- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
konzol1990 #3875 üzenetére
Gratulálok a szüleidnek a nevelési sikereik és módszereikhez, és persze azért kiváncsi lennék, mi elől tiltottak el.
A keyloggert én nem javaslom, mert egyrészt etikátlan, másrészt veszélyes játék mások tevékenységét tudtuk nélkül megfigyelni és adataikat így megszerezni. Értem ez alatt, hogy hozzá lehet férni egyéb jelszavakhoz is. Aztán meg jönnek a visszaélési lehetőségek csábításai..... -
sekli
addikt
válasz
vagy beszeld meg veluk..., elvegre iden mar 18 leszel....
-
piqla
őstag
válasz
Te meg telepits fel egy keyloggert, es gondoskodj arrol, hogy a szuleid eszrevegyek, hogy valamilyen gyanusnak kinezo oldalt olvasgatsz (mondjuk ha belepnek a szobaba, gyorsan zard be az ablakot, vagy pedig ha szembol latnak, akkor egy sotet kepernyore tapadj, amikor benyitnak, gyorsan nyiss egy uj ablakot ami ugye hofeher es csak azt latjak, hogy nem azt olvasod, mint elobb) --> a kivancsisag miatt ugyis megnezik, hogy melyik oldalakat latogattad meg.
Ha pedig a mappakba szeretnel betekintest nyerni (ez a program ugye olyat is tud) hat... Lehet, hogy nem veletlen titkosak.
Szoval en mindenkepp keyloggerrel kezdenek. Vagy venek parezer forintert egy vinyot, es azon csak a te cuccaid lennenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest