Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Nekem egyszerűbb így, de ki hogy csinálja, egyéni preferencia!

szerk: Az új FF telepítését követően, kb. 1 perc amíg átmásolja a megfelelő file-ait és utána ott a totál fullos böngészőm. Beállítani nulláról napok kérdése, az összes megnyitáskor induló lapot, az az Új lap megnyitása gombnál a dolgokat.....bele se merek gondolni.
-
tibaimp
nagyúr
Félreértettél, nem azt írtam, hogy most Win11 van rajta, hanem az lesz majd
.
Ha most esetleg Win7/Vista van, arról is át tudja menteni a dolgait.Igen, amúgy az c:\Users\##NEVED##\AppData\ és a
c:\Users\##NEVED##\Documents\
könyvtárak bizonyos részeinek átmásolására gondoltam. Én is úgy csinálom az FF, játékok, qbit-nál, egyéb programok esetében is. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Maddrive321
üzenetére
Ez most milyen Win volt, amiről költözöl?
Csak azért kérdezem, mert célszerű ugyan azon a felhasználói névvel telepíteni a Win11-et is, mert akkor ez az elérési út nem fog változni, így például, ha a böngésző megfelelő file-it simán csak átmásolod működni fog, nem kell újra beállítgatni. Játékok mentése is ez alatt a könyvtár alatt található, stb.
C:\Users\##NEVED##\ -- erre gondolok.
-
tibaimp
nagyúr
Halihó!
Van olyan program, amivel meg lehet nézni, hogy az alaplapban milyen TPM chip van?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Zenét hallgatni én is azt használom! Talán a legszebben játssza a zenéket.
-
tibaimp
nagyúr
Valamelyik általam látogatott topikban ajánlotta egy kolléga, (kerestem az eredeti hsz-t, de nem találom) ezt a progit, a legjobb, és free: 3D Youtube Downloader
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Úgy tűnik, jó lesz. Köszi
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Tud valaki ingyenes ventilátor vezérlő programot?
Hasonlót, mint a SpeedFan [link] ? (most próbáltam, nálam ez már nem működik, nem lát semmilyen ventit).
Jó az is, ha csak fan vezérlő, nem szükséges más funkció, de a házban lévőket is tudja, ne csak a CPU-t. -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Ingyenes .pdf file összefűzőre, mit javasoltok? Vagy 20 darab pdf file kellene összefűzni egy file-ba.
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözletem!
Érdeklődnék tisztelttel, hogy a nem ingyenes Bandicam szoftverhez hasonló tudású, olcsóbb, vagy ingyenes progit nem-e tudna javasolni valaki!
Köszi -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Olyan programot keresnék, ami instant screenshot készítésére alkalmas, és egyből pl. .jpg kiterjesztésben tud HDD-re menteni. Eddig a Gadwin PrintScreen programot használtam, de mostanában nem működik és fogalmam sincs miért.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
King Unique: Hát ez az! De igazad van, átnézem, illetve másik usb-be is megpróbálom. Köszi.
mezis: azzal kell kezdeni, hogy azt kikapcsolod
, ezért én is így tettem, még a Win telepítése előtt. -
tibaimp
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
A programokat megpróbálom, köszi.

A BIOS-hoz értek
. A Giga-nal valóban F12.
A Memtest86 nem boot-olt, letöltöttem, megcsináltam a pendrive-ot, de semmi. Eleve ezzel kezdtem.Maga a gép amúgy jól megy (kopp, kopp, kopp...), csak most cseréltem CPU/lap-ot és gondoltam a tuti, ha lefuttatok egy mem tesztet is. Bár, lehet a Win telepítéstől jobb teszt nem nagyon kell, de azért na.
A Win-es memteszt...hát nem tudom. Mikor gépet rakok össze másnak, mindig a UBCD-ről a "sima" memtesztet használtam az a kék DOS-os cucc, az OK. Egyszer tönkrement a ram a gépben, ezt a tesztet szó nélkül elfogadták, mint "bizonyítékot".
-
tibaimp
nagyúr
Volna még egy dolog!
Olyan program kellene, amit pendrive-ról tudok indítani, DOS ablakban futó memóriateszt, hasonló, mint a memtest+ . A gond az, hogy amiket próbáltam, például, amit említettem is (illetve valami linux-osat is adtak a PC boltos haverok), nem boot-ol (z590-es lap) illetve nincs a gében már DVD, ezért kellene a pendrive féle.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Megcsináltam ezzel a win10-es diskpart paranccsal. Tökéletetes, lepucolta. Köszi
-
tibaimp
nagyúr
poirot, King Unique, SpaceJam: nagy köszönet uraim!
-
tibaimp
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Kérdésem a következő lenne:
Van egy 1GB-s Kingston pendrive-om, amire valami linux boot partició lett téve, így a drive 3 felé "szakadt". A gond a "középső" résszel van, amivel nem tudok semmit kezdeni Win10 alatt. Jelenleg így néz ki:
Az lenne a kérdésem , hogy hogyan tudnám/melyik programmal összefűzni újra egy particióvá a pen-t?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MostaPista
üzenetére

Pedig olvastam, nem mostanában az igaz, csak figyelmetlenül, ill. nem emlékeztem....SpaceJam: köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, legalább tudom, hogy van ilyen is.