- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Redneck #43158 üzenetére
A ketto eppen hogy NEM zarja ki egymast!
Pl. nalam 2 pc es egy okostelo, ha telefonon keszitek egy fotot az a 2 pc-n is azonnal megjelenik ha be van kapcsolva es netelerese van. Azaz fizikailag is letoltodik a merevlemezre. Telefonnal is beallithato ha van elegendo tarhely hogy ne csak az elonezeti kep hanem a teljes meretu fajl ott legyen. -
válasz
Redneck #43149 üzenetére
Szerintem nem lehet kikerülni az online tárhelyet, én is kérdeztem hasonló témában itt, fájlszinkron ügyben. Próbálkoztam is de nehézkes,. Nekem okostelefon és két, helyileg máshol lévő pc között kellett volna. Maga a szinkron tökéletes volt de manuális segítség nélkül nem ment, pl. a munkahelyemen nem tudok belenyúlni a routerbe így nem tudok a telefonomnak MAC alapján fix ip-t adni, már itt elbukott az automatizálás.
Ha minden eszköze Apudnak netképes, akkor a legkényelmesebb és automatikus megoldás egy felhőtárhely.
Én nemcsak fotókra, a Mega tárhelyet használom a 3 eszköz közott, bármelyik mappa megadható, a Dropbox kevéske és csak a saját könyvtárát favorizálja. Csak képekre meg tényleg a legjobb a Google fotók. -
pc360
addikt
válasz
Redneck #43145 üzenetére
Értem, hogy mire lenne szükségetek, de én meg a lehető legközelebbi megoldásokat küldtem. Nem tudok ilyen fotós alkalmazásról, hogy még szinkronizáljon is. Se zenésről, se videósról.
Normális fényképnézegetőt tudok, meg normális szinkronizálóprogit. A rendezés a személyen múlik, vagy pedig egy olyan online szolgáltatáson, mint a Fotók, vagy a Flickr.
-
pc360
addikt
válasz
Redneck #43143 üzenetére
Fájlszinkronizálásra pedig: SyncBackFree
-
LonGleY
veterán
válasz
Redneck #28296 üzenetére
Egyébként a
MakeMKV-val (60 napos tesztverszió) újraenkódolás nélkül MKV-ba csomagolja az anyagot, úgy szépen viszi bármilyen lejátszó (a legjobb szerintem a
Splash PRO).
Az
MKVToolnix-el (ingyenes) meg kinyeshető minden fölös tartalom a konténerfájlból. Így lőn a tömörítetlen, tökéletes release. :]
A Splash készítői elég régóta ígérik a lejátszójuk BD verzióját, de ők sem kapkodják el. Van egy-két Blu-ray lejátszásra képes asztali program, de iszonyat bloatware-ek. És szerintem fölöslegesek a fenti megoldások mellett...
-
föccer
nagyúr
válasz
Redneck #28296 üzenetére
Daemon tool elvileg bírja a BR-t is.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- LEGO klub
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest