- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Ezek már jobbnak tűnnek.
Még nem próbáltam semmit. Csak régebben mikor még pár dvd-t leakartam kódolni xvid-be, akkor volt hogy a dvd lejátszó csak akadozva vitte. Míg más rls csapat munkáját meg vitte gond nélkül, persze volt olyan csapat is akiét szintén rosszul kezelte a lejátszó. Elég sokat kutakodtam akkor a témában, hogy milyen beállításokat kellene kikapcsolni amit a lejátszók többsége nem támogat, de bármit próbáltam nem lett tökéletes a lejátszás minősége.
A tv már szerencsére több mindent támogat, de még így is előfordul néha, hogy valamit nem játszik le. Támogatja az x264-et is, csak kérdés hogy milyen beállítások mellett.
Méretarányt nagyon nem akarok piszkálni, csak levágni a fekete csíkokat ha van. Tehát a cél a legjobb minőség elérése.
De mindenképpen kell kódolni, mert 20 perc 1,2GB."Ha azt szeretnéd, hogy "ne babráljon semmit", akkor miért akarod megadni pl. a videó pixeleinek méretarányát(pixel aspect ratio)?"
Miért vagy benne biztos, hogy az egy gombos konvertálók nem babrálják pl. pont ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest