- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim, a FreeFileSync progival képben van valaki? Két 4TB-os hdd-n vannak az archivált fájlaim. Az egyiken szoktam változtatásokat eszközölni, törölni, hozzáadni, mappákat rendezgetni. A kb. 2TB anyag java része mindkét vinyón ott van, max más mappaszerkezetben. Összegyűlt már annyi változtatás, hogy szinkronizálni kívántam tükrözés-módszerrel a két vinyót. Erre a FreeFileSync-et gondoltam bevetni, amit már kisebb mappáknál sikeresen használtam. Azt gondoltam, hogy a mindkét vinyón ott lévő fájlokat max áthelyezi meghajtón belül a megfelelő mappaszerkezetbe, és nem hozza létre újra, de látom a folyamat-ábrán, hogy olyan fájlokat is létrehoz, ami egész biztosan ott van mindkét hdd-n, max máshol. És a szabad hely is egyre csökken, már sokkal kevesebb hely van a szinkronizált vinyón, mint azon, aminek a mintájára tükrözve van. Az egészet újra másolja, vagy mit csinál? Így előbb-utóbb elfogy a szabad hely, aztán lőttek a tükrözésnek. 1 óra 20 perce tart a művelet, hátralévő időnek gigantikus 3,5 órát ír ki, pedig mindössze 180-190GB a különbözet a két vinyón lévő fájlokban. Mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest