Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wwwolfman

tag

Sziasztok!
    Valamit nagyon rosszul keresek, mert nem nagyon találok magamnak megfelelő ajánlatot.

A helyzet a következő. Digi gigabites netünk van otthon, optikán jön be a net. Egy pici 2,3 GHz-s Huawei routert kaptunk annak idején a nethez (se telefon, se tévé, csak net), nekem meg volt egy TP-link Archerem, ami ugye dual band, jobb képességű.

Gondoltam, kiváltom én ezt egy eszközzel, de az istennek nem találok normális választékot olyan dual band-képes routerekből, amik képesek fogadni közvetlenül egy optikai kábelt, benne a nagyvilággal....

Nem hiszem el, hogy erre az elmúlt öt évben nem készült fel a piac, tehát biztos, hogy valamit én nézek be. De mit...? :O

- egyébként panelházban lenne használva (a mostanit a telefon látja az utcán, a lakás az ötödiken van)
    - 8-10 eszközt kellene kezelnie vezeték nélkül (köztük klíma, robotporszívó, tabletek, telefonok, laptopok)
    Hifi, házimozi, tévé, konzol kábelen megy,
    - hifi szintén, az külön switch-en
    - NAS kábelen.

Szóval van megoldás erre a konfigra új áron 50 körül úgy, hogy a Huawei-t kiiktatom? Vagy ennyiért egyszerűbb, ha maradok a három darab hálózati eszköznél?

Illetve a Digi ugye jelenleg látja a saját Huawei eszközét, az eszköz wifijét például csak a digi honlapján tudom ki-bekapcsolni.

Köszönettel.

Új hozzászólás Aktív témák