- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Teasüti #49528 üzenetére
Ha tönkremegy a rendszermeghajtó, akkor pont hasznos, ha előzőleg készült arról mentés és pendrive-on ott van a visszaállító szoftver WinPE/WinRE változata, vagy maga a Windows telepítője a beépített eszköz használatánál, a klónozás pedig megint más dolog
"Én meg elkövettem azt a hibát, hogy 128-as SSD-ről mikor költöztem terásra, akkor az új meghajtón egy 128-as partíciót csináltam a régi mintájára."
Igen, ez valóban hiba volt, meg sehol nincsen az előírva, hogy klónozás, mentésből visszaállítás, vagy akár Windows clean install esetén a usernek előre és fixen particionálni kell a célmeghajtót, nem tudom hol tanítják ezt, amikor teljesen felesleges és értelmetlen...
Ha nagyobb a célmeghajtó tárolókapacitása és emiatt a klónozásnál / visszaállítás különbözet lesz (nem lefoglalt lemezterület), akkor adott utólag a lemezkezelőben a kötet kiterjesztésének lehetősége, + a Macrium Reflect esetében már a klónozási / visszaállítási művelet megkezdése előtt a célmeghajtóra húzott partíció méretének módosítása.
A Windowsok beépített rendszermentő eszköze helyi lemezekre (belső és külső HDD/SSD), optikai lemezekre (DVD, BD) és hálózati tárhelyre enged menteni és onnan visszaállítani, vagyis cserélhető lemezekre (memóriakártya, pendrive) nem, ennek okán nem meglepő, ha a pendrive-ot nem támogatta a visszaállításnál, sőt normál esetben nem is lehetne azon a mentés, meg amúgy sem javasolt olyan silány flash vackokon tárolni.Sőt, ilyen alapon más programok sem feltétlen támogatnak a mentés-visszaállítás és klónozás során cserélhető lemezként kezelt flash meghajtót.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Teasüti #49528 üzenetére
Konkrétan több mint 10 éve a Macriumról pofázunk ebben a topikban.
Nem is tudom, miért vetemednek az emberek más használatára. Az MS saját eszközei soha sem voltak semmire sem jók, így már a használatuk ötlete is kérdéseket vet fel / a kő alatt élést feltételezi. Egyedül a Lemezkarbantartó hasznos – bár normális rendszer esetén ilyenre se lenne szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- League of Legends
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest