- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
selton
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit fura kérdéssel fordulok hozzátok...
Emlékszem, hogy régen, mikor még Win98-at használtam, volt egy program, aminek a telepítésekor egy olyan grafika/kép volt mutatva amin egy számítógép, egér, billentyűzet, és a géphez kötött joystick meg egy piros kisautó volt (a kisautó leginkább Porsche 959-re hasonlított). Szeretném megtalálni ezt a képet, de nem emlékszem minek a telepítőjében láttam, és a google sem dob ki semmit.Ti esetleg emlékeztek ilyesmire?
-
selton
csendes tag
Sziasztok!
Olyan "silent installer kreáló" programot keresek, ami olyan szoftverekhez jó, amelyek nincsenek felkészítve silent installra.
Találtam egy Silent Install Builder toolt, ami sajnos nem free, viszont nagyon jól működik (egyszer "fel kell venni vele" egy telepítést és utána megtalálja a gombokat, sőt képes arra, hogy az egészet a háttérben, minden grafikus megjelenés nélkül(!) megcsinálja).
Esetleg nem tudtok a leírt funkcionalitásra egy jó és ingyenes alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Netfone
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Küszöbön az androidos PC-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest