Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris...
aktív tag
Olyan programot keresek, amivel uninstallálhatok olyan programokat, amik valamiért nem jelennek meg a "Programok telepítése és törlése" listában. Konkrétan a winamp-ot szeretném törölni, de nem jelenik meg a listában, és a fájl mappáját megnyitva sincs semmi ilyen opció.
Plusz hasznos lenne, ha ez olyan törlőprogram lenne, ami a beállításokat is törli. Úgy értem, gyakran előfordul, hogy törlök egy programot, és újratelepítés után a törlés előtti változtatásokkal jelenik meg újra a program, tehát valahol valamilyen formában ezek a beállítások mégsem törlődtek. (Rémlik, hogy ennek van egy külön mappája Windows-ban, de nem tudom, melyik az.)
-
Andris...
aktív tag
Van valami segédprogram, amivel lehet törölni egy képet, amit sehogy nem tudok törölni? A letöltések mappában van július eleje óta. A tulajdonságokban szerepel egy attribútum, miszerint blokkolta a rendszer a fájlt. Kipipáltam a tiltás feloldását, de akkor meg az a hibaüzenet jön, hogy a megadott fájl nem található. A kép nem megnyitható, ha rákattintok, nem történik semmi. Törlés gomb ugyanez. Nem átnevezhető. F5 után is látszik, rendszer újraindítás után is látszik. Nagyon hosszú fáljneve van, nem tudom, ennek van-e köze a dologhoz. [kép]
-
Andris...
aktív tag
Ace Stream alkalmazás csak a hangot játsza le, a videót nem. Töröltem, újratelepítettem, ugyanaz. Mit lehet tenni?
-
Andris...
aktív tag
Köszi, ránéztem. Nem vagyok egy tech profi, elég ismeretlen nekem ez a felület. Kattintsak rá a PowerToysUserSetup-0.87.1-x64.exe file-ra, letölti a gépemre, telepítem, és lesz benne egy billentyűzet-konfiguráló opció?
Elnézést az amatőr kérdésért
-
Andris...
aktív tag
Olyan programot keresek, amivel át lehet definiálni a billentyűzet kiosztását. Konkrétan, az új billentyűzetemen az Enter túl kicsi, fölötte meg már az Ű betű van, ami általában az Enter felső szára szokott lenni. Ezért gépelés közben folyamatosan Ű-t ütök Enter helyett. Szeretném, ha az Ű is Enter-t jelentene. Keresgéltem a Win 11 beállításai között, de sajnos nem találtam ilyen lehetőséget.
-
Andris...
aktív tag
IPTV nézésre optimális programot keresek PC-n. Az Ace Player (AceStream, a VLC kiegészítője) lejátszólistája ömlesztve mutatja a több ezer csatornát, semmilyen rendszerezés nem elérhető, követhetetlen.
Ajánlottak egy iptvsmarters nevű programot, aminek nagyon letisztult a kezelőfelülete, gyönyörűen tematikusan rendezi az összes csatornát, műsort, viszont valamiért nem indulnak el az adások.
Vagy ezt kéne működésre bírni, vagy egy ehhez hasonló minimalista, könnyen kezelhető és a csatornákat szépen rendszerező alkalmazást keresek.

-
Andris...
aktív tag
Olyan ingyenes programot keresek, amivel online videót lehet felvenni (pl. élő meccs stream-et, flash videót (tudom, már nincs ilyen), stb. Régebben a Nimbus-t használtam, amígy ingyenes volt, de nemrég már FuseBase-nek hívják és csak fizetős része van.
Mellette az is hasznos tulajdonság lenne, ha weboldal látható +lefelé görgetve megjelenő részét képként ki lehetne fényképezni vele (pl. ha egy egyhónapnyi Garfield egysorost szeretnék megörökíteni egy képen).
-
Andris...
aktív tag
Hogyan tudok letölteni youtube playlist-eket egyben, audio formátumban? ami NEM fizetős, NEM trial version, NEM telepítgetős program, hanem csupán egy szimpla, egyszerű, egylépéses ("dobd a linket, dobom a számokat") online weboldal?
és IGEN, google megvolt.
4. oldal után feladtam. -
Andris...
aktív tag
Mivel tudnám megoldani, hogy a flash videók a másodlagos monitoron full screen maradjanak akkor is, ha kikattintok belőlük az elsődleges monitorra? Új Firefox profilt kellett csinálnom, és az eddig működő teljes képernyős mód már nem jó. Ez nagyon rossz, ha dolgoznék az asztali monitoron, de közben flash videót néznék a fali tv-n.
Rengeteget google-oztam, de semmi normális megoldást nem találtam.
Kerestem konkrét Adobe Flash Video topikot a fórumok között, de azt se találtam.
-
Andris...
aktív tag
Milyen (ingyenes) program az, amivel online élő videókat lehet letölteni? Régebbről rémlik egy Chrome add-on, de az körülményes volt és gyakran nem működött jól.
-
Andris...
aktív tag
Tudtok olyan zenelejátszó programot, amihez van még mindig támogatott, instant kereső dalszöveg plugin? Tehát nem olyan, amivel én keressek rá, mentsem el a szöveget, stb.
Eddig Winamp+MiniLyrics-et használtam, de februárban lelőtték a fejlesztő Crintsoft szerverét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Milyen házat vegyek?
- Mazda topik
- Elektromos autók - motorok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
- Revolut
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest