Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36351) ouzohuto válasza tvamos (#36350) üzenetére


ouzohuto
senior tag

Akkor csak volt Bladed?

XiaomI RedmI Note|||

(#36352) tvamos válasza ouzohuto (#36349) üzenetére


tvamos
nagyúr

Nem ismerem el, mert ugye, ha nem mukodik, akkor tokmindegy, hogy mennyibe kerul, az nem telefon! Ergo, nincs erteke szamomra, ha telefon kell!!!

Ha kutyu kell, hogy nyomkodjam, biztos jo!

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#36353) tvamos válasza ouzohuto (#36351) üzenetére


tvamos
nagyúr

Mindegy, hogy mim volt, mert az ullo es a kalapacs koze szorult!

Bocs, nem emlekszem, hogy pontosan melyik ZTE telefont vettem meg, bepoccentem, mert folyamatosan megszakadt telefonalas kozben a hang. A hivas meg ment kozben. Az meg roaminggal marha sokba kerult! A T-Mobil Pulse helyett vettem! Ami szinten xar! A tobbi telo tuti jo, csak ugye az enyem!!! Mondtak, hogy marha jo, vedd meg, hat megvettem. Most meg vettem, egy szetcsusztathatos Samsungot 14 000-ert. Ez meg azer jo, mer jo!

Most meg majd veszek egy Motorola Atrixot, mert tetszik, es megmutatta a srac az uzletben, hogy minden rajta van gyarilag, mi nekem kell! Sokat vagyok kulfoldon, ruhellem mar a roamingot fizetni. De nagyon! Skype video, vagy semmi! Ennyi! Meg e-mail, meg egy kis net! Nekem erre kell!

Nektek meg tudomisen mire. Arra tuti jo a Blade!

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#36354) ouzohuto válasza tvamos (#36353) üzenetére


ouzohuto
senior tag

mind1 mind1... Összefoglalva: volt pulse szarod(barátnőmnek is volt és tényleg minden baja volt) ami Bladehez nem köthető, egy olyan anomáliával ami egy apk-hoz köthető és roamingproblémáid voltak, érthető az is hogy összefüggést találtál a pulse mini és zte blade között, mind1 én ezt most offolom és inkább alszok :o

XiaomI RedmI Note|||

(#36356) tvamos válasza ouzohuto (#36354) üzenetére


tvamos
nagyúr

Hallottam olyat, aki meg volt elegedve a Pulse-zal!
Lehet, hogy nem szar, csak az enyem, meg a baratnode!

Sot, a fiam, a mai napig, napi szinten nyomja a Robo Defense-t a Pulse-on! Jo kis cucc az! Jut is eszembe, kell bele egy SD kartya, hogy tudon meg tobb jatekot letolteni ra! Szokta mindig mutatni, ha hazamegyek, hogy milyen tuti jatekokat toltott le ra, az otthoni wifi-n. ilyen lufikat kell kiszurni, es a (itt tanultam!!!!) giro szenzorral iranyitani, meg ilyenek! Szerintem vegtelen az elegedett felhasznalok sora!

Csak sajnos a ZTE... az eltorockodott, amikor megkaptam a 30ezres szamlat!
Ugy, hogy meg beszelni sem tudtunk rajta. Persze, 1x vissza vittem, de akkor jo volt, es a Pulse-os szivas utan... nem kapott tobb eselyt! Pedig kartyafuggetlen vettem, meg anno... valami... 50-60 korul. De tenyleg nem vagyok mar biztos benne, hogy blade vlot, vagy valami mas. ZTE, az tuti!

A ceges telomrol is csak azt tudom, hogy valami Nokia, meg a Samsungomrol is csak azt, hogy valami szetcsusztathatos cucc... milyen erdekes, arra emlexem, hogy az edigitaltol volt... Fura, milyen ez ember agya... szetestem...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#36357) ouzohuto válasza tvamos (#36356) üzenetére


ouzohuto
senior tag

XiaomI RedmI Note|||

(#36358) tvamos válasza ouzohuto (#36357) üzenetére


tvamos
nagyúr

Szia Penge!

Eloszor maganban akartam irni, de itt irtam a tobbit is!..

Ne haragudj, nem akartalak szemelyesen teged megbantani!

Ugy ertelmeztem, amit irtal, hogy en ne irjam mar, hogy szerintem rossz, a ZTE Blade, mert szerinted jo. En csak ugy gondoltam, hogy az, aki itt kerdi, mit vegyen, megerdemli a velemenyemet! Mar elotte leirhattam volna a tortenetem, okulaskepp. Ennek ellenere, nem azt mondom, hogy nem jo kutyu ez a ket cucc, ami nekem volt. Csak nekem nem telefon. Es nem az idegesit a legjobban, hogy nem teszi a keszulek, amit kene, hanem amikor a ZTE eladoja, meg a szolgaltato ping-pong labdat jatszik velem! Ennek ellenere, szerintem nem, ahogy a megvettem egyik eszkoz sem volt telefonkent hasznalhato.

Szoval... azt hiszem, a velemenyem felvallalhato.
De nem akartalak szandekosan megserteni, ha igy ertetted, akkor megegyszer bocs!

Tomi

u.i. azert atoffoltam

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#36359) Járókeret válasza tvamos (#36350) üzenetére


Járókeret
senior tag

na jolvan azt hiszem,hogy barátnőmnek inkább a SE x10 mini marad..... erről a blade-ről nagyon megoszlik a vélemény... az x10 mini meg azért mégis csak SE:.. meg nekem is ez van, és teljesen oké...

ez a "tegyél fel rá ilyen olyan romot aztán király lesz" nálam nem pálya. hát akkor a barátnőmnél?....

(#36360) M_o_g_y_i


M_o_g_y_i
őstag

Megjött ma a párom karácsonyi ajándéka, az Xperia Mini (fehérben). :C
Szép és okos kis "telefon", marha gyorsan reagál mindenre. :K
Egyelőre csak titokban tudtam próbálgatni, de meggyőző! :U

4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#36361) Argos válasza Argos (#36330) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog (1)

Ezek szerint nem létezik...? :U

...elmúlik...

(#36362) Termi16


Termi16
őstag

Sziasztok!

Mobilvásárlás előtt állok, kicsit elbizonytalanodtam, ezért kérnék segítséget tőletek.

Bele is csapnék a lecsóba. Eddig úgy mentek a dolgok, hogy megvettem a Nokia csúcstelefonját és 3 évig megvoltam vele. Februárban viszont elvesztettem az N95-öm, azóta egy "gagyi" Galaxy 3-am van. (I5800, aki így jobban ismeri).
Ezt szeretném leváltani. Megint hosszú távra terveznék, tehát évekre, és 2-3 szempont lenne csak mérvadó. Első és legfontosabb, hogy kiemelkedő minőségű kamerája legyen a telefonnak, mivel gyakran készítek ilyen-olyan fotókat (semmi komoly, csak a pillanat hevében, kiránduláson, buliban stb, viszont ettől függetlenül allergiás vagyok a nagyon gagyi minőségre...). Második, hogy jól összeszerelt, strapabíró legyen. Előfordul sajnos, hogy leejtem a telót, ezt lehetőség szerint jól bírja. A harmadik dolog, hogy a gps-e gyors/pontos legyen, illetve ne kelljen hozzá net. Az lenne a hab a tortán, ha még az akksija is sokáig bírná, de valószínűleg ez már túl nagy elvárás.

Használt telefon is szóba jöhet, akár innen az apróból is. Az ár képlékeny, 50-60000ft-ot szánnék használt telefonra, újra 100 körül maximum.
Alapvetően csak telefonálni, smsezni, gps-t használni illetve képeket készíteni szoktam a telefonnal, nagyon más dolog nem érdekel.

Eddig a Nokia N8 volt tervbe véve a szuper kamerája miatt, de minden másban eléggé le van maradva (kijelző felbontás, os, hardver), ezért is fordulnék hozzátok, hogy milyen alternatívát tudnátok ajánlani. Mivel nagyrészt csak Nokiám volt eddig, a többi gyártó annyira nem ismerem. Nézegettem az N9-et is, az minden szempontból jó lenne, kivéve hogy még nagyon drága és talán ennek a kamerájával már más telefonok is tudnak versenyezni, ennél olcsóbban.

Kicsit hosszú lett, elnézést.
Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat! :)

Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

(#36363) _NCT válasza Termi16 (#36362) üzenetére


_NCT
őstag

Én inkább újat ajánlanék Neked, használtat nem éri megvenni 40 felett, ki tudja mit kapsz, új pedig az új, nincs átverés, ha gondod van pedig visszaviszed,kicserélik,örülsz. Míg használtnál ez nem biztos h így lesz...

Látom fontos az is h ütésálló legyen, én egy Motorola Atrix 4G-t ajánlanék Neked. Vagy ha nem kell annyira az ütésállóság, akkor a Nexus S-t :D Utóbbi nekem nagyon bejön, mind összeszerelés minőségét, mind anyaghasználatot tekintve, bár ez szubjektiv. Az viszont biztos,h az os mindig friss marad, és hardveresen sem kell szégyenkeznie. Szerintem telefonhoz mérten nagyon jó képeket készít, továbbá ICS támogatni fogja hack-el a 720p-t is :)

Ha szereted a tepsiket (4.2") és még szebb képek kellenének, akkor Sony Xperia ARC S Teszt

Motorola viszont ugye hosszútávra jó választás, erős gpu-val, strapabíró kialakítással (Gorilla Glass), az ICS még kérdéses, hogy megkapja-e, bár ha nem nagyon mókolsz a telefonnal, akkor a gyári GB is elég lesz.

[ Szerkesztve ]

(#36364) tvamos válasza _NCT (#36363) üzenetére


tvamos
nagyúr

En a magam reszerol nem vagyok meggyozodve a Moto-k fenykepezesi kepessegeirol. Inkabb egy SE. Da ha utesallo kellene, akkor megis a Motorola. A Defi Plus-ra gondolnek. Utesallo, es ket magos...

En magam tobabbra is Atrix 4G-re gyujtok. A Defi Plus jobban tetszik, de... nincs rajta front kamera. Az meg kell a Skype Video Chat-hez... nem mintha olyan szep lennek!

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#36365) _NCT válasza tvamos (#36364) üzenetére


_NCT
őstag

A Defy+ nem két magos. Szerintem RazR XT910-re gondoltál :D

(#36366) sdd2 válasza M_o_g_y_i (#36360) üzenetére


sdd2
veterán

Én mondtam hogy jó kis teló lesz főleg neki :C

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#36367) peugeotmate válasza Termi16 (#36362) üzenetére


peugeotmate
őstag

Szerintem simán vállalható az N8, de te tudod. N9 felára jelenleg elég súlyos, viszont azt tudd, hogy a Trémobilnál az N9-ek függetlenek!

meg

(#36368) Dedel


Dedel
csendes tag

Sziasztok!
Két telefon között vacillálok a Telenor kínálatából.

Samsung Galaxy S
SE Experia Neo

Árban kb. ugyanott vannak, azonban nemrég megjelent hír szerint a Neora lesz 4.0-s Android frissítés, a Galaxy S-re pedig nem. Ezen kívül, ha jól tudom, az SE jóval frissebb modell. Szerintetek melyiket érdemes választanom?
Előre is köszönöm!

(#36369) sdd2 válasza Dedel (#36368) üzenetére


sdd2
veterán

Neo :K

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#36370) molnarpeter válasza Dedel (#36368) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Neo. :)

mp

(#36371) BigBlackDog válasza molnarpeter (#36370) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Szerintem is Neo inkább. Garancia mennyi egyébként a Samura, illetve a Neo-ra?

(#36372) molnarpeter válasza BigBlackDog (#36371) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Samunál 2 év + 2 hónap, ha neten beregeled (tartozékokra egy év van), Sonynál is valahogy így van, csak ott nincs +2 hónap.

mp

[ Szerkesztve ]

(#36373) Domxc válasza Dedel (#36368) üzenetére


Domxc
senior tag

Neo.

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#36374) M_o_g_y_i válasza sdd2 (#36366) üzenetére


M_o_g_y_i
őstag

Remélem... :U

4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#36375) sdd2 válasza M_o_g_y_i (#36374) üzenetére


sdd2
veterán

Ha neked is bejött neki pláne :C Nem fogtok benne csalódni az biztos :K

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#36376) tvamos válasza _NCT (#36365) üzenetére


tvamos
nagyúr

A Defi+-al kapcsolatban igazad van! Tenyleg nem ket magos.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#36377) Maddoxtomi


Maddoxtomi
tag

Üdv mindenkinek.

Jelen pillanatban van egy ZTE Blade-em még nincs 1 éves. Valamint van 70-80 ezrem telefonra maximum. Szeretném kikérni a véleményeteket (ha lehet több ember is írjon) a következőkkel kapcsolatban. Amit kinéztem magamnak: Nexus S ; Sensation XE ; Galaxy S2 ; Nexus Prime.
Érdemes most telefont venni (ez Nexus S-t jelent vagy ha van más ötletetek szívesem meghallgatom), vagy várjak még vele, gyűjtsek még kicsit és vegyek 2magos procis csúcs kategóriás telefont? Melyik az időtállóbb megoldás, Ti hogyan döntenétek?

(#36378) molnarpeter válasza Maddoxtomi (#36377) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Nexus Prime Galaxy Nexus-ra gyűjtenék inkább.

mp

(#36380) Domxc válasza Maddoxtomi (#36377) üzenetére


Domxc
senior tag

GSII, ha a paramétereket vesszük, bár én odavagyok az XE-ért.
Szvsz várhatnál jövőre, akkor jön majd ki a Galaxy Nexus, és a WP7-es Nokiák is.

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#36381) M_o_g_y_i válasza #40993792 (#36379) üzenetére


M_o_g_y_i
őstag

És a HTC Sensation XE with Beats Audio? :F
Tegnap láttam először, eléggé "csúcs" paraméterei vannak. :K

4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#36383) Argos válasza Argos (#36330) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog (1)

Nos, amitől tartottam kissé, be is látszik igazolódni. Aki, nem rendelkezik valami "csudaokostelefonnal", v legalábbis nem ácsingózik rá, az manapság már erőteljesen ignorálva van, minden szempontból és irányból... :R

...elmúlik...

(#36386) _NCT válasza Maddoxtomi (#36377) üzenetére


_NCT
őstag

Szia!

Én is Blade-ről váltottam, Nexus S-t vettem, és nagyon nem bántam meg, bőven elegendő számomra. Persze a 2magos telefonok időtállóak, de attól függ mire használod a telefont. Én azon az elven vagyok, h mire az ICS kiforrja magát 2magos procikra, addigra lemegy a mostani 130ezres telefonok ára megint 70ezerre (kb jövő ilyenkorra), s inkább akkor veszem meg. Ha nem játszol sokat, akkor inkább 1 magos procit vennék még most, mert hiába a 2 mag, ha nem használja még ki a rendszer, és ki tudja mikor fogják optimalizálni igazán a 2 magra a rendszert. 70-80 körül O2X-et tudnál 2 magost venni, azt nem igazán ajánlom, sokan szívnak vele. Akkor inkább Nexus S. Amúgy is aki tényleg telefonálni, és üzleti célok miatt veszi az okostelefont, annak nem nagyon lesz szüksége 2 magra. Nexuson gyári 2.3.6 van, nagyon nehezen akad meg, szinte soha. És a szoftveres támogatást se felejtsük el, Google referencia modell :)

Én nagyon meg vagyok a kis Nexus-al elégedve, pöpec kis gyors masina, szép képeket csinál, s gyakorlatilag minden elfut rajta :)

[ Szerkesztve ]

(#36387) Argos válasza #40993792 (#36385) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog (1)

Én a Monte Slide-ig jutottam kb..
Ám, a s5350, az klasszikus - :O -, az s5550 a slide. Előbbi 3.2-, utóbbi 5MP, led villanó, autofocus, plusz amoled kijelző.. na, igen és az ára.. :S

Azért köszi!

[ Szerkesztve ]

...elmúlik...

(#36388) molnarpeter válasza _NCT (#36386) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Én is így vagyok kb a Neximmel, mivel kb a legerősebb egymagos, még másfél évet simán ellesz nálam, és pont arra az időszakra pont elég a teljesítménye is. :) A frissítésekről nem is beszélve :D A 2X-ről nekem is ilyesmi a véleményem, amióta találkoztam olyan emberrel itt a fórumon, aki arról váltoitt NS-re.

mp

[ Szerkesztve ]

(#36389) _NCT válasza molnarpeter (#36388) üzenetére


_NCT
őstag

A frissítést azt most inkább hagyjuk :D Pont mikor telefont váltottam szoptam be a varázslatos 4.0.3-al, de ez most más tészta

(#36390) molnarpeter válasza _NCT (#36389) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

A google néha hibázik. :D Én mondjuk a 4.0.3-at használom, és nincs túl sok problémám vele, csak ki kell lőni a taskokat, ami az új alkalmazásváltónak köszönhetően nem túl nehéz :D

mp

[ Szerkesztve ]

(#36391) M_o_g_y_i válasza Argos (#36383) üzenetére


M_o_g_y_i
őstag

Vagy csak nem ismerik az elvárásaidnak megfelelő készüléket. :U
Én sem "okostelefont" nyúzok, egyelőre. :N

4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#36392) House M.D


House M.D
tag

Sziasztok!
Most vennék Androidos okostelefont .Melyika jobb a Galaxy Ace vagy a Gio,esetleg Lg optimus link ??? :U

Előre is köszönöm a választ .!

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#36393) Domxc válasza House M.D (#36392) üzenetére


Domxc
senior tag

Igényeid? Szvsz Galaxy Ace, de inkább Xperia Mini-t, vagy Live with Walkman-t vennék a helyedben. Rájük lesz ICS.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#36394) sdd2 válasza House M.D (#36392) üzenetére


sdd2
veterán

Szia!

Én egyiket sem venném mert nem lesz rájuk ICS frissítés. :(

Inkább nézd meg az idei SE-ket azok kapnak ICS-t. Xperia Mini (ST15i), Xperia Mini Pro (SK17i), Xperia Active, Xperia Ray, Xperia Neo, Xperia Neo V, Xperia Arc, Xperia Arc S

Ezeket tudom ajánlani már csak ár/érték arányuk miatt (gondolok itt az xperia mini/ mini pro-ra elsősorban)

Vagy drágább Samsungok kapnak frissítést (SGSII), LG drágább modelljei ( LG Optimus 3D)

De gondolom erre már nincs pénz tehát az SE készülékei ajánlottak. :K

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#36395) maximilian4 válasza House M.D (#36392) üzenetére


maximilian4
addikt

A felsoroltak közül a galaxy ace a legjobb telefon, bár hardveresen semmi eltérés az ace és a gio között. Eggyet kell értsek az elöttem hozzászólókkal, valóban ebben a kategóriában ár/érték arányban és tudásban az xperia mini (pro) a legjobb választás.

Maxi

(#36396) sdd2 válasza sdd2 (#36394) üzenetére


sdd2
veterán

A Live With Walkmant kihagytam. :B

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#36397) szigmat


szigmat
tag

Sziasztok!

Új telefont keresek, Telenoros vagy függetlent, nem kell hogy okos legyen.
Lehetőleg fizikai gombos legyen, dedikált hangerő szabályzó gombokkal, 3,5-ös jackkel, jó zenei képességekkel, lehetőleg vaku/lámpa legyen benne és a készenléti idő is min.3 nap legyen.
Ha még egy n-es wifi is belefér, az még jobb, de nem feltétlen kell.
Árban kb. 30 ezer.

(#36398) Domxc válasza szigmat (#36397) üzenetére


Domxc
senior tag

Esetleg, egy Nokia X3-02, vagy egy Samsung Galaxy Gio?

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#36399) ouzohuto válasza Domxc (#36398) üzenetére


ouzohuto
senior tag

goi mar csak azert is, mert irtozatosan sok panasz van az x3 ra :s

XiaomI RedmI Note|||

(#36400) Domxc válasza ouzohuto (#36399) üzenetére


Domxc
senior tag

Hát ezt nem tudtam, bár ki tudja lehet, hogy kifog egy jó példányt. :U :)

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.