- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Kollégámnak szüksége lenne olyan program(ok)ra, ami az épületgépészeti illetve ami a épületvillamossági rajzokat tudja megjeleníteni. Szakrajzok. Szerkeszteni, készíteni kellene őket.
Mivel életemben nem foglalkoztam ilyesmivel, így fogalmam sincs, mit ajánlhatnék neki.
Esetleg AUTOCAD programok közül..?
Tudnátok valamit ajánlani, amivel tudna tanulni/dolgozni?
Ár...Amiket nézegettem 100 felett vannak. Remélem van olcsóbb megoldás is.Ezeket használják az iskolában, ezeket kellene helyettesíteni, olcsóbb felhozatalban:
CADprofi Elekrical 9.09
CADprofi HVAC and Piping 9.09
-
LonGleY
veterán
válasz
Redneck #28296 üzenetére
Egyébként a
MakeMKV-val (60 napos tesztverszió) újraenkódolás nélkül MKV-ba csomagolja az anyagot, úgy szépen viszi bármilyen lejátszó (a legjobb szerintem a
Splash PRO).
Az
MKVToolnix-el (ingyenes) meg kinyeshető minden fölös tartalom a konténerfájlból. Így lőn a tömörítetlen, tökéletes release. :]
A Splash készítői elég régóta ígérik a lejátszójuk BD verzióját, de ők sem kapkodják el. Van egy-két Blu-ray lejátszásra képes asztali program, de iszonyat bloatware-ek. És szerintem fölöslegesek a fenti megoldások mellett...
-
föccer
nagyúr
válasz
Redneck #28296 üzenetére
Daemon tool elvileg bírja a BR-t is.
üdv, föccer
-
Redneck
nagyúr
Van olyan ingyenes program Windows 7 alá amivel meg tudom nézni a 3D Blu-ray isot? Eredeti lemez lett isosítva hogy ne karcolódjon és ne kelljen cipelni a lemezt. Asztalira kéne, notebookon van programom jogtiszta de nem szeretnék újabb euró kupackát elkölteni.
föccer:
Nem az iso beolvasásával van a baj hanem lejátszó kéne. VLC (legfrissebb) még fejlesztői kiegészítéssel sem tudja lejátszani. -
törölt tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni a fenti témában. Jópár gépre fel kell tennem Win7-et, ezek a gépek nagyrésze teljesen egyforma. Ezekkel nem is volt semmi gond, még sysprep nélkül is ment. Biztos amatőr a módszer, de eddig még nem csináltam ilyet úgyhogy örülök ennek is. Meg aztán az aktiválás KMS-en megy, domainben meg nincsenek a gépek.
A gondom azokkal a gépekkel van amelyekben alaplacsere volt. Elvileg sysprep generalize opció arra van, hogy újra felpakolja a drivereket indulásnál, ehelyett bootoláskor újraindul.
A kérdés, hogy lehetne egy teljesen hardverfüggetlen image-t csinálni?
A legegyszerűbb megoldás nekem az lenne, ha gépből winyó ki, másikba be és image-t rá. A többi gépnél ezt csináltam Macriummal. -
törölt tag
Sziasztok,
Tudtok olyan ingyenes malware eltávolító progit, ami real time-ban is képes ellenőrizni?
-
Sonja
nagyúr
válasz
MaxxDamage #28288 üzenetére
Acoustica CD/DVD Label Maker Fizetős!
Vagy nem ilyenre gondoltál?!
Szerk.: Ha Audio CD-t akarsz kiírni, akkor CDBurnerXP. Ez ingyenes, és jó.
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Valaki tudna nekem mondani egy remek CD (Audio) Cover progit ?
(nEro -t használtam korábban , de sajnos nem nyítja meg - lefagy a nEro...) így kellene valami "könnyen" kezelhető borító szerkesztő progi ! (FREE -s program is megteszi !) kiírt Audio CD -hez kellene , CD-képet lementettem Nero -val ! (ha ez számít valamit)Előre köszönöm !
L
-
LonGleY
veterán
válasz
Kezdő vagyok #28286 üzenetére
Nem arról van szó, hogy minek veszi, hanem, hogy konkrétan mik vannak a PDF-be csomagolva. Ha képek, akkor előtte még szövegfelismerés (vagy begépelés) is kell.
-
LonGleY
veterán
válasz
Kezdő vagyok #28283 üzenetére
Az sem árt, ha nem képekből áll a PDF, hanem szöveges..
-
S-IW
tag
válasz
Kezdő vagyok #28283 üzenetére
Szia!
Ha Adobe Reader-t használsz, kapcsold be a kijelölés eszközt. Nézet menü-Megjelenítés-Eszközsor elemei-Kijelölés és nagyítás-Kijelölés eszköz. -
válasz
trisztan94 #28281 üzenetére
Tapasztalat, hogy semmilyen nyelven nincs, kivéve az iPhone SIRI, ami közröhej tárgya is lett.
-
válasz
trisztan94 #28279 üzenetére
inkább 97%-ban nem működik
-
LonGleY
veterán
válasz
trisztan94 #28277 üzenetére
Hahaha..
Szerintem várj ezzel még vagy 10 évet.
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Egy Magyar nyelvet támogató hangfelismerőt / diktálót keresek Windows-ra.
Nagyon fontos, hogy szeresse az Office-t (leginkább Word) és elég pontosan ismerje fel a mondatot, továbbá, hogy felismerjen különböző kulcsszavakat. (Pl: Pont, kérdőjel, új bekezdés, középre igazítás, stb..)
Leginkább egy Dragon NaturallySpeaking féle dolog kellene, sajnos az angol, muszáj a Magyar nyelv
Akár lehet fizetős is, kipengetem!
Köszi
-
cigam
titán
válasz
Peter Kiss #28273 üzenetére
ubcd4win
boot-os is, és van rajta jópár pusztító alkalmastosság:DriveEraser, DiskWipe, Eraser -
válasz
Ha valóban klasszikus értelembe vett Wipe/Secure Erase progi kell, akkor LonGleY által javasolt progi a megfelelő számodra, pontosabban a System Tools/Erase Disk alkalmazás (több példányban megnyitható)
Viszont ha ez a "zero fill" csak azt jelentené, hogy legyen 1x 0-val felülírva minden sector, ahhoz nincs a Parted Magic-re szükség, mert a lassú formázás pont ezt teszi. W7/8 telepítőlemezről bebootolva a parancssor is több példányban elindítható (SHIFT+F10)
-
LonGleY
veterán
válasz
Abból a 2013_06_15 verzió volt az utolsó ingyen letölthető, ezért nem találod most meg az ISO-kat az oldalon. Sajnos az újabbak már fizetősek - legalábbis maga a letöltés, miközben a program továbbra is free. Épp ezért talán nem gond, ha elérhetőséget linkelek hozzájuk (a PC Magazin csak nem warez).
-
Peter Kiss
őstag
Sziasztok!
Van olyan program (lehetőleg boot-os), ami képes egyszerre több merevlemezt zero fill-ezni?
Köszi!
-
Met
nagyúr
válasz
somasz #28269 üzenetére
Az a baj hogy bármivel tisztítod le érezhető lesz hogy valami gond volt vele.
Csökkentett módban registry gyomlálás?
Esetleg nem keresgéltél?
-
LonGleY
veterán
válasz
somasz #28265 üzenetére
Még mindig gyorsabb és jobb megoldás az újratelepítés. Egyúttal friss driverek, programverziók - és adott esetben firmware-ek - is felkerülnének, ami hozzátartozik egy gép felújításához. Hacsak nincs pótolhatatlan licensz probléma, akkor így lehet gépet maradéktalanul rendberakni. Ez az utólagos piszkálás unprofessional, és még az időd is pazarlod. Az a nagy mennyiségű program meg képzelem mennyire fontos a gazdájának. Az esetek nagy részében azt sem tudják, hogy mire valók. Ezért szoktam a delikvenseknél egy kisebbfajta progigyűjteményt hagyni (bár a mostani normálisabb netek mellett már ez sem szükséges), és ha kell, távirányítással pakolom fel a még(is) hiányzó programokat.
-
drkbl
őstag
válasz
somasz #28263 üzenetére
SysInternals Autoruns-al próbáld megkeresni.
-
somasz
addikt
Üdv!
Van nálam egy lelakott noti ismerőstől, újratelepítés nélkül kéne megoldanom a gatyába rázását.
Eddig futtattam CCleanert, MBAM-t, MSE-t, szépen töröltek is rendesen sok mocskot. Viszont van egy progi, névszerint RAM saver Pro, ami nem hajlandó eltávozni. Töröltem a programok telepítésével-törlésével, Revo Uninstaller nem látja, próbáltam frissebb verziójával frissíteni és törölni, semmi nem történt, minden indításnál ott figyel ez:tálcán fut, látszik az ikonja, jobbklikkre följön egy menü, de semmi betű nincs benne, bosszantó.
Mivel tudnám eltávolítani? (lehet, hogy rossz helyen járok topikügyileg, ezért elnézést)
-
LonGleY
veterán
válasz
Kezdő vagyok #28261 üzenetére
Akkor részletenként próbáld beilleszteni a formázatlan szöveget (előbb kirakod TXT-be és onnan adagolod a fordítónak)!
-
...ami tud kötegelten (név szerinti sorrendben) egymás után fűzni pdf fájlokat. 200 oldalnál egyenként kiválasztani a beszúrandó oldalt, meg hogy hova akarom rakni, elég unalmas lenne.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
FoxiestFox #28257 üzenetére
Android:
SeriesGuide /
IMDb /
Movie Roll
Web:
My Episodes
Win desktopra is akad egy pár, itt van 4, ezekből ki tudsz indulni.
-
Sziasztok!
Keresek valami programot, amivel nyomon tudom követni a sorozatokat, amiket nézek.
Jelezze, ha van új epizód, jelölhessem hogy mit láttam már, szinkronizáljon valami online adatbázissal, de induljon el offline is... tableten használtam ilyet, míg volt, pc-re (W7 64) milyen alternatívák vannak a dologra?Ja, és előny, ha ingyenes, de ha nem túl drága, a fizetős is jó.
-
LonGleY
veterán
válasz
Kezdő vagyok #28255 üzenetére
Pontosan ugyanolyan minőségben le tudod fordítani, ha kimásolod a szöveget és berakod a Google translate-be... :]
Videó-vagdosásra:
Freemake Video Converter (offline telepítő)
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem is lenne:van egy idegen nyelvű,nagy terjedelmű PDF fájlom,és le szeretném fordíttatni magyarra.
(Hasonló minőségben,ahogy a Google fordító dolgozik).
Milyen ingyenes programmal oldható ez meg?
Vagy hogyan?Másik kérdés:
Mindig TV dobozzal vettem fel műsort,melyben van egy csomó reklám,melyekre nincs szükségem.
TS formátumban vesz fel HDD-re.
Milyen ingyenes programmal tudnám kiszerkeszteni belőle a reklámokat?Ha ezekre nincs ingyenes program,mi a megoldás?
Előre is köszönöm a válaszokat!Ha lehet,portable programokra gondoltam.
-
Visormail
addikt
válasz
hlacett #28252 üzenetére
Nem írtad melyikben, ez firefoxhoz van és tudja amit akarsz még egyéni hangfájlt is megadhatsz Check4Change
-
hlacett
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.Van e olyan program, ami figyelni tud egy böngészőben 10mp. ként újratöltött weboldalt, és ha az oldal tartalmában változás történik, akkor elindítana egy hangfájlt.Vagyis riasztana hangszórón a pc. Előre is Köszönöm!! -
Met
nagyúr
Sziasztok!
File kezelő alkalmazást keresek.
A Total Commander jó csak hiányzik belőle a jobbklikkes menü.
Igazából a Total Commander és a windows intézőt kellene összegyúrniUtóbbinak az a hibája hogy nem két ablakos.
-
LonGleY
veterán
válasz
Fecogame #28247 üzenetére
Pedig spórolhattál az ilyenekkel vagy 5 KB-ot. :] Nekem is volt rengeteg release-em, azok ablaktémákkal és sata driverekkel együtt voltak 200 mega környékén. Szerencsére soha többet nem kell XP-vel foglalkozni - kukázom is mindenkinél, akinél meglátom. Aki csak böngészni akar és régi gépe van, kapnak Xubuntu 12-t vagy 13-at a hw-től függően. Ez a masinák második, immáron boldogabb élete. Rendes gépekre Gnome-os Fedora vagy Win 7.
-
Visormail
addikt
válasz
Fecogame #28243 üzenetére
Xp alatt nem létezett még a timeout parancs vistában vezették be, akkor használd danih által írt trükköt.
ping localhost -n 600
Viszont a taskkill pont ugyanúgy működik xp alatt is, úgyhogy nyiss egy parancssort, írd bele hogy
taskkill /f /im firefox.exe
és írd le hogy mi a hibaüzenet, vagy legjobb ha beraksz róla egy képet. Talán valami korlátozott felhasználóval csinálod és nincs jogod vagy nem tudom. -
Declare
őstag
válasz
Visormail #28241 üzenetére
pedig abban bíztam, hátha lehet....
nem tudok sajnos. Ki tudom választani, hogy mit szeretnék, dvd, avchd, blueray. A felbontás miatt csak az avchd vagy blueray jön szóba, de az avchd max mérete 8,5gb, ami kevés (15 gb az én összeállításom). Annál ki tudom választani az írásnál, hogy "create folder". A blueraynél viszont nem. Ott csak a meghajtót tudom kiválasztani amire írni akarom.A merevlemezes opció nem aktív
-
Visormail
addikt
válasz
Fecogame #28238 üzenetére
Akkor vagy írd be parancssorba, vagy a bat fájl aljára írd be új sorba hogy pause akkor látod mit ír ki és oszd meg velünk a hibaüzenetet.
Declare: a daemon toolsal ilyet biztos nem (mondjuk a pro verzióját nem ismerem). A Powerdirector-ban olyat se tudsz választani hogy iso vagy egyéb lemezképfájlt készítsen?
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topicban kérdezek, ha van jobb tipp mondjátok pls
A problémám a következő:
Szeretnék a Powerdirector nevű progi (9es változat) segítségével egy hd videókból és képekből álló lemezt készíteni. DVD nem jó mert kicsi a felbontása, AVCHD nem jó mert kicsi a lemez kapacitás. Marad a blueray.
Mivel azonban kevés helyen van blueray asztali lejátszó a gépemre szertnék egy virtuláis lemezként elkészíteni ezt a lemezt, de a program nem engedi azt az opciót kiválasztani, hogy a winyóra írja ki a blueray klippet (mint ahogy azt ki lehet jelölni dvd vagy avchd formátum esetén és akkor csinál egy mappát amibe beleírja).Azon gondolkoztam, olyat lehet e csinálni a daemon toolsal, hogy egy olyan virtuális meghajtót csinálni, ami olyan mint egy blueray meghajtó benne egy üres blueray lemezzel és arra kiíratni a progival?
Egyéb tipp a problémám megoldására valaki?
-
LonGleY
veterán
A kulcsszavakkal eddig is tisztában voltam. Sejtésem szerint szimpla fájlszinkronizáló programot keresel, csak te idekeversz mindenféle mappaneveket, amikről azt sem tudjuk, hogy micsodák.
Az ilyen fájlszinkronizálókban olyan mappákat (és fájlokat) választasz ki, amilyeneket csak szeretnél. Kell egy forrás és kell egy cél, ezek közül mindkettő lehet lokál vagy távoli (FTP, másik gép stb.). Lehet az egyik oldalról tükrözni a másikra, de kétirányú is lehet a fájlmozgás. Minden a beállítások kérdése.
Amik még szóba jöhetnek: FreeFileSync, de a SyncBackPro-nak is van ingyenes változata: SyncBackFree. Ezeknek semmi közük a felhőhöz (hacsak nem feszegetjük a fogalmat, és nevezzük ki az FTP-re mentést is annak). De azt megcsinálhatod, hogy pluszban az FTP vagy valamely másik mappád egy felhő-kliens mappáiba is szinkronizálod, így a felhőben is keletkezne egy másolatod. Ezért kérdeztem, hogy pontosan mivel mit szeretnél csinálni, mert úgy jobban le tudtam volna írni.
localhost:
-
danih
veterán
válasz
LonGleY #28233 üzenetére
Most hülyéskedsz?
Szerintem egyértelműen leírtam.
Kulcsszavakban akkor: szinkronizálás, Win7, FTP, ok legyen akkor opcionálisan: Android. Nem kontakt, nem beállítás, leírtam: mappa tartalma. Olyasmi mint a dropbox szolgáltatás, azzal a különbséggel hogy FTP-re is szinkronizáljon.
Nem kell hozzá root by the way. -
LonGleY
veterán
Magyarázd már el légyszi, hogy mi az a Win 7 NTFS folder, és mit akarsz vele kezdeni! Most egy kukkal sem tudtunk meg több információt, csak a mappát angolul folderként írtad le. És az FTP-t hova mentenéd? Tehát tükrözni akarod egy saját FTP-d tartalmát a HDD-dre? Ez utóbbira jó egyébként az említett SyncBackPro, meg mindenféle távoli (nem Androidos) és helyi mappák közti adatáramoltatásra.
Az Android-al viszont biztosan rossz helyen keresgélsz. Menj az OS-sel vagy alkalmazásokkal foglalkozó topik egyikébe! Amúgy ahhoz biztosan kell root, amit szeretnél.
-
danih
veterán
válasz
LonGleY #28229 üzenetére
Köszi, tehát a következő: Win 7 NTFS folder (azaz sima mappa tartalma) - FTP tartalma - Android FS egy mappája: ezek szinkronizáljanak. Két helyen kell változtatnom tartalmat, Win7-en és Android-on. Az kell, hogy az egy helyen eszközölt változtatások (fájlokban) szinkronizálódjanak az FTP-vel ill. desktoppal/Androiddal. Sima mappatartalom, fájlok, semmi beállítás, ilyesmi, nothing fancy. FTP-ről olvasni nem is kell. Tehát desktop és android kliens.
-
-
LonGleY
veterán
Vannak jó szinkronizáló programok, de előbb tisztázzuk, hogy mit is akarsz...
Mi az, hogy Win 7 mappa?
Meg mi az, hogy FTP és Android mappa?Honnan mit szeretnél szinkronizálni, és hova? Ebből így egy kukkot sem értettem.
Csak remélni tudom, hogy nem olyasmire gondolsz, hogy a Win 7 vagy Android beállításaid menti valami automatikusan, mert azt már most felejtsd el! :] Androidon vannak persze olyan alkalmazások, amik képesek ilyesmire, de az teljesen más tészta, és többnyire root szükségeltetik hozzá. A Windows beállítások mentése pedig programfüggő. Be lehet állítani egy szinkronizáló programot arra pl, hogy a Firefox mentéseket szipkázza akkor, amikor szeretnéd az AppData/Roaming mappából, kihagyva pl. a cache és egyéb szükségtelen fájlokat, de ezt szépen, manuálisan kell beállítgatnod programonként (erre én a SyncBackPro-t használom). Az FX nem is annyira jó példa, mert ott van beépített sync is.
-
Létezik .bat fájl generátor, ami működik is?
Ezt szeretném megírni:
Firefox indítás, majd vár 10 percet és leállítja.
Nem értek a batch-hoz, ezért kellene hozzá segítség
A taskkill az, ami nem ment.
-
zoltanz
nagyúr
Nincs olyan alkalmazás amivel ki lehet íratni (teljes képernyő estén) a kijelző adatokat (felbontás, képfrissítési frekvencia)?
(notis topikban már kérdeztem) -
danih
veterán
Olyan programot keresek, lehetőleg ingyenest (akár kis felhő-tárhellyel), de ha pár dolcsis az sem baj, amely tudja szinkronizálni a követketzőket: Win7 mappa, FTP mappa, Android mappa (illetve azok tartalma ugye).
Köszi! -
w.miki
veterán
Van olyan program, ami rendszerszinten összébb húzza/módosítja a képernyő méretét/irányát?
Egy laptop van monitorra kötve, és a monitor kijelzőjére nem megy rá a teljes kép, a szélek lelógnak.szerk.: Bocsi... XP drivert kellett feltenni, most jó... Csak a BIOS/Boot lóg le, de azon gondolom nem segít XP-s program....
-
cigam
titán
-
oszy
veterán
tudtok windowsra olyan programot, amivel az arcokat (fejeket) ki lehet takarni a videóból? köszi!
-
w.miki
veterán
-
LonGleY
veterán
Tudtok mondani netrádió rögzítésére programot / foobar plugint?
Olyan érdekelne, ami nem újra enkódol, hanem közvetlenül menti a stream-et, mintha csak böngészőben tölteném a véget nem érő mp3-at. Plusz pont, ha számváltásonként automatikusan szabdal (és címkéz a stream-infók szerint).
Hallgatni nem akarok vele, ha külön programról van szó, mert a foobarom tökéletesen finomhangolva van a hangszóróimhoz, az playerként véletlenül sem lecserélendő. :] Egy hangerő-levétel gondolom ezt megoldja a 3rd party megoldásban.
-
LonGleY
veterán
válasz
V.Stryker #28208 üzenetére
A
Greenshot tudja az automatikus mentést, akár többfélét is. Pl. ablak-körbevágással együtt, átlátszóságot kezelő PNG-be. Viszonylag új program, elég szépen fejlesztgeti az ürge, és korrekt a support.
Vagy van még a
WinSnap, ami ugyan fizetős, de a fentieken felül még árnyékot és egyéb effekteket is képes az ablakok köré automatikusan pakolni. Ezzel lehet pl. ilyen kellemes screenshotokat csinálni (elvileg a Greenhot-ban is lesz árnyékozás):
-
V.Stryker
nagyúr
HI,
Olyan progit keresnék, ami print screent tud csinálni úgy win 7 alatt, hogy automatikusan jpeg-be az asztalra vagy akárhová ahová megadom lementi és nem kell a printscreen gomb, paint megnyitás, beilleszt, ment, stb vonalat végigfutni.
-
Zola007
veterán
nem tudtam hova írjam ,így megkérdezem, hogy a Google fordítóban a kiejtés hangját kiszedni vagy a linkjét belőle miként lehetne?
pl: http://translate.google.hu/#auto/hu/allegiance
hangszóró ikon alatt, néztem az elem tulajdonságainál, de nem találom hogy közvetlen hangfájlra vezetne e pedig nem úgy hangzik mint a májkroszoft szem
köszi -
cigam
titán
válasz
w.miki #28200 üzenetére
Ha pl. a B oszlopban vannak a domain nevek, a c1-be beírod ezt:
=darabteli(B:B;B1)
Megfogod, és lemásolod amíg a B oszlopban tartanak az adatok. Ezután autószűrővel a 0-nál nagyobb értéket jeleníted meg. Vagy az autószűrő helyett a C oszlop szerinti sorbarendezés is megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest