar nyelvű, mostmár tudom, hogy felületes ismertető, mert belebotlottam az angol nyelvű oldalba és ott az szerepel, hogy "USB port enables multiple functions: FTP server, printer server, and 3G/4G modem".
Ezt sikerült leegyszerűsíteni a magyarítás során: "Egyszerű, vezeték nélküli nyomtatás a multifunkciós nyomtatókiszolgálóval."
(A rengeteg reklám zavarhatta meg a ferdítőt a multifunkciós nyomtatókról...)
-
válasz
#68216320 #23637 üzenetére
Én is egy év garral vettem, igen! Meg persze van rá három év gyári gar, de, hogy azzal mire megyek, az rejtély! Na mindegy, ez már a sokadik ASUS-om, eddig sosem csalódtam bennük, remélem ebben sem fogok!
A Linksys E3200 tuti, hogy Simultan Dual Band!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23636 üzenetére
Persze, elfogadom. Inkabb az akkor a kerdeses, h meger-e ennyit nekem a dolog. Amit linkeltel ott 1ev garanciat latok. Te is annyival vetted? Az e3200 tesztet olvasva latok egy tablazatot es ott nem jelzi h tudna 5ghz-et.
up: elneztem, csak az antennak nincsenek kulon hozza
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23634 üzenetére
Az ilyeszt meg benne, hogy gyenge terero eseten nem tudok jobb antennaval javitani rajta. rt-n66u ara picit huzos. erosen gondolkodom rajta is ... csak az ara ...
-
válasz
#68216320 #23633 üzenetére
Sajnos BroadCom bázisú routerből elég ritka a külső antennás, Dual Band, Gbit-es példány! Most hirtelen az RT-N66U-n kívül nem is tudok mást mondani! Az ASUS-nak tuti nincs ilyenje ezen kívül, Linksys-re sem jellemző a külső antenna, de a Netgear is dettó ugyanez! TP-LINK Atheros-al dolgozik, szóval elég reménytelen...
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #23632 üzenetére
Tetszetos darab. Bar nem volt meg beepitett antennas eszkozom. Picit meg idegenkedek tole. Olvasgatok kicsit rola.
-
válasz
#68216320 #23631 üzenetére
A nagy térerő szubjektív dolog, így ezt a részt ignorálva, a legolcsóbb ilyen router jelenleg a Linksys E3200!
-
törölt tag
Na korvonalazodik par dolog. Broadcom, nagy terero, gigabit lan, 2.4-5ghz simultan, max. 25-30e ft. Van ilyen ajanlat?
-
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Router vásárlással kapcsolatban érdeklődnék, hogy az ASUS RT-N15U az árához képest épkézláb szerkezet, vagy ilyen árban van jobb is esetleg?
Köszi
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok
Linksys EA2700-CE találtam ideálisnak mint sebesség + kinézet 1 ami zavar hogy nincs külső antenna . ha jól látóm van hozzá Smart fw-vel ezzel kezelhetőbb ,. stabilabb ?
Szerintetek EA2700 Smart fw-vel otthoni használatra (: 3DTV ,hálózati tárolóra,PC .....)
Jó választás ? -
Treff
aktív tag
válasz
arnyekxxx #23519 üzenetére
Köszi szépen!
Neked elég amúgy a 150M-es 743ND a megfelelő sebességű internethez? (tényleg, hány megás és milyen neted van?)
Mert az addig oké, hogy veszek egy TP-Link 842ND-t a forráslakásba. Csak az nem tudom, hogy a céllakásba 150M-es (743ND) vagy 300M-es (ilyet nem ismerek) repeater képességel rendelkező routert vegyek VAGY egy 150M-es WA730RE ill. egy 300M-es WA830RE access pointot?
30 megás upc netem van. Marhára nem értem ezt a 150/300/450M-es dolgokat..... mert ha a netem 30M-es, akkor nem elégnek kellene lennie a 150M-es eszközöknek is? Valaki felhomályosíthatna etéren is, mert kezdek agyfaszt kapni már ettől az egésztől, főleg úgy, hogy kínai ez az egész routeres téma..
Please help!
-
Na igen! A másik topikban olvasva a hozzászólását, már egész meglepődtem, hogy a Linksys-t még szervizbe is kellett vinni, - ennyi dicséret után ezt igazán nem gondoltam volna - de aztán kiderült, csak ő volt a láma a beállításhoz! Szóval továbbra is Linksys a Best Of! Bár most, hogy megtudtam alberttől, hogy a Linksys a Pirellivel is kooperál, megint kicsit összedőlt bennem a márkáról felépített kép! Azt hittem, hogy az ilyen ISP-k által osztogatott tömegcikkektől távol tartja magát a Linksys! Hát tévedtem...Na de sebaj, majd jön megint vagy 5 újonc nem sokára, aki ismét eloszlatja a kételyeimet a Linksys-el szemben!
-
Magnat
veterán
válasz
Intruder2k5 #23620 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #23620 üzenetére
és nem únja, és nem únja, és nem únja, de lesz ez még így sem...
kár, hogy ott behal a tudása, ahol már szakmai indoklás, komolyabb specifikációs leírás...stb kellene, annyi az indoklása, hogy neki van linksys és jól működik - minden más gyártó termékét próbálta, azok nem jók -, vagy maximum a gyártó főoldaláról másolni leírást, és ennyi... -
-
mezis
félisten
válasz
Intruder2k5 #23610 üzenetére
Üdv.!
A leírás csak multifunkciós megosztási lehetőségről ír. HDD-t is meg lehetne osztani az USB-n ?
-
törölt tag
Igen, Broadcom-ra szavaznék én is. Valami komolyabb darabot szeretnék amivel 3-4 évig nincs dolgom. A wifi sajnos kényes téma lett nálam. A mostani is megfelelne szolgáltatásában, mert nem használom semmi extrára, de a környéken úgy tele van szórva minden csatorna, hogy a jó átvitelhez kell a TX Power. Már vettem nagyobb antennákat, de kevés ...
-
Látom megint itt van nem albert fórumtársunk százhuszonnyolcadik klónja is!
-
válasz
intercooler #23614 üzenetére
Mindkettő alkalmas rá! Az N16 több flashel és több memóriával, az N15U gyorsabb procival van szerelve! Egyértelműen az N16-ra szavaznék, de annak van egy hátulütője, hogy a routeolási sebessége valahol 140Mbps körül véget ér, még RT-N15U esetén ez 300Mbps felett van! Ha ez nem fog korlátot jelenteni neked a közeljövőben, akkor N16, egyéb esetben N15U!
-
törölt tag
TP-Link WR1043ND helyett vennék valami komolyabb Wifi térerővel rendelkező routert. OpenWRT menne rá majd a gyári helyett és szeretnék a mostani 24dBm helyett többet kipréselni az eszközből. Tudna valaki ajánlani gigabit lan és min. 28dBm térerővel?
-
sharkshock
csendes tag
válasz
Pet1985 #23598 üzenetére
"Azért gondolkodtam D-Linke routerben, mert a modemem is az. De ezek szerint mind1, hogy milyen router márkát választok."
Azért nemvagyok száz százalékban meggyőződve arról, hogy nem stabilabb e a kapcsolat, ha a modem és a router ugyanaz a márka. Nekem Linksys a routerem és a modem meg Pirelli(ha jól hallotam, valami útón modon az is köthető a linksyshez) és tök jól megvannak együtt. A dlinket pl sokkal kevésbé szerette a modem barátunk, nemtudom ez pontosan mi miatt volt , de tény hogy ígyvolt.
-
sharkshock
csendes tag
válasz
Geresics #23604 üzenetére
"Ma mondta ismerősöm, hogy a Media Marktban a Linksys E2500 14eFt! Az szerintem bőven jó lenne, de majd a többiek megszaskértik! "
Na az tényleg egy jó vétel! Nekem is Ciscom van, kettő is (E900,E3200) , nekem nagyon beválltak. Amiket írtál, azokat tudja, nyugodt szívvel javaslom!
-
intercooler
őstag
válasz
Intruder2k5 #23613 üzenetére
Az Asus RT-N16 és az Asus RT-N15U közt vacilálok, ha esetleg torrentezni is szeretnék gép nélkül melyik a jobb választás? Vagy esetleg 1 másik?
-
válasz
intercooler #23611 üzenetére
Igen, ez egy elég jól konfigurálható QoS! Mint gondolom az már lejött, ez a Tomato firmware része, így ezt futtatni képes routert INNEN tudsz választani!
-
OgKush
senior tag
Köszönöm a válaszokat!!!
Még kitalálom, hogy mit is csináljak. -
intercooler
őstag
válasz
Intruder2k5 #23606 üzenetére
Leírtak alapján pont ez kell nekem
Bár nem teljesen tiszta mit hogy kell majd beállítani, de az még ráér. -
válasz
OgKush #23607 üzenetére
Mármint USB portot hackelni rá? Azt nem lehet!
WRT54GL-t lehet SD moddolni, de USB-t semmiképpen nem tudsz tenni rá!
Ha nagyon-nagyon olcsón szeretnéd ezt megúszni, akkor eladod a Linksys-t, és veszel használtan valami USB-s vasat! Például ASUS WL-500W, WL-500gP! Ezután jön árban az újonnan megvehető RT-N10U, stb...
-
válasz
intercooler #23601 üzenetére
15-20k kategóriában: TP-Link 3600/4300, Asus N15U/N16, Netgear 3500Lv2, Linksys E2000.
-
-
OgKush
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23591 üzenetére
Áh, értem, és tudnál valamit ajánlani?
Vagy nem lehet valahogyan egy Linksis WRT54G routert át hackelni, valahogy ilyenre? -
válasz
intercooler #23605 üzenetére
Esetleg egy ilyesmi QoS megtenné? Itt akár forrás, akár cél portszám alapján, általad előre meghatározott osztályokba tudod sorolni a forgalmat, amihez megadott sebesség tartozik! Konkrét limitálás inkább IP vagy MAC lapján, itt viszont figyelembe veszi, hogy a többi kliens jelen van-e a hálózaton, és szüksége van-e a neki biztosított sávszélre, vagy azt is felhasználhatja másik gép...
-
intercooler
őstag
válasz
Intruder2k5 #23603 üzenetére
Ha tutira működik moddal akkor az is lehet.
De mindkettőre kérnék javaslatot. -
válasz
intercooler #23601 üzenetére
Szia!
Mindezt gyári fw-vel, vagy nem zárkózol el a moddolástól?
-
válasz
Pet1985 #23600 üzenetére
Mivel én nem bízom igazán a TP-LINK-ben, így például Linksys E900, ASUS RT-N10U, RT-N12!
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Routert keresek ami minimum ezeket tudja:
sávszélkiosztás portonként
wifi
usbMeg persze megbízható legyen ne szakadozzon stb
árban: 15-20kMit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged