Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Milyen honlap letöltő programot tudtok, ami esetlegesen mélységben megnyitja a linkeket, képkeket és mindent lement rendesen? (jöhetne több is
) -
grountr
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan programot keresek amivel automatizálni lehetne hirdetőoldalakon a hirdetésfeladást.
Nekem folyamatosan kell hirdetnem az egyik oldalon és nagyon fontos hogy a hirdetés hanyadik helyen szerepel a listában.
A lista elejére csak úgy lehet hozni, ha törlöd, aztán megint feladod. És már lassan kezdek beleőrülni a folyamatos hirdetésfeladásba!Légyszi segitsetek!
-
LonGleY
veterán
Felejtsétek el a Daemon Toolst! Egykoron jó volt, de mostanra értelmét vesztette, egy kémprogram vált belőle, egy reklámtámogatott szutyadék. A Virtual CloneDrive sokkal normálisabb! És az valóban ingyenes...
A Win 8-tól meg már ez sem kell, abban van natív mountolás.
-
zone
őstag
Ott van mellette a Download Free. Otthoni használatra ingyenes. De benne van a leírásában is: "Are you going to use DAEMON Tools Lite at home personally and not for commercial purposes? If “Yes” then press on “Download” and get it for Free!"
De van más ingyenes is pl. WinCDEmu vagy CloneDrive
-
ToBeY
nagyúr
Win7 van fent.A Daemon oldalán csak ilyen van lite4 és 4400HUF.
-
ToBeY
nagyúr
Olyan progit keresek mint a Daemon Tool-s csak free-t
-
LonGleY
veterán
Egyébként PC Monitor. 5 gépig ingyenes, van Androidos kliense is a figyeléshez. Ebben annyi mindent távmenedzselgetsz és finomhangolhatsz, automatizálhatsz, hogy a fejed se győzöd majd kapkodni... A gépeket csoportosítva, névvel ellátva azonosíthatod benne. A kliens keveset eszik, de 1-2 százalék procihasználatot folyamatosan leharap azért a monitorozás miatt (saját használatra ezért nem alkalmazom). Viszonylag hamar csatasorba állitható, nekem 3 perc volt oda eljutni, hogy mutassa a gépem hőmérsékleteit, kihasználtságát a mobil kliens, és ebben benne van a regisztráció is (a saját szervereiken át folynak az adatok, így nem kell szórakozni a hálózat beállítással).
Biztos van még sok hasonló megoldás, de kevés az esélyed 5 gép fölött az ingyenességre/igényességre.
-
Poo
senior tag
sziasztok
Tudnátok ajánlani egy olyan ingyenes programot ami ezeket tudja:
-ip címek alapján felviszem egy "adatbázisba" a gépeket
-tudom figyelni a hálózati kapcsolatot(ping vagy akármi)
-figyeli a proci,gpu,esetleg vinyó hőmérsékletet
-tud mailben vagy akárhogy értesítést küldeni hibákról(offline lett a gép vagy kritikus a proci hőmérséklet ilyenre gondolok)
ha tud pluszba még valamit az csak jó lehet
Köszönöm. -
LonGleY
veterán
válasz
800.henrik
üzenetére
jap
-
w.miki
veterán
Van egy AMR hangfileom, ami szöveg van, de nagyon alacsony minőségű, így teljesen dobozhangja van. (12kbps/8kHz/mono) Zenét szeretnék mögé tenni, audacityvel.
De előtte ki kellene tisztítani a szövegfile-t ne legyen ilyen szörnyű hangzású a monolog.
Van erre valami csodaprogram, amivel kezdők 1-2 kattintással kitisztíthatják?(Vagy hol kérdezzem ezt meg?
) -
sfdrakex
nagyúr
válasz
800.henrik
üzenetére
2400+ost szerintem ne húzd tovább alapból 1800 Mhz körül megy ha jól emlékszem. 2460 Mhz bőven elég, feszültségben nem emlékszem mennyi az alap, de nem érdemes a maximumon járatni. Az a gép 10 éves, sajnos manapság már a weboldalak is csúnyán lefogják, de tuninggal sem hiszem hogy sokat javulna a helyzet.
-
800.henrik
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Tuningolni akarod, és gondoltad csinálja magától és teszteli, mint az ATI catalistben az overdrivenál az automatikus tuning? Igen. Nem az a gép, mert nem jó az alaplapja... Asus a7n8x-x alaplap, amd athlon xp 2400+ (most 2460 mhz-en) processzor, ati radeon 9200 videokártya. Az a baj, hogy csak 1,85v-ot lehet beállítani.

-
thiclyoon
aktív tag
sziasztok, tudtok olyan programot mondani, ami pdf-et átalakít néhány formátumba?(pl doc, docx stb)
köszi! -
Eternitys
aktív tag
ezt nézd meg, hátha: [Key Presser]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
800.henrik
üzenetére
Tuningolni akarod, és gondoltad csinálja magától és teszteli, mint az ATI catalistben az overdrivenál az automatikus tuning? Ilyen szerintem CPU-ra nincs. Azt magadnak kell állítgatni apránként, BIOSban majd tesztelgetni. Az a géped ami az adatlapodon van? Sok értelme szerintem nem lesz a tuningnak.
-
LonGleY
veterán
válasz
800.henrik
üzenetére
Órajelet nem állít neked, csak azért mert tesztel.
Stressz-tesztelők vannak, amik 100 %-on pörgetik.
Vagy lefut, vagy nem. Ha igen, akkor kiírja a "jót". -
localhost
Közösségépítő
válasz
800.henrik
üzenetére
Kérem még egyszer, de most úgy, hogy én is értsem

-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Milyen cpu tesztelő programok vannak? pl: beállít egy órajelet, és utána teszteli a gépet, és a végén kiírja a jót...
-
dejaris
addikt
válasz
jahatpersze
üzenetére
&zone:

Csak elozetesen, meg nincs idom kiprobalni.
-
Kettő programot keresek:
1., Távoli MySQL kezelők közül melyiket ajánljátok?
2., Emailban küld reportot a gép aktuális állapotáról ( hőmérséklet, SMART adatok, memóriahasználat ) meghatározott időközönként.
Mindkettő Windowsra lesz.
-
-
paler
aktív tag
Sziasztok !
Szükségem lenne egy egyszerű kis progira.
Szeretnék egy folyamatot automatizálni. Annyiból állna a progi, hogy általam megadott időközönként aktivál egy billentyűt vagy egy billentyű kombinációt. A proginak háttérben kellene futni. Nem kell felugró ablak a billentyű aktiválásakor! Magyarul mintha én nyomnám meg a gombot.
Jó lenne ha indításkor meg lehetne adni az időt és a billentyűt. Aztán indítás után mindig aktiválja a megadott billentyűt egész addig míg a progit ki nem kapcsolom.Előre is köszönöm a segítő válaszokat

-
zone
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
-
King Unique
titán
Melyik az a program win7/8-ra, ami az illető asztalán [link] felül cpu, gpu, hdd értékeket kijelzi

-
Eternitys
aktív tag
Nem tudom mi lett ezzel az elkészült videó fájloddal, de ha minden lejátszónak gondja akad vele akkor esetleg próbáld ki ezt: [Arcsoft WebCam Companion]
Ha ezzel sem lesz jó a felvétel, akkor én annyit szoktam, hogy beteszem az elkészült hibás videót ebbe:[Aone Ultra Video Splitter] és kivágod vele ami kell a videóból. És ennyi. Ez a progi már 1000x megmentette a sérült videóimat, minden webkamerás vagy mobilos videómat rendbe hozta eddig. -
cigam
titán
A ContaCam progit próbálgatom és készített egy "vicces" fált.
A képet az MPC-HC-val tudom lejátszani hang nélkül, a hangot pedig a VLC-vel tudom lejátszani, kép nélkül.
A kérdés adott: Melyik az a program ami a képet és hangot 1xerre tudja lejátszani?
Itt egy kis minta:[link]Az MPC hiszti ablaka:

Esetleg a Theora-nak van külön topikja?
-
human374
tag
Sziasztok!
Van egy oldal a sharedtalk.com. Ott nyelvtanulás céljából lehet random emberekkel beszélgetni ( voice chat ), és én ezt szeretném felvenni, hogy később meghallgathassam miket hibáztam, min kell javítanom.
Tudtok erre valamilyen szoftvert? -
jahatpersze
aktív tag
válasz
dejaris
üzenetére
Szia!
Ingyenesek közül még próbáld meg ezzel: PDFill PDF Tools Free
-
föccer
nagyúr
válasz
dejaris
üzenetére
Én tuti, hogy PDF Creatorral csinálnám. Telepítés után egy virtuális nyomtatóként jelenik meg. Ezután a Win beépített fotó nyomtatójával kiküldeném nyomtatásra az összes kiválasztott képet. Elküldi a rendszer a nyomtatóba, majd a Pdf Creator szépen megcsinálja belőle a PDF-et amit már menthetsz is.

üdv, föccer
-
dejaris
addikt
Milyen program lehet segitsegemre, ha sok .jpg-bol szeretnek egy .pdf-et?
-
Kommy
veterán
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
HWinfo64
-
föccer
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Mire szeretnéd használni? Egyébként Aida64 elég jónak mondható a témában.
üdv, föccer
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Milyen hardware monitor programot ajánlanátok? A HWMonitor CPUID nem jött be.
Köszi.
-
Eternitys
aktív tag
valami hasonlóra gondolok mint ezen a képen lévő progi, azaz annak interfécére:
annyi kiegészítéssel hogy a betöltött weboldalon az általam megadott bármely gombra vagy linkre (pl. a képen lévő "Products" gombra vagy a "Download"-linkre) automatikusan ráklikkelne és fontos hogy tegye ezt meg naponta 2x, előre megadott időpontokban.
-
Troy.
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat, majd ha lesz időm megnézem.

-
Eternitys
aktív tag
köszi megnézem majd
, de scriptelni nem igazán tudok/akarok.
végül is olyan progi kellene nekem ami nem csak akkor működik ha a böngészőben megnyitok egy lapot, hanem a böngészőtől független, tehát maga nyitja meg az oldalt és csinálja meg automatikusan az általam kiválasztott gombra való klikkelést a programon belül.
[Ezt] próbáltam már, de ez se automatikus. Pedig nagyon kéne valami.
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani olyan autoklikker programot ami egy weboldalt a programon belül adott időpontokban (naponta 2x) megnyit, majd ezen a weboldalon egy adott gombra automatikusan (naponta 2x) ráklikkel?
Troy.: Esetleg ez?: [TreeSize]
-
föccer
nagyúr
Parancsok->minden fájl egy ablakban, majd "*"-al kijelölöd az összes adatot, majd kijelölés menü, nevek másolása útvonallal együtt a vágólapra. Vigyázz, mert sok fájlnál, nagy meghajtónál eléggé sokáig tarthat a művelet, de a funkció megvan.
Ha ez megvan, akkor már csak be kell illeszteni egy fájlba.
üdv ,föccer
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel a merevlemez(ek)en/partíció(ko)n/mappá(k)ban levő fájlokat kilistázza. (Név, méret, stb.) (Lehetőleg ingyenes legyen.)
Létezik ilyen?Üdv
-
mckolly
csendes tag
Szia!
Az Aero-s progit próbáltam, az tetszett meg első olvasatra, nekiláttam mindkét gépen felnyomni,
simán felment, sokat nem kérdezősködött, most is éppen azt a 10GB-t szinkronizálja.Azt nem lehet rá mondani, hogy mint a villám hasít és kihasználja a full sávszélességet,
de úgy tűnik nem túl nagy igényű progi, remélem nem lesz vele gond.Köszönöm szépen a segítséget, gyors volt és hasznos.

-
cigam
titán
válasz
HackElek-88
üzenetére
Amúgy mi köze ehez a témához? Szerintem az XP topicban többen tudnak hozzászólni a problémádhoz.
Nem SATA-s véletlen? Mert akkor BIOS-ban át kel tekerni IDE módra.
Esetleg megpróbálhatod felturbózni a rendszerfájlokat:[link] -
HackElek-88
csendes tag
válasz
HackElek-88
üzenetére
Na most leszedtem vmi 30megáás ubuntut, ez úgynézki felmegyrá
-
cigam
titán
válasz
HackElek-88
üzenetére
Sztem YUMI-val nem tudsz USB telepítőt csinálni XP-hez.
-
HackElek-88
csendes tag
-
LonGleY
veterán
válasz
HackElek-88
üzenetére
Ahm. A 32-bites Win 7 SP1 USB-n már érdekesebb teszt lenne, esetleg ezzel a programmal kinyomva. A 64 asszem ezen a gépen már nem megy. Bár lehet, hogy úgy meg 1-2 driver hiányozhat, de ezen ez az oldal segíthet.
-
LonGleY
veterán
válasz
HackElek-88
üzenetére
Rossz az optikai meghajtója? Nyomasd ki a telepítőt ISO-ból USB tollra ezzel: WinToFlash
Legújabb, szállítható verzió letöltés: WinToFlash 0.7.0057 Beta Portable.zip
A másik verzió, hogy a HDD-n vannak hibás szektorok, amibe mindig belemászik. Az XP-t pedig szerintem felejtsd el még egy ilyen régebbi gépen is. A további esthetőségekről ötletem sincs.
-
HackElek-88
csendes tag
Üdv!
Egyik ismi adott egy [Compaq Evo n410c Notebook]-ot.
XP volt rajta és szenvedett. XP telepítőt berakom, de kiáll "[0x00007b]-hibára.
Gparteddel már töröltem minden partíciót. Próbáltam Fat32, NTFS, Formázatlan-ként is, de mindíg ugyan ez.
Win98 Boot flopy (USB) -val fdiskeltem, formáztam, de még mindíg nem látja se az XP telepítő, se a WIN7-telepítő.Még mit tudnák megpróbálni?
-
cigam
titán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
-
Most ezt irta ki a programra:

Ez mit jelent szerintetek?

-
Coccolino_O
őstag
Hali! Milyen programo(ka)t szoktak használni különböző zenék megvágásához, illetve összevágásához? Tudnátok pár példát írni? Köszi.
-
cigam
titán
A program készítője biztos tud segíteni.
Ha biztosra akarsz menni, akkor felteszed megint, de úgy hogy közben fut egy telepítést figyelő eltávolító program. pl ZSoft Uninstaller 2.5.
Ez figyeli miket módosít a rendszeren (registry, fájlrendszer módosítások), megjegyzi, ezért az összes módosítást vissza is tudja vonni.Sose használtam még uninstalert, de kíváncsi lennék, hogy ha elötte is létezett, egy kulcs/fájl, és a telepítő azt módosítja, akkor elötte elmenti-e az eredeti állapotát?
-
válasz
Dluinet
üzenetére
Kozben visszaallitottam a rendszert, megneztem es a win szerint csak az az egy program valtozott az utolso pont ota. Az uninst listaban mar nincs bent, de a konyvtar megmaradt es van is bent par dolog, de nem az egesz progi. Ha azt kitorlom, akkor az egesz el lett tavolitva szerinted? Hogy tudnam ezt megnezni?

-
Hali!
Feltelepitettem egy autoalkatresz katalogust es most szeretnem letorolni, de azt irja ki, hogy hibas program parameterezes es neki sem all uninstallalni. Nem tudom mi lehet a baja. Nem warez, teljesen hivatalos dvd, ma vasaroltam. Hogy tudnam ezt vegleg letorolni a geprol?
Win 7 64 bitet hasznalok.
Koszi!

-
LonGleY
veterán
válasz
mckolly
üzenetére
Dropbox, ennyi. Hogy nem tudtok róla?
Egy kis ingyenes tárhelybővítés hozzá, amivel 1-2 óra alatt fel lehet nyomni 20 valahány gigára e-mail regisztrálgatás nélkül (nekem a HTC miatt 44 van most): Dropbox tárhely kimaxolása
Esetleg annyi trükk még hozzá, hogy mindezt két accounttal csinálod meg, és köztük csinálsz egy shared mappát. Így lenne egy munkahelyi account, és lenne egy saját, amit másra is tudsz használni, de a két gép között csak a shared mappa tartalma szinkronizálódna.
-
-
zone
őstag
válasz
mckolly
üzenetére
SparkleShare vagy AeroFS
Ha mégis online cloud kellene a Symform ad 10GB-ot, de lehet több is. Ez public cloud, tehát ha felajánlod a szabad helyi tárhelyed, egy részét megkapod online.
A MediaFire 50GB-ot ad, a GoogleDrive 25GB csomagja havi 2.5 dollár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

nem kell csilivili legyen :-D
)

BurnInTest Standard
Egy ismerősömnek kellene, de igazából nem tudom hogy minek, csak kérte hogy ha tudok segítsek. De mivel én nem tudok ilyen progiról, ezért tettem fel nektek is a kérdést, hátha tud valaki segíteni.