- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Mivel egy levelezőprogramokról kérdező ide lett irányítva, remélem nem off...
Szóval A gmail-om lassan betelik, 96%, de nem szoktam/nem akarok törölni, viszont több más mailt is használok, így logikus, hogy átirányítanám innen a leveleim és megmarad az emailcím és a levelek is. Van egy "álneves" aol-om, van freemail-em, ami már át van irányítva a hotmail-re, ami ugye outlook-lett, és volt yahoo-m is, amit ma megnézve láttam, hogy kipucolták hosszú inaktivitás miatt, illetve van másik gmail-om is, 1 másikat rendszeresen használok, de talán 3-4 is van... Most a kevésbé telt gmail-ra /0,43%/ át irányítottam emezt, de pl. itt nem tudom kiválasztani, hogy melyik mailcímmel akarok levelet írni és nem is különbözteti meg, hogy x címről érkező levelek egy külön fülön. /A hotmail-ben a freemail-os levelek külön mappába mennek alapból és tudok is levélírásnál variálni...DE NEM akarom a gmail-t hotmail-outlook-ra átirányítani, mert túl sok levél és nagy fájlok is, és emlékeim szerint egyrészt nem korlátlan, másrészt ők írták, hogy ha hirtelen megugrik a tárhely foglalás akkor "dá-dá" lesz...
A yahoo úgy hirdeti magát, hogy 1 terrabyte tárhely, de egyrészt angol, másrészt sehol nem találtam azt, hogy a gmail-om oda átirányíthatnám, (valahol azt írták, hogy azért fizetni kell) és félő, hogy hosszabb inaktivitás után megint mindent kipucolnak, akkor "ott vagyok, ahol a part szakad..."
Szóval
1. Kellene egy kb. hotmail+gmail képességű nagy tárhelyű /legalább 20-50 Gb-os/ ingyenesen használható levelező, webes felületről /CHROME-ban,/ az ő tárhelyükön. Ahova átirányíthatnám a leveleim... (bár most is van vagy 80 címke használatban, mert/de a kulcsszavas kategorizálás se ment a gmailben.
2. Kellene egy normális (szintén webes, CHROME-ban) program, amibe integrálhatnám az összes emailcímem egyszerre, /gmail-ek, aol, yahoo, hotmail-outlook, freemail, etc./ azaz böngészőben egyből látnám, hogy hova mi érkezett... aza ami az összeset akadás nélkül képes kezelni mutatni... esetleg twitter, facebook, google+ skype is egyben. (úgy tudom léteznek ilyenek, de egyet sem ismerek... )
+1 esetleg mobilra (android) otpimalizált alkalmazás, ami tudná azt, amit a 2-es pontban írtam...
+2 Az is kérdés, hogy egy mail fiókot (jelen esetben a gmailom) csak egy helyre lehet átirányítani, vagy több helyre is akár?
Mivel ez a terület nekem teljesen ismeretlen nézzétek el, ha hségeket írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest