- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyan állítod sorba a másolást? sehogy, mert mit is kéne sorba állítanom? én egyszerre másolok
hogyan látod a mappák méretét? rajtahagyom az egeret a nevén 1másodpercig
Hogy megy az FTP kezelés? beírom ftp://valami.ftp , ha többször kell akkor berakom a kedvencek közé
keresés szövegben? jobb felül a keresésben, sokkal többet tud és gyorsabb mint a TC, csak el kell olvasni a súgot, hogy hogyan kell használni -
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #28396 üzenetére
Jah, az meg lényegtelen, mert a Better File Rename sokkal jobb.
Végre egy értelmes ember. :]
-
Predator2
addikt
Helló
Létezik olyan program amivel előre elmentett szavakat tudok beilleszteni egy adott mezőbe?
Az opera böngészőben van egy olyan rész, hogy személyes adatok beszúrása. Ilyen vagy hasonló progit keresek.
Megrendelek valamit a netről és ne kelljen állandóan begépelnem a sok adatot hanem csak beilleszteni. De természetesen nem csak erre használnám.THX
-
LonGleY
veterán
Ilyen listákat még régebben is nézegettem, de általában az a gond, hogy elavultak, nem fejlesztik őket.
A legismertebb és legkellemesebb a TeraCopy, aminél már nagyon hiányzik az a 2.3-as verzió a hibajavításokkal, de ott is elpártolt az emberke másfelé.
Arra voltam kíváncsi, hogy személyesen ismertek-e jófélét, de sejtem, hogy a legtöbben TC-znek.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
LonGleY #28386 üzenetére
Pár alternatíva 15 Free File Copy Tools Tested for the Fastest Transfer Speeds
Funkciókat majd ellenőrzöd, mert egyiket sem ismerem (Tera-t sem
)
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #28387 üzenetére
Most újra megnéztem, de ismertem, igen, viszont eléggé fail a cikk.
- Cannot shuffle or reorder the queue
- Cannot remove files from the copy queue (only in Pro version)Ezek pl. nem is igazak. Illetve ez alapján az Ultracopier és a SuperCopier nem túl bizalomgerjesztőek, külsőre pedig egyik sem. De lehet virtuálban kipróbálom őket.
-
LonGleY
veterán
A célprogram te vagy... Végignézed, hogy merre mit hagytak (dokumentumok mappa, asztal, 'D' meghajtó, ilyenek), a böngészőből kiexportálod a könyvjelzőket, jelszavakat stb. A letöltés- és egyéb bejövő mappákból az exe-ket és minden hasztalan/veszélyes anyagot kihagysz, de a maradékot mented. Ez egy ilyen, bizalmi-logikai feladat, amit nem fog helyetted egy AI elvégezni.
---
Hogy miben jobbak? A másolásokat egymás mellett elindíthatod, meg fogják várni egymást. Pausolhatók, a másolási folyamaton belül a műveletek sorrendje változtatható. A másolás végeztével kiadatható a meghajtó, kikapcsoltatható a gép. Gyorsabb, és van hash ellenőrzés is a forrás és cél között. Tehát mindent megkapsz, ami hozzátartozik a rendes fájlmozgatáshoz.
---
Dluinet: Még nem. Rámegyek, köszönöm!
-
Met
nagyúr
Van valami célprogram amivel egy gépről (xp-s) le lehet backupolni mindent kivéve a windows dolgait, képek, word fileok stb. tehát amit a user hozott létre.
Újra kellene telepítenem, mondtam nekik mentsék le ami fontos adok egy vinyót, ők azt nem tudják hogy kell#28387 ezek miben jobbak mint a win beépített másolgatója?
Ha sok file-t kell másolni akkor azt TC-vel intézem mert gyorsabb
-
LonGleY
veterán
A TeraCopy Pro helyett tudtok még fájlmásoló appot?
Ez az eddigi legjobb, amit ismerek, szóval jó lenne minden funkcióját és igényességét pótolni valamivel. Ez iszonyat ritkán frissül, mert inkább iOS-re és Androidra fejleszt az ürge. :-/ Egyetlen hibája, hogy picit lassabban kezdi el a műveletet, mint a natív wines, és hogy sok fájlnál néha be tud ragadni a queue listában pakolgatás.
Ha nincs más alternatíva, akkor egy modern fájlböngésző is érdekelne, ami rendelkezik saját fájlmásolási technikával. A TC-t hagyjuk, mert instant hányinger kerülget, ha csak rá gondolok. Az XYplorer már viszonylag jó lenne, de ott pont, hogy sok wines funkciót használ (ez egyben az előnye is, hiszen kihasználhatók a jobbklikkes menübe épült programok). Mondjuk épp most nézem, hogy ebben is van már queue.
-
LonGleY
veterán
válasz
andorra #28382 üzenetére
Jah, bedobsz két exe-t. Vagy itt vannak kiegészítve, portable formában:
-
Exom
tag
Sziasztok.
Olyan programot keresek, ami megmutatja egy adott könyvtárban levő filmek felbontását (total commander szerűen), és időtartamát. (egyesével nem akarom végignézni őket, mert az túl macerás lenne)
Az alacsony felbontású filmeket szeretném kiválogatni ezzel egyszerűen, és törölni. -
-
andorra
őstag
Free Audio Rontó Converter
-
T_Stark
őstag
Üdv!
Valami jó és ingyenes audio konvertáló programot keresek.
Tudjon FLAC-ból MP3-at csinálni. -
olivera88
veterán
Map fájlt mivel lehet megnyitni?
-
szabeska
addikt
Sziasztok! erre valaki valamit?
-
Kasya
nagyúr
Keresek egy programot, ami beszamozza, berangsorolja, esetleg automatan valamilyen rendszer alapjan atnevezi a fajlokat, elso sorban a kepeket.
-
LonGleY
veterán
válasz
JohnnyX #28361 üzenetére
Böngésző-kiegészítőként pl.
-
JohnnyX
őstag
Szuksegem lenne egy olyan programra, ami tobbek kozt azt is monitorozza, hogy egy bizonyos internet oldalon mennyi ideig voltam fent. Tehat hany orat jatszottam delelott pld a honfoglaloval.
Letezik ilyen logolo, vagy statisztikai program? -
szabeska
addikt
válasz
IstvánLászló #28359 üzenetére
-
IstvánLászló
őstag
válasz
bobsys #28358 üzenetére
azaz Hiren's, fenkju
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel.
Kiráj a rimed jópófa hallóttam már de feldóbtad a hangúlatómat a hajnali órákban.A viccet félretéve honnan lehet leszedni azaz a Hiren's, fenkju tényleg program nemismerem.
Áhá akkor edzet ólómkalapáscót kapjamelő és a pc házba kell tenní??
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok!
A pc-t paralel laplink kábellel szeretném ősszekőtni a nyomtatóportal az amiga számítógéppel arhiválás miatt.
Legyetek szivesek segiteni mert nem emlékszem a program nevére,honnan tudnám leszedni.
Várnám a válaszótókat közsönetem elöreis. -
bobsys
veterán
Melyik az az komplett iso amiben van renegeteg tool, vinyokhoz, meg a windows rendszergazda jelszo atirashoz. Nem akar eszembe jutni a neve, pedig hasznaltam mar parszor. Ki kellett irni az iso-t cd-re bootlni rola es kismillio alkalmazas kozul lehetett valasztani
-
tonyrulez
őstag
válasz
szildavid90 #28351 üzenetére
Razer Game Booster esetleg?
-
szabeska
addikt
Estét! Mi lenne a legjobb program teljes rendszermentéshez, amit mondjuk hetente automatikusan készít backupot, és egyszerűen kezelhető, alapos munkát végez, és ha kell, ténylegesen ugyanazt a rendszert kapom visszaállítás után bitre pontosan, ami előtte volt?
-
föccer
nagyúr
válasz
szildavid90 #28351 üzenetére
Windows beépített feladatkezelője nem jó?
üdv, föccer
-
szildavid90
aktív tag
Olyan programot keresnék ami arra jó hogy játék közbe minden egyéb futó programot vagy alkalmazást kikapcsol és ezáltal akár egy játék jobban is futhat. Köszi előre is a segítséget!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Adott a PC-m a szobámban, a nappaliban meg van egy laptop az lcd tévén. A noti 1,8-as 1magos celeron, Intel GMA945, 2gb ram. Szóval még a 720p filmlejátszás is esélytelen. Létezik olyan megoldás, hogy a PC-m dolgozza fel a videojelet, és azt streamelje a laptopra?
Köszi!
-
andorra
őstag
válasz
pagonyinhu #28346 üzenetére
Fotókhoz a FastStone programot ajánlom, ami ingyenes. Videóhoz, talán majd valaki más, én a Sony Vegast tartom a legjobbnak, ami viszonylag könnyebben könnyen megtanulható.
-
pagonyinhu
csendes tag
Sziasztok!
Családi esküvőről készült fotókat és videókat szeretném DVD-n, BD-n összeállítani. Tudtok ajánlani valamilyen igényesebb programot, ami nem csak egyszerű slideshow "összetákolására" képes? Sajnos Photoshop-hoz nem nagyon értek.
Köszönöm előre is!
-
Met
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #28344 üzenetére
Hard Disk Sentinel úgy tudom a nem regisztrált alapváltozat verzióban néhány funkció le van tiltva, de figyeli a merevlemez állapotát.
FB-on kövesd őket mert ki szokták írni ha valahol lehet nyerni free licenszet, vagy iratkozz fel ide, itt is szokott lenni free licensz (én innen gyűjtöttem promo kódot az itthoni két gépre és a melós gépre)És van topicja a programnak
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Milyen jó,HDD állapotát figyelő programot javasolnátok,ami ingyenes?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Met
nagyúr
válasz
qwertly #28340 üzenetére
Firefoxra MozBackup
Fileok mentésére CobianBackup
Lehet ütemezni, tud úgy menteni hogy csak azt másolja ami változott, arról nem tudok hogy tud-e értesíteni hogy mentene. Azért ez már olyan igény....Miért nem olyat kérsz hogy ki menne ki hozzátok minden héten menteni és akkor neked nem kell semmit csinálni
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows Xp raknám újra van olyan program amellyel a jelszavat lelehet menteni pl:skype firefox internet explorer és újratelepítés után egy klikkel vissza másolni?Hogy minél hamarabb kész legyek vele.
Más: olyan magyar nyelvű programot keresek amellyel automatikusan lehet mentéséket készíteni a dokumentum mappáról,ütemezhető és jelzi,hogy tegyük be a usb kulcsot,hogy mentés készítsen.Itt fontos lenne,hogy csak a változásokat mentse el ne a egész mappát újra.Üdv:
-
cigam
titán
válasz
tonyrulez #28337 üzenetére
HomeSys: http://www.alcordigital.hu/download.php?id=172
De a VLC-ben is egyszerü playlistet gyártani a mux-okhoz, pl
#EXTM3U
#EXTINF:0,m1 HD
#EXTVLCOPT:dvb-frequency=786000000
#EXTVLCOPT:dvb-adapter=0
#EXTVLCOPT:dvb-srate=27500
#EXTVLCOPT:dvb-bandwidth=8
#EXTVLCOPT:programs=100
dvb-t://petyus_
Milyen honlapról, melyik böngészővel? Így látatlanba a downloadhelper-t mondanám ff alá. -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amivel videót tudok letölteni egy honlapról. Eddig nagyon egyszerű volt, mert az temporary files-ba letöltötte a videót, onnan simán ki kellett másolnom, de most csak egy .dat file-t tölt le, amivel nem tudok mit kezdeni.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok! Keresek egy egyszerű DVB-T vevő/lejátszó programot. A gyári TotalMedia 5 perc vagy 2 kattintás után lefagy, a VLC-ben meg mindig meg kell adnom a frekvenciát, de én meg azt akarom, hogy magától keressen. Érdekes hogy a TotalMedia folyékonyabban játsza le az adást mint a VLC, nem tudom miért.
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! Olyan ingyenes progit keresnék ami tud aviból 3gp-t kódolni 320*240-es felbontásban.
-
zsolt19900
őstag
válasz
zsolt19900 #28332 üzenetére
kipróbáltam, valahogy nem az igazi....
volt régen egy olyan windows hangerő szabályozó kis progim, ami egy kis tekerős potmétert ábrázolt amikor megnyitottam és elég volt egy beállított gombot lenyomnom és görgetnem az egeret, valahogy ezzel a volumouse-val nem akar működni az ügy, esetleg tudtok még ennél egyszerűbb progit, vagy hogy ezt hogy lőjem be?
-
cigam
titán
válasz
tonyrulez #28325 üzenetére
Ezt bármelyik könyvtér szinkronizáló tudja, pl. DirSyncPro
-
kispx
addikt
AM-DeadLink programra gondolsz?
-
brd
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #28314 üzenetére
Én egyik ilyet sem használtam még soha, de ha igazi VPN lenne, akkor elrejtené a címedet, és a VPN-szolgáltató címét, vagy legfeljebb a VPN-szolgáltató által neked kiosztott címet látnád ott(/látná a túloldal). Valószínűleg ezeket csak marketing okokból hívják VPN-nek, valójában max. valamiféle HTTP(S) proxy lehet.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Szeretném a Google Drive-omat pendrive-ra is lementeni és szinkronizálni bizonyos időközönként. A gépemen rajta van az egész GDrive mappám, oda szinkronizálja a Google programja, tehát nem ilyen letöltő progi kell, csak ilyen másoló. Első lementéssel nincs baj, átmásolom a 25GB-ot, utána jön a probléma: ugyanis szokszáz mappa, azonbelülis ugyanilyen sok doksi és egyéb van, amiket gyakran kell szerkeszteni. Most ha ezt megint le akarom menteni a pendrive-ra, akkor 2 lehetőségem van (legalábbis TCMD alap beállításainál): vagy csak az új fájlokat másolom át, ezzel bukom a szerkesztett fájlokat (ergo mindent), vagy mindent felülírok, ami meg nagyon sokáig tart. Tehát a cél az, hogy a módosítás dátuma szerint másolja át a cuccokat, vagy nem tudom hogy. Gondolom van rá valami okos program, csak én nem találtam
-
cigam
titán
válasz
zsolt19900 #28321 üzenetére
-
andorra
őstag
válasz
Kezdő vagyok #28319 üzenetére
Nem. Ha netán valami mégis ártott, az még korábban történhetett. Érdemes egy Spybot-ot lefuttani.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
olyan progi felkutatásában tudnátok segíteni nekem, amivel egy billentyűkombináció+egér görgővel tudom állítani a windows hangerejét?
-
Sonja
nagyúr
Régen, mikor még a Firefox-ot használtam, volt egy olyan külön program, amivel a könyvjelzőket tudtam rendbe tenni. Minden könyvjelzőt egyesével ellenőrzött, hogy működik-e még, illetve, hogy szerepel-e többször ugyan az, csak más néven. Melyik program lehetett az?
Illetve tud-e valaki ilyen programot Chrome könyvjelzőihez?
Jelen pillanatban 7306 könyvjelzőm van, jó lenne kicsit szelektálni.
-
Kezdő vagyok
őstag
Újra kell-e telepíteni a programokat,ha a gép a "power"gomb hosszas lenyomására volt csak hajlandó leállni?
"Ártott-e" a feltelepített programoknak?
Magyarán szólva,az eseménynapló szerint a gép úgy indult újra,hogy előtte nem állt le megfelelően. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #28317 üzenetére
VPN = virtual private network, azaz virtuális magán hálózat, ami két távoli gép között teremt "helyi hálót", miért rejtené el az ip-t? Arra keress valami ip hide progit, vagy proxyn keresztül netezz.
-
ViZion
félisten
válasz
somasz #28263 üzenetére
Lehet későn írok... az ilyenekre jó egy frankó live linux. Linux pendriveről indítasz, törlöd a sysvol infó, temp mappákat, majd végigjárod a progfiles, windows és user mappákat, törlöd ami nem kell. Esetleg előtte winDOS-ban néhzd meg milyen dll-t vagy exe-t futtat, hol van ez a sz@r. Miután törölted, már nem fog indulni, a hibás bejegyzést meg kiszedi pl. Ccleaner a registryből.
-
cigam
titán
válasz
PumpkinSeed #28314 üzenetére
Ezt egy több mondatból áló leírással is elmeséled?
Miért ne láthatnád az IP címedet? A VPN nem elrejti a nagyvilág elöl az IP címed, hanem két távoli hálót köt össze úgy mintha helyi hlózat lenne. -
válasz
PumpkinSeed #28311 üzenetére
-
PumpkinSeed
addikt
Üdv,
Nem találtam szakosodott topikot. Olyan VPN-re lenne szükségem, ami nem loggol, és Windowsos felületen megy. -
ViZion
félisten
Cobian nyert, teljesen jó. Kicsit megijjesztett, h a shadow copy service-t követelte, de lebeszéltem róla, mert olyankor mentek, amikor nincs más használatban (pl. netezek, játszok, etc.) Köszönöm!
-
LonGleY
veterán
válasz
ViZion #28308 üzenetére
Szóba jöhet akkor a FreeFileSync is - így már elég tesztalanyod lesz. :]
-
ViZion
félisten
Ezt próbálom ki most, jónak tűnik.
kraftxld: Köszi! Backup kell inkább, nem sync, ami fontos az megy felhőbe is, de munkáimnak kell backup helyben is.LonGleY: nem kell fizetős, adott 2 meghajtó, azokon 1 illetve 3 mappa, amit dátummal le kell másolni indításkor egy harmadik meghajtóra... Amit korábban linux alatt vagy TC-vel indítottam, szeretném egy klikkre megoldani, ennyi.
-
LonGleY
veterán
válasz
ViZion #28304 üzenetére
SyncBackPro az egyik legkomolyabb, de az nem ingyenes.
-
Met
nagyúr
válasz
ViZion #28304 üzenetére
Cobian Backup én ezt használom cégnél és otthon is.
Tud növekményes módban is menteni. -
ViZion
félisten
Sziasztok! Szintén backup a dolog. Free program kellene backupra, win alá. Nem bonyolult, adott mappákat a backup HDD-re kellene mentenie, nem a rendszert vagy ilyesmit. Ami kritérium: ne legyenek mindenféle szolgáltatások telepítve, ne dobáljon reklámokat, etc. Tudom, írjak rá egy scriptet. Ha valaki kisegít egy vbs fájllal, azt is megköszönöm. Sőt. Talán az lenne a legjobb, mert a legtöbb ilyen progi telepít egy halom retket is, ami pont nem kell. De ha van vmi egyszerű, GUI-s dolog, az is jó. Easeus tetszett, mert tömörít is, tud pár okosságot, cserébe reklámokat dobál és futtatja a szolgáltatását, leszedtem a fenébe.
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Olyan backup program van, ami magától szinkronizál ha adott pendrive-ot csatolok és más pendrive esetén nem?
Tehát: van egy mappa a gépen és van a pendrive. A kettő tartalma egyező kell legyen. De a gépre csomó pendrive kerül bedugásra, és nekem az kéne, hogy ha adott drive-ot bedugok induljon egy backup-szinkron program minden kérés nélkül automatám-de csak ekkor.
Ha mást dugok be akkor semmi se történjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest