Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Sziasztok!
Feladatul kaptam én a melóhelyen, egy pályázathoz egyszerű információs honlap készítését. Namármost én ehhez kb. annyit értek mint az atomfizikához, szóval elkezdtem keresni valami egyszerű, könnyen használható weblap szerkesztő programot, sajnos kevés sikerrel.
Ami igényem lenne: Egyszerű HTML honlap, semmi csicsa, egy fejrészt szeretnék készíteni pár logóval, balra egy párgombos menűt, egy-két képet beszúrni és ennyi.
Tud-e valaki olyan programot ajánlani amivel ezt egy tök amatőr el tudná készíteni?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eFootball
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest