Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36362) Termi16


Termi16
őstag

Sziasztok!

Mobilvásárlás előtt állok, kicsit elbizonytalanodtam, ezért kérnék segítséget tőletek.

Bele is csapnék a lecsóba. Eddig úgy mentek a dolgok, hogy megvettem a Nokia csúcstelefonját és 3 évig megvoltam vele. Februárban viszont elvesztettem az N95-öm, azóta egy "gagyi" Galaxy 3-am van. (I5800, aki így jobban ismeri).
Ezt szeretném leváltani. Megint hosszú távra terveznék, tehát évekre, és 2-3 szempont lenne csak mérvadó. Első és legfontosabb, hogy kiemelkedő minőségű kamerája legyen a telefonnak, mivel gyakran készítek ilyen-olyan fotókat (semmi komoly, csak a pillanat hevében, kiránduláson, buliban stb, viszont ettől függetlenül allergiás vagyok a nagyon gagyi minőségre...). Második, hogy jól összeszerelt, strapabíró legyen. Előfordul sajnos, hogy leejtem a telót, ezt lehetőség szerint jól bírja. A harmadik dolog, hogy a gps-e gyors/pontos legyen, illetve ne kelljen hozzá net. Az lenne a hab a tortán, ha még az akksija is sokáig bírná, de valószínűleg ez már túl nagy elvárás.

Használt telefon is szóba jöhet, akár innen az apróból is. Az ár képlékeny, 50-60000ft-ot szánnék használt telefonra, újra 100 körül maximum.
Alapvetően csak telefonálni, smsezni, gps-t használni illetve képeket készíteni szoktam a telefonnal, nagyon más dolog nem érdekel.

Eddig a Nokia N8 volt tervbe véve a szuper kamerája miatt, de minden másban eléggé le van maradva (kijelző felbontás, os, hardver), ezért is fordulnék hozzátok, hogy milyen alternatívát tudnátok ajánlani. Mivel nagyrészt csak Nokiám volt eddig, a többi gyártó annyira nem ismerem. Nézegettem az N9-et is, az minden szempontból jó lenne, kivéve hogy még nagyon drága és talán ennek a kamerájával már más telefonok is tudnak versenyezni, ennél olcsóbban.

Kicsit hosszú lett, elnézést.
Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat! :)

Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.