Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flinter
tag
Szervusztok!
Internetes böngészéskor egyes oldalak számomra pl. 90% - mások meg csak pl. 120%-os nagyításban olvashatók kényelmesen. Néha már tele van a t¤k¤m a képméretek állítgatásával.
Nincs valami olyan böngésző kiegészítő, ami valahogy egalizálja a fontméreteket és a képernyőn mindig kb ugyanolyan méretű betűk jelennek meg?
(Nyilván a képernyő "alap" fontkészletére gondsolok, amiből messze a legtöbb van.) -
Flinter
tag
Szervusztok!
Beszkenneltem több tucat régi papír fotót. (Jobb híján/sürgősség okán) A4 irodai szkenner, vegyesen 4-6 fotó egy .jpg fájlba.
Hallottam olyan szoftverről, ami automatikusan ki tudja vágni ezeket az egyedi képeket a közös jpg fájlból. Melyik sw. tudhatja ezt? Köszi. -
Flinter
tag
"Tényleg" - köszi :-)
Sajnos ez csak arra jó, ha egy jól behatárolható névhez (pl. városnév) van rendelve a térképen a koordináta - szabadtéren, hegyekben, erdőben, városon belül már nem tudok így fotót keresni.
De amúgy is, annyira logikus lenne egy ilyen privát fotónyilvántartó, mint ahogy régen voltak a Google Térképen a felhasználói fotók, szerintem kell lennie ilyennek... -
Flinter
tag
Olyan programot keresk, ami a GPS bélyeggel ellátott fotóimat a megadott helyszín alapján megkeresi.
A/ Saját HDD-n tárolt fotók közül
B/ Google Fotókban tárolt fotók közül
Egyre többször fordul elő, hogy azt tudom, hogy egy adott helyszínen készítettem fotót, de azt már nem, hogy mikor? -
Flinter
tag
Köszi, igen, biztosan, csak arra gondoltam,hogy ez annyira gyakori probléma (évente valószínűleg több millió közgyűlést tartanak meg a világon ugyanilyen játékszabályok mellett), hogy készítettek rá célprogramot is. Ami még netán pl. az automata jegyzőkönyvezést is elvégzi...
-
Flinter
tag
Szervusztok!
Egy (vagy kettő) olyan programot keresek, amelyet társasházi lakógyűléseken használhatnánk.
Itt ugyanis tulajdoni arányok szerinti a "szavazat súlya", vagyis akinek pl. 2x akkor tulajdona van, annak 2x annyi "súlyú" is a szavazata.
A résztvevők ilyen szempontú (mennyi tulajdoni aránya van?) nyilvántartása is fontos lenne, mert ott is több esetben elő van írva, hogy mekkora tulajdoni hányad jelenléte esetén érvényes egy (szintén a jelen lévő tuladoni arányok szerint súlyozottan számított) szavazás?
Gondoltam valami laptopon elfutó sw-ra, ahova előre betápláljuk a lakókat és tulajdoni arányokat, majd "név szerinti szavazással" összesítjük őket, és kidobja, hogy hány% igen, nem, tartózkodás...
Köszi az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Nintendo Switch 2
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi