Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Nem jo
:indit.bat:
call flipper.bat
"C:\Users\sto\Desktop\Pinball FX2.url"
call normal.batKimenete:
d:\programok\dc2>indit.bat
d:\programok\dc2>call flipper.bat
d:\programok\dc2>d:\programok\dc2\dc2.exe -configure="d:\programok\dc2\flipper.c
fg"
d:\programok\dc2>"C:\Users\sto\Desktop\Pinball FX2.url"
d:\programok\dc2>call normal.bat
d:\programok\dc2>d:\programok\dc2\dc2.exe -configure="d:\programok\dc2\normal.cf
g"
d:\programok\dc2>Mar azelott lefut a normal.bat, mielott elinditani a PBFX-et.
-
sto1911
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Abbol tudok shortcutot vagy billentyukombinaciot beallitani?
@(#36375) kispx: azzal probaltam, de nem mukodik. 3 reszbol all, az elso lefut, a masodik altalaban nem, a harmadik meg altalaban igen... Attl fuggoen mit inditok start-tal es mit nem. Az elso egy bat fajl, a masik egy stemes jatek, a harmadik egy bat fajl. Es egyszeruen nem tudom mukodesre birni. A bat fajlok tartalmat be tudnam illeszteni a steames inditas ele es moge, mert csak 1-1 sorrol van szo.
-
sto1911
veterán
Letezik olyan program windowsra, aminek megadhatok mas programokat tetszoleges sorrendben, es egy gombnyomasra lefuttatja a megadott sorrendben, megvarva, mig az elozo befejezodik?
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Ez egy nagyon kiraly kis program. Van egy masodik verzioja is a honlapjan, az tud olyat, hogy a meglevo konfigrol csinal sajat maganak egy masolatot, szoval meg command line-ban sem kell irkalnam, ill. nincs kockazata, hogy olyat allitok be, amitol a monitor bekrepal. Koszi meg egyszer!
-
sto1911
veterán
Ultramon helyett keresek ingyenes alternativat, ami a kovetkezoket tudja:
- profilok, kettot kell tudnia: egyik monitor alloba es elsodlegesre valtson, masik marad normal, ill. mindketto normal
- profilok kozt billentyukombinaciokkal valtsonNem nagyon talaltam ilyet, foleg az elsodlegesre valtassal vannak gondjaik...
Koszi! -
sto1911
veterán
Olyan programra lenne szuksegem, amivel fel tudok venni makrokat. Az alabbiakra lenne szuksegem:
- egermozgas, klikkeles
- szoveg beirasa
- szoveg kimasolasa (elotte kijeloles vagy a CTRL+A bekuldesevel, vagy egerrel kijelolessel)
- szoveg beillesztese
- mindezt gombnyomasra "jatsza le", ha vegzet,, akkor alljon meg, majd ujabb gombnyomasomra csinalja meg megint a folyamatot
- lehetoleg portable
- freeVan ilyen? Koszi elore is!
-
sto1911
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
sto1911
veterán
A Windows Media Centere helyett keresnek egy hasonlo tudasu feluletet, ami a sajat lejatszot is kepes meghivni stb.
-
sto1911
veterán
Nincs ext particiom

A problema abbol allna, hogy van par fajl, amit android ala akarok betenni, es nem akarom egyenkent allitani a jogosultsagokat, muszaj leszek akkor magan a rendszeren keresztul allitani, ha mar nem vagyok hajlando csak ezert linuxot felrakni
A linket koszonom, egyebkent hasznos!
-
sto1911
veterán
Van olyan program, amivel a unixos permissionoket tudom szerkeszteni windows alatt?
-
sto1911
veterán
Sajat kepeimbol es videoimbol szeretnek egy menus, kattinthato dvd-t csinalni, ugy, hogy a kepek es videok kozott lehessen lapozni, listabol kivalasztani, stb. Mindezt egy lemezre szeretnem. Tud vki segiteni, vagy programot ajanlani?
-
sto1911
veterán
Egyszeru, de nagyszeru videokodolot keresek, ami a fenykepezom .MOV fajljaibol valami jo tomoritesu, de azert szep kepu divx-et, .mkv-t vagy h264-et allit elo. (Felbontas 1280x720, es csak atkodolni akarom.)
Koszontem!
-
sto1911
veterán
Hello,
ingyenes panorama keszito programot keresek!
-
sto1911
veterán
válasz
szelesjanos
üzenetére
A Log me in a te programod. Regisztralsz, letoltod a PC-re, es a laptoprol a Logmein oldalan bejelentkezel, akkor latni fogod a gepet.
Neked a free edition (vagy personal vagy home, nem tudom itt hogy hivjak) is eleg.
-
sto1911
veterán
Az iphone topikban meg minden 3. hsz a jailbreakrol meg cydiarol szol... Az nem warez? Ott miert nincs moderalva? Hm?
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Az Acronis meg nem tud helyreallitani CD-n levo kepet... Ez sucks
Na mindegy, igazabol, ha egy halon vannak a gepek, akkor ugy is at tudom huzni a celgep masik particiojara a mentest... Meg ugy is gyorsabb, mint lemezrol. 
De akkor is. Nem igaz, hogy ezek a szerintem alap dolgok nincsenek meg egyszerre egy ilyen programban

-
sto1911
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Atolvastam a Ghostolosat is, de nalam nem egesz lemezt kell helyrealliani, hanem csak egy rendszerparticiot.
Az en szempontjaim:
- kicsi (pl. Hirens boot cd)
- ne kelljen telepiteni (ennek megfelel par)
- egyszeru kezelhetoseg (itt esnek ki a parancssori kapcsolok
)A hirensrol probalgattam a progikat amugy, es ahogy elnezem, az lesz kiirva, egy image-el egyutt egy lemezre. A fentiek alapjan az Acronis progija jott be leginkabb, marpedig azert, mert elsore visszatoltve a mentest egybol mukodott is.
Leteszteltem ugy is, h direkt kinullaztam az MBR, es visszarakva a mentest, egybol ment. Nalam 5*-os.

-
sto1911
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Koszi a valaszt!
Kozben kiprobaltam az Acronist, es virtualis gepen sikerrel vette az akadalyt: tok ures, (azt hiszem, h formazatlan (programbol formaztam)) vinyora is kepes volt feltenni a rendszert, es bootolhatova is tette.
Hetvegen eles teszt
Az XP-s recovery megoldast ismerem en is, azzal az a baj, hogy sokaig tart mig bebootol cdrol az XP rec. con., helyreallitom az MBR-t, aztan visszatoltom az adatokat.
Igy ATIH-mal meg 5 perc alatt megvolt, es eleg hozza 1 db cd is, nem kell 2-3 db-ot vinnem. -
sto1911
veterán
Olyan programot keresek, amivel rendszermentest tudok kesziteni PARTICIOROL, es le tudja menteni az MBR-t is a backup melle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Sorozatok
- Autóhifi
- Futárcégek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Spórolós topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Witcher 1 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

: