- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maestro87
üzenetére
Cigam előbb írt javaslatával egyetértek.
És sem javaslom mpeg2 x264-be való konvertálását csak akkor, ha valami miatt fontos, hogy méret csökkentése. Tudom erre utaltál a hsz. végén.
Helyette az mkv konténerbe való rakás jelenti a kompatibilitási probléma, TV-n/egyéb eszközön való lejátszás megoldását.
Én a MakeMKV-t ajánlom erre, de jó lehet a cigam által javasolt is. Ha mpeg2-es kimenetünk volt a stúdióban és kérték más formátumban is utólag, akkor akár az mpeg fájlt, akár az ISO-t így dobtuk MKV konténerbe minőség romlás (értsd: konvertálás) nélkül.
A handbrake a legprofibb cucc, sok segítség van hozzá a net-en. számos program valójában handbrake... lebutított kezelőfelülettel (GUI). Alapfokú, de normális használatához... szerintem legalább minimális kódolási tapasztalat/tudás szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 02.06. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest