- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #51221 üzenetére
Na a lassulás megoldódott, a player->manage->vmware tools-t kellett telepíteni, már fut teljes kijelzővel is.
Egyetlen probléma maradt, a tárterület vesztés, ami a hyper-v és azon több rendszer létrehozás majd törlés után keletkezhetett. Erre létezhet valami megoldás?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Egy DELL precision 5520 gépre telepítettem előbb Hyper-V virtuális rendszert de ez nem tudta nekem megfelelően kezelni az USB-t, ezután VMWare került fel. Ez viszont jóval lassabban fut, illetve nem tudom kihasználni a teljes képernyős módját, mert iszonyatosan belassul. Van ötletetek az alábbi problémákra, hogyan lehetne vagy a VMWare-t gyorsabbá tenni (illetve hogyan lehetne egyszerűen váltani az ablakos mód és a teljes képernyős mód közt) vagy az USB kezelését hasonlóra alakítani a Hyper-V-nek?
Köszi előre is!
Ui.: a hyper-V telepítése után, illetve több rendszer létrehozás és törlés után a rendszermeghajtómról úgy kb 100GB hely eltűnt. Ha mappaméreteket összeszámolom, akkor 100GB körül van a méret, a drive tulajdonságaiban pedig 200.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
SSD-ről milyen lemezmentővel érdemes képfájlt csinálni?
(win7)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest