- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Teasüti #49528 üzenetére
Ha tönkremegy a rendszermeghajtó, akkor pont hasznos, ha előzőleg készült arról mentés és pendrive-on ott van a visszaállító szoftver WinPE/WinRE változata, vagy maga a Windows telepítője a beépített eszköz használatánál, a klónozás pedig megint más dolog
"Én meg elkövettem azt a hibát, hogy 128-as SSD-ről mikor költöztem terásra, akkor az új meghajtón egy 128-as partíciót csináltam a régi mintájára."
Igen, ez valóban hiba volt, meg sehol nincsen az előírva, hogy klónozás, mentésből visszaállítás, vagy akár Windows clean install esetén a usernek előre és fixen particionálni kell a célmeghajtót, nem tudom hol tanítják ezt, amikor teljesen felesleges és értelmetlen...
Ha nagyobb a célmeghajtó tárolókapacitása és emiatt a klónozásnál / visszaállítás különbözet lesz (nem lefoglalt lemezterület), akkor adott utólag a lemezkezelőben a kötet kiterjesztésének lehetősége, + a Macrium Reflect esetében már a klónozási / visszaállítási művelet megkezdése előtt a célmeghajtóra húzott partíció méretének módosítása.
A Windowsok beépített rendszermentő eszköze helyi lemezekre (belső és külső HDD/SSD), optikai lemezekre (DVD, BD) és hálózati tárhelyre enged menteni és onnan visszaállítani, vagyis cserélhető lemezekre (memóriakártya, pendrive) nem, ennek okán nem meglepő, ha a pendrive-ot nem támogatta a visszaállításnál, sőt normál esetben nem is lehetne azon a mentés, meg amúgy sem javasolt olyan silány flash vackokon tárolni.Sőt, ilyen alapon más programok sem feltétlen támogatnak a mentés-visszaállítás és klónozás során cserélhető lemezként kezelt flash meghajtót.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Teasüti #49528 üzenetére
Konkrétan több mint 10 éve a Macriumról pofázunk ebben a topikban.
Nem is tudom, miért vetemednek az emberek más használatára. Az MS saját eszközei soha sem voltak semmire sem jók, így már a használatuk ötlete is kérdéseket vet fel / a kő alatt élést feltételezi. Egyedül a Lemezkarbantartó hasznos – bár normális rendszer esetén ilyenre se lenne szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged