- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Egy progit keresek ami kilistázza pl txt fileba egy adott mappa tartalmát.
régebben volt egy .bat filem erre. -
ricsiii01
tag
Hello!
Milyen programmal tudom azt megcsinálni, hogy játék közben mutassa a CPU/VGA/RAM terheltségét és a hőmérsékletét az FPS mellett?
Köszi! -
válasz
Alcatraz13 #29292 üzenetére
A home és a bekapcsológomb együttes lenyomása nem működik esetleg? Google Ha esetleg a keresésbe beírod még a telefonod típusát, akkor nagy valószínűséggel megtalálod a keresett választ.
-
Alcatraz13
tag
milyen progival tudok screenshotot csinálni android 2.3.6-on root nélkül?
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Olyan katalogizáló programot keresek win alá, ami a következőket tudja:
- Adott mappa tartalmának beolvasása,
- A talált fájlok jellemző infóinak kiolvasása
- Exportálhatóság html-be, vagy valamilyen office formába.Semmi egyéb nem kell, se netről infó, se semmi más, csak ennyit tudjon, de azt tudja is.
Köszönöm!
-
Schanyee
senior tag
válasz
sfdrakex #29274 üzenetére
Netlimitert mint írtam próbáltam, de nem tud ilyent, hogy mindig felül legyen egy kis kijelző és még arra sem jöttem rá hogy állítsam be, hogy a tálcán ha fölé viszem az egeret kiírja a sebességet. Az a W7-es gadget egész közel van a megoldáshoz, de abban sincs always on top mód. A DU meter a képek alapján tökéletes lenne nekem, de azért 22 dollárt nem fizetnék érte. Akkor nem nagyon van ingyenes megoldás erre.
-
dokee78
félisten
Olyan képnéző programot keresek amivel ha teljes képernyőn váltogatok a képek között,akkor a nagyobb képek váltása is gyorsan történik.
Nem kell semmi extra szerkesztés,de azért törölni lehessen vele.Faststone image viewert használom,de megakad lapozásnál.
Nem új a gépem,de azért el kellene bírnia egy képnéző alkalmazást. (Core2Duo E8200+2GB RAM) -
gyulank
addikt
Van olyan program, ami létrehoz a vonalkimentből, egy virtuális vonalbemenetet?
Vagy esetleg vonalkimenetből, és mikrofonból kikeverve? -
kromatika
veterán
Sziasztok.Létezik olyan ingyenes progi amivel monitort lehet kalibrálni?Egy Asus VH 222-ről lenne szó.Előre is köszi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Schanyee #29273 üzenetére
W7-re van ilyen gadget is, illetve dumeter, netlimiter is tud ilyet.
-
Schanyee
senior tag
Hello!
Nem tudtok egy olyan programot ajánlani, ami csupán annyit csinál, hogy kiírja az épp aktuális sebességét/forgalmát az internetnek. Régen erre a cfos-t használtam, de tönkrement a winyóm, nem találom a telepítőjét és ezért nem vennék külön programot. A cfosspeed-ből is csak ezt a kis mindig felül lévő ikont használtam, tökéletes volt a célra, mindig kiírta az aktuális internet forgalmat és nem foglalt kb semmi helyet. Netlimiter-t kipróbáltam de abban nem találok ilyent, azt külön mindig előre kell hozni, nincs mindig felül, meg amiket google dobott, azok is olyanok. Előre is köszi!
-
zone
őstag
válasz
Alcatraz13 #29271 üzenetére
Google Playen keress rá: "screen recorder", a működésükhöz root szükséges.
-
zone
őstag
válasz
Alcatraz13 #29269 üzenetére
Ahhoz hdmi, nem usb kábel kell és nem a gépbe, hanem a monitorba.
-
Alcatraz13
tag
Olyan progit keresek amivel ha rádugom usb kábelellel az Androidos telefonom/tabletem a gépre, akkor látom, hogy mit nyomkodok a telón/tabon.
-
PHM
addikt
Üdv!
Tud valaki ajánlani használható lemeztöredezettség mentesítőt?
(WinXP SP3) Előre is köszönöm. -
olivera88
veterán
Tud valaki olyan programot amivel egy Android alkalmazás forráskódját lehet módosítani?
-
LonGleY
veterán
válasz
fasirTTT #29255 üzenetére
Hogy a drag & dropot hogy kezeli majd, az elválik, de én ezzel már nagyon sok egérpozíciót és billentyűkombinációt igénylő feladatot végeztem (termék adatlapok kitöltése). Nagyon könnyű a felvétel, nem kell semmit programozni rajta. A visszajátszás ismételtethető, sebessége gyorsítható.
Itt van hordozható verzióban: TinyTask 1.50 Portable.zip
Elég hülye játék lehet amúgy.
-
zone
őstag
válasz
dances #29252 üzenetére
(#29253) LonGleY
A kérdésének első fele nem volt hülyeség, már nekem is volt rá szükségem. Igaz egy fél perces Google keresés után megtaláltam, mire van szükségem.(#29255) K!LLeR
Egyrészt ez csalásnak minősül, másrészt ha ennyire unalmas a játék, hogy a gép játsszon helyetted, mi értelme van egyáltalán? -
fasirTTT
őstag
sziasztok, létezik, olyan progi ami elmenti az egér tevékenységét, úgymond felveszi, és bármikor "vissza lehet játszani"
arra gondoltam, hogy pl 3 kattintás és arrébb megyek 1cm-t egérrel és ismét 3katt, de ezt megismételni elég sokszor, majd bal gomb letartva nyomás és mozgás, majd felengedés. úgymond ez 1 farmolos játék miatt kellene a barátnőmnek, hogy meg könnyítse a dolgátremélem azért érthető amit elmondtam, de szívesen megpróbálom elmagyarázni, ha ezen múlik
-
dances
tag
Üdv!
Létezik olyan progi, ami képes egy .jpg képen levő szöveg típusát és méretét felismerni, és amivel módosítani is lehet azt?
-
yuri90
tag
Nem,például sport streamekre gondoltam.
-
yuri90
tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy milyen programot ajánlatok ami képes videókat menteni jó minőségben?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Mivel tudnék egyszerűen arany hatású betűket csinálni? (Négy szó lenne összesen)
-
overland
aktív tag
Sziasztok.
Szerettem volna vásárolni valamit az Usa-ban és mivel érzékelte az oldal, hogy magyar az IP, elutasított.
Nem elrejteni kellene, hanem, hogy usa címet láttassak velük.A foxyproxy-t ismeri valaki?
-
LonGleY
veterán
válasz
FoxiestFox #29229 üzenetére
A DT ráadásul hazatelefonál (nem opcionális), ha nem tiltod a tűzfalban. Az egész program erre épül, hogy hogy tudnak belőled pént és adatokat kiszipolyozni...
Virtual CloneDrive vagy WinCDEmu, ezek normálisak.
-
-
kispx
addikt
-
Lacpac
őstag
válasz
FoxiestFox #29229 üzenetére
Alcohol 52%-ot használtam sokáig, de mióta valami szutyok progit kellene telepítenem, hogy tudjam használni, azóta hanyagolom.
Tehát az alcohol kiesett.
Hasonló ok miatt a daemon tools sem kell.onnan már megjöttem
-
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Neroval készült iso filet nem tud normálisan bemountolni a virtual clone drive.
Azt írja, hogy a win nem fér hozzá a lemezhez.
Lehet hogy megsérült a lemez.... bla-bla-bla....Milyen másik virtuális meghajtót ajánlotok helyette?
Alcohol 52%-ot használtam sokáig, de mióta valami szutyok progit kellene telepítenem, hogy tudjam használni, azóta hanyagolom.
Tehát az alcohol kiesett.
Hasonló ok miatt a daemon tools sem kell.
Virágbolti verziók inkább nem, (persze ha más nem lesz...akkor.....). -
aclandiae
senior tag
Egy olyan program kellene nekem, ami kiírja egy képről minden adatát. Lehetőleg a kép készítésének pontos időpontját is.
-
válasz
FoxiestFox #29223 üzenetére
Nos, a RivaTuner és HWinfo kombó működik, bár elszüttyög vele az ember, mire mindent úgy írat ki velük, ahogy azt elképzelte.
-
-
zone
őstag
válasz
FoxiestFox #29221 üzenetére
Afterburner mellé HWinfo, a Sensor Status ablakban ki lehet választani, mit írjon ki a "riva tuner' osd-re
-
-
zone
őstag
válasz
FoxiestFox #29217 üzenetére
Rivatuner+ RealTemp plugin [link]
-
JSaN
addikt
Udv, programot vagy barmilyen megoldast keresnek a kovetkezohoz: Adott egy jpeg kep amin egy objektumot szeretnek korbe rajzolni, de vektorossan. Hogy majd implementalva masik progiba egy merethez hozza rendelve az egesz magasagat, igy aranyossan letudjam minden reszerol venni a pontos meretet. Remelem ertheto mit akarok?
Igazabol autocad lenne jo ha betudnam tenni haterkepnek es ott korbe tudnam rajzolni igy adna a mereteket is, ezt akartam de szerintem nincs ilyen funkcio.Mas megoldasrol nem tudok, valaki help. -
Üdv,
Szeretném kiíratni a CPU-GPU hőmérsékleteket, esetleg a pingem és az előbbiek kihasználtságát is játék közben a képernyő valamelyik sarkába.
Milyen program lenne jó erre?
Afterburner csak GPU-t tesz ki, az nem elég. -
kispx
addikt
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy-két top adatkotorászó programra, amivel az elveszett képeimet visszamentem.
Lehet akár fizetős is.
Tisztában vagyok vele hogy sok sok létezik, de egynéhányat írnátok? Mit ajánlatok? -
zone
őstag
-
klambi
addikt
szevasztok!
backup programot keresek, ami jó és használható kis irodák környezetében is, a lényeg hogy kiválaszthatóak legyenek mappák esetleg meghajtó(k), és ugye az alap, hogy ezt mind időzíteni lehessen...
az sem baj ha fizetős, van néhány ilyen program amit nézegettem de nem volt mind az igazi...
tapasztalatitokat, ötleteiteket várom -
zone
őstag
válasz
KisBundi #29202 üzenetére
Másodpercre pontosan be tudod állítani.
Start menübe írd be: Feladatok ütemezése
Ott jobb oldalt Alapfeladat létrehozása > adj neki nevet > egyszeri indítás > beállítod az időpontot > program indítása > az első mezőbe "shutdown" idézőjel nélkül, az argumentumok mezőbe "-s -f" idézőjel nélkül > befejezés -
KisBundi
őstag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan programot mondani amivel napra pontosan be tudnám állítani előre a gép kikapcsolását?
-
zone
őstag
válasz
adotanacsado #29198 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest