- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
King Unique #49525 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Igen, szembesültem is vele, hogy kb haszontalan a WinPE Recovery, ha megdöglik a rendszerlemez és cserélni kéne. Elvileg nem klónozáshoz találták ki, viszont képes lenne üres lemezre is felpakolni a mentést, de finnyás a méretre. Én meg elkövettem azt a hibát, hogy 128-as SSD-ről mikor költöztem terásra, akkor az új meghajtón egy 128-as partíciót csináltam a régi mintájára. Aztán mikor beütött a gebasz derült ki, hogy elrontottam, mert a régi az kisebb ennél a tartalék terület miatt. Persze a foglalt terület bőven beleférne, szóval elvárnám 2021-ben, hogy ez ne okozzon gondot. Főleg mivel ez ahogy te is mondtad nem klónozás lenne, hanem image fájl, amit szerintem illene felhúznia bármire, amin van elég hely a fájlokhoz.
De még csak nem is ez verte be az utolsó szöget, hanem hogy a nyavalyás nem hajlandó megnyitni a lemezképet USB-ről vagy akár SD kártyáról, csakis HDD-ről vagy SSD-ről. Persze MS volt annyira troll, hogy driver betallózásnál simán olvasható minden eszköz, rajta a lemezképpel is, de neeeeem. Nehogy már egyszerű legyen! Ezért kell inkább vmi klónozó, hogy akkor már csak kiveszem ami tönkrement, berakom a backup eszközt és ott folytatom, ahol abbahagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Commodore 64
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest