Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwwolfman
tag
Sziasztok!
Valamit nagyon rosszul keresek, mert nem nagyon találok magamnak megfelelő ajánlatot.A helyzet a következő. Digi gigabites netünk van otthon, optikán jön be a net. Egy pici 2,3 GHz-s Huawei routert kaptunk annak idején a nethez (se telefon, se tévé, csak net), nekem meg volt egy TP-link Archerem, ami ugye dual band, jobb képességű.
Gondoltam, kiváltom én ezt egy eszközzel, de az istennek nem találok normális választékot olyan dual band-képes routerekből, amik képesek fogadni közvetlenül egy optikai kábelt, benne a nagyvilággal....Nem hiszem el, hogy erre az elmúlt öt évben nem készült fel a piac, tehát biztos, hogy valamit én nézek be. De mit...?
- egyébként panelházban lenne használva (a mostanit a telefon látja az utcán, a lakás az ötödiken van)
- 8-10 eszközt kellene kezelnie vezeték nélkül (köztük klíma, robotporszívó, tabletek, telefonok, laptopok)
Hifi, házimozi, tévé, konzol kábelen megy,
- hifi szintén, az külön switch-en
- NAS kábelen.Szóval van megoldás erre a konfigra új áron 50 körül úgy, hogy a Huawei-t kiiktatom? Vagy ennyiért egyszerűbb, ha maradok a három darab hálózati eszköznél?
Illetve a Digi ugye jelenleg látja a saját Huawei eszközét, az eszköz wifijét például csak a digi honlapján tudom ki-bekapcsolni.
Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest