- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Vannak jó szinkronizáló programok, de előbb tisztázzuk, hogy mit is akarsz...
Mi az, hogy Win 7 mappa?
Meg mi az, hogy FTP és Android mappa?Honnan mit szeretnél szinkronizálni, és hova? Ebből így egy kukkot sem értettem.
Csak remélni tudom, hogy nem olyasmire gondolsz, hogy a Win 7 vagy Android beállításaid menti valami automatikusan, mert azt már most felejtsd el! :] Androidon vannak persze olyan alkalmazások, amik képesek ilyesmire, de az teljesen más tészta, és többnyire root szükségeltetik hozzá. A Windows beállítások mentése pedig programfüggő. Be lehet állítani egy szinkronizáló programot arra pl, hogy a Firefox mentéseket szipkázza akkor, amikor szeretnéd az AppData/Roaming mappából, kihagyva pl. a cache és egyéb szükségtelen fájlokat, de ezt szépen, manuálisan kell beállítgatnod programonként (erre én a SyncBackPro-t használom). Az FX nem is annyira jó példa, mert ott van beépített sync is.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest