- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macera2
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek!
Nemrég kaptam egy USB MIDI konvertert. Az ajánlott progik e.g. Cubase, Sonar, több gigásak. Már a telepítés se volt olyan egyszerű, mint ahogy az a prospektuson le volt írva. Nekem a zongorázás jobban megy mint a sw. alkalmazás. Indulásnak, tudnátok ajánlani valami egyszerűbb magyar nyelvű progit? Előre is köszönet a jvaslatokért. -
wolandino
tag
Sziasztok!
(Win7) alá keresek monitorozó programot, amivel megfigyelhetem a különböző hardvereim állapotát, és lehetőleg szabályozhatom is az erre felkészített hardver elemeket(pl proci ventillátor-nem tudom még mit lehet-videókártyát tudom, hogy igen, de azt nem szeretném egyelőre)
Az is fontos lenne, hogy a hardverek pontos típusát is meg tudjam nézni.Köszönöm,
W. -
nemeth.milan
csendes tag
Hali, én egy olyan programot keresnék ami egy lementett ECU fájl alapján tudna generálni egy Dyno szerű képet, majd az ECU fájl módosítása után ugyan így más színnel ki tudná mutatni a változást.
A lementett ECU fájlt úgy képzeltem el mint Cisco Pocket Tracer-nél a lementett router rendszerek például, ahol tényleg nekem kell programozni, nem csak pl. csúszkákat húzogatni. (Fogalmam sincs, hogy létezik-e egyáltalán hasonló.)
Sokan "Chip-tuning" néven ismerik és érdekelne a dolog csak nincsenek meg hozzá az erőforrásaim, előre is köszi a segítséget.
-
Visormail
addikt
válasz
#54715584 #27393 üzenetére
Én is a windows movie maker-t ajánlom, de egyébként most van ez is (promóció, angol programok):
Ashampoo Movie Studio 2013 Free Download Full Version Serial Key
Ashampoo Video Styler 2013 Free Full Version License Key -
törölt tag
Sziasztok,
Házi videót szeretnék szerkeszteni, nem eredeti hanggal, néhány kép és hangeffekt elég maximum picit feldobni az egészet. Melyik ami egyszerű és jó is?
-
LonGleY
veterán
Ha igazán gyors keresőt akarsz, akkor külső programot érdemes használni, pl. az Everything-et. De onnantól fogva, hogy megvan a kijelölés, ugyanúgy kivághatod az elemeket és beillesztheted valahova, ahogy normál esetben minden fájlböngészőben (vagy windows-ban).
-
GIJoe
addikt
válasz
T. Almeida #27389 üzenetére
köszönöm a helpet urak, nem volt időm próbálgatni most, 2 telefon feszt cseng...
zone: mondjuk ha van egy céges gépen 548 xls, és 114 helyen, de megoldottam
-
GIJoe
addikt
Üdv! Tudnátok nekem ajánlani progit, ami rákeres egy adott fájl típusra és képes átmásolni is adott helyre.
Tehát afféle gyors freeware szortírozó appra gondoltam -
-
veector
senior tag
-
veector
senior tag
Sziasztok!
Olyan jegyzetelő programot keresek, amibe időnként könnyen tudok ábrákat firkantani a laptop érintőképernyőjével.
Létezik ilyen?Köszi
v -
LonGleY
veterán
válasz
gordonfreemN #27379 üzenetére
Macrium Reflect Free-vel például (ha nem tudnád letölteni azzal a hivatalosan felajánlott saját download managerével, szólj!). Amúgy tök mindegy, hogy SSD vagy HDD, ugyanaz a művelet.
Eddig olyat csináltam vele, hogy egy SSD-nél kisebb HDD-s partícióról a win 7-et átkopíroztam az SSD-re úgy, hogy kitöltse a teljes méretet. Ha nem megy valami, üsd be a műveletet google-re vagy youtube-ra, lesz hozzá egy tonna help.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
SSD-ről milyen lemezmentővel érdemes képfájlt csinálni?
(win7) -
Kerto
tag
válasz
T. Almeida #27377 üzenetére
Megnézem köszi!
-
Kerto
tag
Üdv! Olyan programot keresek ami tudja monitorozni az internetes előzményeket és nem lehet törölni belőle csak pl kóddal. Köszi
-
pvt.peter
őstag
kellene egy olyan progi amivel adott billentyűkombinációkat tudok beállítani, hogy pl. hibernáljam a gépet
ötlet? -
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Windows 8 alatt hogyan tudom megosztani a Wifi-it? Windows 7-alatt a Connectify Hotspot nevű programot használtam de Windows 8-alatt sajnos nálam nem működik.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
800.henrik #27369 üzenetére
soluto
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet letölteni boot sebesség mérő programot Win7-hez?
-
LonGleY
veterán
A digsby ráadásul egy alattomos jószág, mert minden belépett fiókot megjegyez, és átírja azoknál a alternatív üzenetet (vagy mit) utólag is (!), és néha posztolgat is a nevetekben. Javaslok egy jelszóváltást mindegyiknél!
Egyébként ha csak chat kell, akkor Pidgin vagy Trillian. Előbbi ingyenes, a második előfizetéses vagy ad-supported - viszon a legjobb. Tizensokéve használom a Trilliant.
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
tesóm windowsos gépére kellene egy olyan szoftver ami egyidejűleg kezeli a twitter és facebook fiókját !
pl. a tweetdeck korábban tudta ezt, de már nincs fb támogatás benne ! digsby-t próbáltuk, de nem jó az sem -
localhost
Közösségépítő
-
LonGleY
veterán
Nincs véletlen Android-os telefonod?
Fing - Network Tools (ez van iOS-re is)
WiFi Analyzer (ennek most nem találok iOS-es alternatívát)
-
Dot
őstag
Hali!
Nekem kéne egy olyan program amivel monitorizálni tudom az elérhető wifi-ket /milyen erősség stb./
Az inssider-t ajánlották, képek alapján tökéletes!!! DE sajna a gépen amin használnám win xp-van! Csak régebbi verzió menne! 2.1-et próbáltam, ahogy rányomtam a start-ra hibajelentést akar küldeni.
Valószínűleg a régi laptop a hibás. IBM R50e. (Intel pro 2200BG wifi egység van benne)
Szóval kellene egy inssider-hez hasonló program, ami kompatibilis a fent említett rendszerrel.! -
Adobe acrobatot (nem a readert...) mivel lehet valamilyen szinten helyettesíteni, ami ingyenes?
Nem kell semmi nagy extra, csak néha kellene eps-t vagy jpg-t írni pdf-ből, meg esetleg oldalt törölni vagy összefűzni. -
LonGleY
veterán
válasz
Eternitys #27352 üzenetére
Ez a változó "sűrűség" szerintem csak a minőséget befolyásolja (VBR - variable bitrate), nem pedig az audio helyzetét a timeline-on. Lehet, hogy van rá egyszerűbb célprogram, de a nyújtást bármelyik normálisabb videoszerkesztő tudja. Személy szerint a SONY Vegas Pro-t tudom ajánlani, a komolysága ellenére az egyik legkönnyebben kezelhető videoszerkesztő. Youtube: Audio Stretch in Vegas Tutorial
Nem egy fölösleges tudomány, ha egy kicsit beleszoksz, így később más vágási-illesztési feladatokat is kivitelezni tudsz.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
LonGleY #27351 üzenetére
A kifejtenédre:
Megpróbálom. Van egy adott hosszúságú .mp4 video adott Frame Per Second-al, és ugye van hozzá egy audio stream ami elvileg azonos hosszúságúnak kellene lennie a videó streammel.
De. Valamiért vannak olyan eszközök mint pl esetemben egy olyan mobil ami változó sűrűségű audiót rak rá a videóra, ezért valahogy szinkronizálni kellene a kettőt egy olyan porogival amiben a video stream adott fps-éhez adott audió sűrűséget lehetne rendelni az fps-től függően. Nem biztos hogy működne,de egy próbát talán megér. Ilyet keresnék.
Nyújtás:
Jó ötlet, köszi ezt megpróbálom. Bár az előzőekben leírt változó audio sűrűség miatt nem tudom hogy mennyire működne. Szóval ha van valami ötleted milyen progival próbálkozzak akkor azt megköszönném. -
-
Eternitys
aktív tag
válasz
pvt.peter #27347 üzenetére
Sziasztok!
Van egy .mp4-es video fájl amin folyamatosan, a video végére egyre jobban elcsúszik a hang. Van olyan .mp4 video konvertáló program ami automatikusan hozzáigazítja az elcsúszott hangot a videó fájlhoz mindenféle egyéni állítgatás nélkül? Szóval olyan kellene ami konvertáláskor az egyre jobban elcsúszó hangot automatikusan hozzáigazítaná a képhez.
Köszi előre is.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Ittnemaz #27346 üzenetére
nincs gond
am. ilyesmit kerestem: Capture Text -
pvt.peter
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz
Ittnemaz #27343 üzenetére
No és hogyan lehet megoldani, mondjuk személyeskedés, trollkodás és OCR program nélkül?
Mert az már az eredeti kérdésben is benne volt, hogy OCR-rel nyilván menne. Én is ezt írtam, hogy leginkább csak azzal megoldható (meg jó screenshot progival, amivel előtte elkészíted a képet), erre itt magyarázod, hogy nem vagyunk eszünknél, és leírod ugyanazt, hogy OCR programmal megoldható.
Hát magadnál vagy te? Vagy mondjam én is azt, hogy ennyit a napközben bepipázó "tag"-okról?..
csak leirtam
Pontosabban: szerény helyesírási tudással elkezdtél kötekedni. -
Ittnemaz
aktív tag
válasz
LonGleY #27342 üzenetére
ahelyett hogy két programmal oldja meg, tudok egy jobb megoldást progi nélkül, ész kell hozzá nem kevés aminek lássuk be egyes kommentelök "hiján vannak" igy érik el az östag rangot, no ne vedd magadra, csak leirtam.
azért kértem ha bemásolna ide egy hiba üzenetképét ami szép hoszzú szöveg megmutatnám hogyan lehet megoldani.
vagy csinálhatja két progival téves orc felismeréssel javitgatva... -
-
LonGleY
veterán
válasz
Bussmann #27335 üzenetére
Azzal ugye tisztában vagy, hogyha bármilyen megfigyelésről van szó, akkor nem éppen egy ilyen kis progika fog megvédeni, és a megfelelő szervek úgy váltogatják az IP címüket, ahogy csak akarják?
És hogy a fizetős programok nagy része azért fizetős, mert megtehetik (érdeklődés, paranoia, vagy az emberek bármilyen késztetéséből kifolyólag). Én sem kötözködni szerettem volna, csak ezek az IP blocklistek mindig megmosolyogtatnak.
-
LonGleY
veterán
válasz
Bussmann #27333 üzenetére
Persze, engedélyezni kell pár tartományt, hogy működjenek.
Igen, rengeteg random IP címet. :] Ez a lényeg és a vicc a dologban. Ez nem egy egységes, karbantartott lista, csak pár arc hozzáadogat a meglévő, javarészt elavult IP címekből összetapasztott milliós listához... Ezért mondtam, hogy kár bármiféle hamis biztonságérzetnek engedni. Akár el is felejtheted.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Ittnemaz #27327 üzenetére
lehet rosszul fogalmaztam, tehát akkor mégegyszer:
- egy olyan progit keresek ami készít egy képet egy adott ablakról ami olyan szöveget tartalmaz, amit nem tudok kijelölni és másolni
- majd a fényképről automatikusan felismeri a szöveget (mindegy mi az, hibaüzenet stb.) ezáltal majd letudom másolni
- hangsúlyozom még egyszer, nem a szöveg tartalma a lényeghogy ennek az egésznek mi értelme?
nem kell bepötyögnöm magamnak a szöveget amit az ablak tartalmaz@LonGleY:
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Létezik olyan program, ami egy adott folyamatnak képes processzort lefoglalni? Teszem azt fut 1 exe, és annak fenn tart mindig mondjuk 20-25% procit.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Van egy symbol vonalkód leolvasóm ami nem billentyűzet pufferes,milyen programmal tudnám működésre bírni hogy excelbe be tudjak olvasni vonalkódokat,segítségetek előre is köszönöm.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tud vki olyan kis egyszerű progit ami azt tudja, hogy egy adott ablakban levő szöveget pl, lefényképez és azonnal szöveggé is alakítja a tartalmát?
Tehát pl. van egy ablak amiben van szöveges tartalom, pl. hibaüzenet.
Ugye ezt nem lehet kijelölni, ezáltal lemásolni sem.
Erre szeretnék egy progit keresni ami az ilyesféle helyzeteket megoldja.
Lehetséges megoldás erre az adott ablak printscreenelése majd szövegfelismerővel beolvastatni, csak ehhez is két progi kell, ráadásul amit most ismerek az eléggé hatalmas egy ilyen kis volumenű dologhoz.Előre is köszi,
Peti -
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet #27281 üzenetére
A ninite-es uTorrent.exe ugyanaz. Az lehet, hogy a nini telepítő lefuttatásával nem jönnek elő a cuccok (ez pont nem derült ki, mert elfelejtettem a próbakor törölni a meglévő konfigom), de ez a webinstaller még körülményesebb, mint tiltani 1-2-t a vírusirtóban.
Engem nem zavarnak a bundle cuccok, és a felületéről is kioffolhatók a bannerek, csak a mások által is elérhető gyűjteménybe normálisabb formában akartam mellékelni a programot. Portable-ként mentek mindent, amit lehetséges, és ezek után vicces, hogy pont a picike uTorrent a legkevésbé kezes az idióta hibrid mivolta miatt.
Ismét alternatíva után néznék, ha lenne esély használható darabra, de ezt a kört már lejátszottam pár hete (Deluge, qBittorrent)... Egyik lassabb, mint a másik (nem feltétlen felületben, inkább torrent-kezelésben). Pozitív volt valamelyikben, hogy futó torrentnél is fa-nézetben lehet jelölgetni az elemeket, és ennyi.
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus #27314 üzenetére
Total Commander fájlösszehasonlítója nem jó?
Egyébként:
[link] -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami alkalmas arra hogy ket kiexportalt registry adathalmazt ossze tudna hasonlitani es a kulonbseget kiemelne esetleg egy szinnel vagy mas modon. Hasznal valaki ilyet?
-
dokee78
félisten
Van egy program merevlemez partíciókat lehet vele lezárni,viszont nem emlékszem a nevére.
Azt hiszem lila fogaskerék volt az ikonja.
Nem tudjátok mi az? -
maki12
senior tag
Sziasztok!
Régen volt egy programom,ami igazából nem nagy szám de a nevét már elfelejtettem...
A lényeg annyi hogy ha becsúsztatom a tokba vagy rácsukom a tokját a telonak/tabnak akkor lezarja a kijelzőt,ha meg kinyitom a tokot akkor pedig feloldja azt... Ismét szükségem lenne rá. A régi program azt hiszem a közelség érzékelővel mérte,de nem baj ha tudtok jobbat mutatni.Remélem tud valaki segíteni,köszönöm!
-
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
Winner_hun #27302 üzenetére
Találtam egy jót: AVIAddXSubs 9.14, egyszerű, gyors
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Blu-ray-ből szeretnék dvd-t konvertálni.
Ehhez olyan programot keresek, ami teljesen ingyenes.
Tehát nincs időbeli korlátozás, nem csak az első 15-20 percet csinálja meg, nem égeti bele a filmbe a program logóját, stb.
Ki mit használ erre a célra?
Előre is köszönöm. -
Winner_hun
félisten
-
FZsolt15
aktív tag
ÜDV!
Olyan programot keressek amivel bele tudom égetni a feliratot a filmbe, és előtte belehet állítani a méretet meg a szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest