Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32901) MaciG válasza biga (#32899) üzenetére


MaciG
addikt

Na de ha a haver bliccel, téged pedig megbüntet mert nincs jegyed, akkor neked nem teljesen mind1, hogy rajtad kívül kiket büntet még meg és kiket nem? :F Neked ettől nem lesz se több, se kevesebb pénzed. Ez eléggé ilyen, de ha én megszívtam akkor már más is szívjon szagú... :U

BANZAII

(#32902) -v- válasza nyogo83 (#32869) üzenetére


-v-
addikt

Ezt én se értem ...

(#32903) biga válasza Khelben (#32900) üzenetére


biga
senior tag

Te tényleg nem olvasod el amit írok? :D Hol írtam én azt, hogy kevesellem a 6 évet ittas vezetésért? Ne ismételjem magam, kérlek :)

A felmentését nem minősítettem (remélem ez nem is érzősik ilyen egyetlen hsz-omban sem). Az nem tetszett egyedül, hogy a felmentése gyk nagyrészt annak köszönhető, hogy az ügyvédje, mint oly sok ügyvéd sajnos - szerintem - félreértelmezi a hivatását. (És szerintem te is, csak nálad - már ha nem vagy ügyvéd - ez elfogadható, hisz nem hivatásod). Nem, nem kell súlyosabbat kérnie, mint amit kapott, ilyet nem írtam.

MaciG: a hangsúly a SZERINTE hamis-on volt

[ Szerkesztve ]

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

(#32904) Khelben válasza biga (#32903) üzenetére


Khelben
nagyúr

Az ügyvéd dolga az ítélet enyhítése, minden olyan körülmény felsorolása, ami a vádlott pártján áll. Az ügyész dolga, hogy rábizonyítsa a vádlottra a vádakat és ennek megfelelő büntetést kérjen. A bíró dolga pedig az igazságos ítélet meghozatala.
Ha egy ítélet túl enyhe, akkor két ember hibázhatott: az ügyész, mert nem sikerült bizonyítania a vádakat, és/vagy a bíró, mert nem igazságos ítéletet hozott. Az ügyvéd akkor hibás, ha a tetthez képest túl súlyos ítélet születik, mert nem védte megfelelően a vádlottat. Így működik az igazságszolgáltatás már elég régóta. Sőt, az ügyvédi esküben is benne van, hogy minden tudását felhasználja az ügyfele érdekében. Nem az igazság meg a sértett meg az ügyész, hanem az ügyfél érdekében.

(#32905) biga válasza Khelben (#32904) üzenetére


biga
senior tag

Nem kérdőjelezem meg a dolgot. Az ügyfél érdekeit kell védeni. És minden ügyvédnek jogában áll eldönteni, hogy elvállal-e egy ügyet, illetve ha igen, meddig megy el az ügyfele érdekében, hogy még tükörbe tudjon nézni (Ha jól tudom nem kirendelt ügyvédről van szó). Ez morális-etikai kérdés, nem jogi. A sikeres ügyvéd bizony gyakran éppen ezért nem is feltétlenül a gerinc mintaképe. Ez egy ilyen szakma, és nm is az egyetlen. Ettől még nem kell neki örülnöm. És én nem is tudnám csinálni.

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

(#32906) MaciG válasza biga (#32905) üzenetére


MaciG
addikt

Azért azt ne felejtsük el, hogy sajnos jelen helyzetben a sértetteknek már teljesen mind1 mi az ítélet, mert rajtuk ez már nem segít. Ellenben ha ha életben maradt volna valaki aki pl. lerokkan a baleset miatt és az ügyvéd akkor próbálná meg minél lejjebb vinni a kártérítés mértékét, az már valóban gerinctelenség lenne.

BANZAII

(#32907) biga válasza MaciG (#32906) üzenetére


biga
senior tag

Tehát szerinted mivel már meghaltak, úgy is mindegy már nekik, ha akár teljesen fel is mentik az okozót? Nem csak kártérítési célja lehet ám egy ügynek, hanem pl megelőző társadalmi üzenete is: ne tégy ilyet, mert nem úszhatod meg olcsón. És ez független attól, hogy a sértett meghal-e vagy sem. Szerinted milyen üzenete lenne egy teljes felmentésnek? (ha ez valahogy megtörténne).

[ Szerkesztve ]

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

(#32908) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Khelbennek igaza van. Vajon miért nem vagyunk ennyire felháborodva amikor családokat tesznek tönkre a közbeszerzésen is sikeres cégek amikor az alvállalkozó alválallkozójának már nem fizet? Persze a böszme nagy új kocsi az meg megvevődik...

Más: Dániában működik a cipzár elv! Minden elbaszott helyen össze folyatják a sávokat és meglepő módon a pályán agresszív gyilkos dánok előzékenyen cipzároznak.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#32909) biga válasza bitpork (#32908) üzenetére


biga
senior tag

Szerintem ugyan úgy fel vagyunk háborodva, csak itt emberek haltak meg, ezért a média is nagyobb visszhangot kelt az ügyben

A dán tapasztalathoz egy kis francia: eddig két nagyobb régiójához volt mindennapi szerencsém, illetve a déli vidékekhez nyaralási idényben. Kelet Franciaországban elég fegyelmezettek a vezetők, gyorshajtás, durvább szabálysértés elvétve akad, és bár nem kifejezetten előzékenyek vagy udvariasak, alapvetően nem agresszívek, a besorolások zökkenőmentesek, hirtelen sávváltásokkor is viszonylag toleránsak (ami nem csoda, mert a franciák nem nagyon használnak sávelőjelzéseket pl városokban, ami sokszor meglepetéseket okoz ismeretlen helyen. Autóút felhajtóik is igen rövid, nem nagyon van lehetőség hosszas kigyorsításokra, muszáj besorolni).
Északon már kicsit árnyaltabb a kép, bár durva szabálysértéseket itt sem sokat látni, azért néha tdnak cifrákat művelni. Errefelé nagy divat a "jobbkezes" kereszteződés néha elképesztő helyeken is (simán előfordulhat, hogy egy településen áthaladó országúton elsőbbséget kell adnod a jobbról jövőnek, illetve nagyobb terek körüli gyakran több sávos )de fel nem festett sávokkal!) utak nem körforgalmak (bár pl egy gyanútlan magyar pl esküdni merne rá, hogy az, ha nem figyeli, hogy nincs kint a körforgalom tábla), így azokon pl a bejövőnek van elsőbbsége. Komplett városrészek vannak végig jobbos kereszteződésekkel, így aki nem nagyon tapasztalt ebben eléggé meglepődhet, ha nem figyel. A gyalogosoknak itt kisebb az ázsiója, mint keleten (ahol megállt a forgalom, ha megálltam a zebránál, pláne gyerekkel). Itt már kicsit hasonló a feeling, mint otthon :P
Dél (bár erről csak nyári tapasztalatom van): tragédia! Igazi közelharcok folynak. Ijesztő, bár valahogy működik.

Az index használat viszont tragikus mindenütt. Nem, vagy kiszámíthatatlanul használják. Az utakon iszonyat mennyiségű fix trafi van telepítve, és bizony nem kell sokszor beleszaladnod egyikbe-másikba, hogy gorjon a jogsi. A rendőrök egyébként abszolut nem zaklatnak, nem nagyon láttam még ok nélküli ellenőrzéseket, inkább olyanokat szoktak, hogy pl körforgalmaknál (ahol úgy is lassabban haladsz) benéz, hogy öv, gyerekülés stb rendben van-e. Biztosítás, műszaki ki van ragasztva az ablakra, így azt egy parkoló autón is ellenőrizheti.

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

(#32910) Lauda válasza bitpork (#32908) üzenetére


Lauda
félisten

Mondjuk daniaban megtanulhatnanak korforgalmat is epiteni, ha mar hasznaljak. Nyergessel szinte az osszesben centizni kell olyanok az ivek es annyira szuk. Masik, a varosbol minek a kivezeto!! oldalon lassito jardasziget?? Raadasul olyan szuk magaspadkas szar, hogy 30-40-el csorogsz at rajt a kamionnal. Fogalmuk nincs hogy kell ezeket jol megepiteni, utobbira raadasul semmi szukseg nincs. Amugy az utak nagyon jo minoseguek.

[ Szerkesztve ]

(#32911) bitpork válasza Lauda (#32910) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Jah én is egy tengerparti nyaralót béreltem, és az ide vezető Isten háta megetti út jobb mint otthon az autópálya.

Én igazából a pályás hiriggel nem vagyok jóban. Ott vazz gyilok megy. Mindenki vonatosat játszik...

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#32912) MaciG válasza biga (#32907) üzenetére


MaciG
addikt

"Tehát szerinted mivel már meghaltak, úgy is mindegy már nekik" Szerintem igen. Vagy te máshogy látod és szerinted nekik jobb/rosszabb lesz az ítélet enyhesége/erőssége miatt? :U

Másik részével az "üzenettel" a társadalom felé egyet értek, de itt meg felvetődik az, amit itt valaki már írt (lehet pont te), hogy 6 év így kívülállóként nem tűnik sokan (főleg hogy előzetes is beleszámít és jó magaviselet után hamarabb is szabadulhat) így nincs is igazán ennek az üzenetnek elrettentő ereje.

BANZAII

(#32913) Doze


Doze
aktív tag

Bolgár kamionos, mikor M43-on eltrafált egy buszt 14 halott volt. Ő 7 évet kapott, most nem azt mondom helyes/helytelen ennyi idő. De ez azt mutatja rezesova a 6 évével pont benne van szórásban (nem kapott túl keveset)

Egyébként nekem sem tetszik.... de az ír manusz aki zebrán elvágta a babakocsit/cserbenhagyás aztán meg sem ráncigálták érte, na az gáz :(. Az hogy a média/indulat életfogytiglant akar az megint más kérdés.

(#32914) Khelben válasza Doze (#32913) üzenetére


Khelben
nagyúr

Nem zebrán és nem cserbenhagyás, a többi stimmel :)

(#32915) Doze válasza Khelben (#32914) üzenetére


Doze
aktív tag

igaz-igaz. Járda volt, és 2 kisgyerek. Őt pl miért nem vették előzetesbe? :((( most utána olvasva

[ Szerkesztve ]

(#32916) Khelben válasza Doze (#32915) üzenetére


Khelben
nagyúr

Nem tudom, talán mert nem volt milliomos, így nem tudott volna évekig bujkálni a távol-keleten pl.

(#32917) Doze válasza Khelben (#32916) üzenetére


Doze
aktív tag

valami biztosítócég igazgatója volt, szerintem ott inkább valami baki lehetett

(#32918) 8th


8th
addikt

Ó istenem... :(

Megnéztem néhányszor de még mindig a videó hatása alatt vagyok. Ahogy olvasom a kisgyerek túlélte és remélhetőleg nem csorgó nyálú öntudatlan zombiként kell leélnie az életét. Az ütközés pillanatában legalább tíz másodperce piros volt a gyalogosoknak. Hogy lehetnek felnőtt emberek ennyire felelőtlenek. :W

(#32919) bitpork válasza 8th (#32918) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Tessék a példa hogy nemcsak rezesné érdemelne kötelet...

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#32920) biga válasza bitpork (#32919) üzenetére


biga
senior tag

Rezesova csak akkor érdemelne, ha túlélték volna! Így, hogy meghaltak, már elég egy átlagos bünti is, hisz az elhnytaknak már egy sem számít.MaciG majd elmondja miért ;]

MaciG: ne vedd magadra, de muszáj voltam érzékeltetni, miért érzem furának a véleményedet :)

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

(#32921) Lauda válasza 8th (#32918) üzenetére


Lauda
félisten

Nem szamit, hogy piros volt-e vagy sem. Mivel gyalogos atkelohelynel lassitott/allt a masik auto, neki is ezt kelltt volna tennie, hogy meggyozodjon, nem kozlekedik-e gyalogos az uttesten. Persze lehet a ruszkiknal nem igy van.

(#32922) IreN!CuS válasza 8th (#32918) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Az feltűnt-e hogy egy másik anyuka a kezében a gyerekkel ugyan úgy ment volna át csak az ütközés miatt visszarohant gyorsan.....
De bassza meg aki kisgyerekkel így elindul....

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#32923) biker válasza Lauda (#32921) üzenetére


biker
nagyúr

kérlek, idézd ide, hol van a kreszben leírva, hogy szabad jelzés esetén is meg kell állnom az úton, ha egy másik sávban áll egy autó? esetleg hogy szabad jelzés esetén is meg kell állni a zebránál?
mert szerintem ilyen nincs benne

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#32924) Khelben válasza biker (#32923) üzenetére


Khelben
nagyúr

(3) A kijelölt gyalogosátkelőhely előtt megálló vagy forgalmi okból álló jármű mellett meg kell állni és továbbhaladni akkor szabad, ha a vezető meggyőződött arról, hogy azt a gyalogosok elsőbbségének a megsértése nélkül megteheti.

Én nem látom benne azt, hogy "kivéve, ha zöld a lámpa".

(#32925) deicide válasza Khelben (#32924) üzenetére


deicide
veterán

De milyen elsőbbségről beszélhetünk egy lámpával biztosított, pirosat jelző gyalogátkelőhelynél?
Ugyan a video-n nem látszik a gyalogoslámpa színe, lehet, hogy az is zöld volt? :F

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#32926) Zozzant válasza biker (#32923) üzenetére


Zozzant
addikt

Ja ha esetleg nincs leírva akkor el lehet ütni bárkit...?

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#32927) deicide válasza Zozzant (#32926) üzenetére


deicide
veterán

Nyilván nem, de ha mindenki lelassítana minden amúgy zöld lámpánál, ahol a gyalogosoknak piros van, kicsit megállna az élet mindenfelé. Erre van a bizalmi elv, Te betartod a szabályokat és arra számítasz, hogy más is azt teszi. Ahhoz nem kell kreszvizsga egy gyalogosnak, hogy a kurva piroson nem megyünk át. Nem érzéketlennek akarok tűnni, csak sok olyan esetem volt, ahol a gyalogos a nyilvánvaló piroson ment át, rádudáltam és még ő háborodott fel.

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#32928) -v- válasza IreN!CuS (#32922) üzenetére


-v-
addikt

Ez csak két sáv....csoportosan sokan át akartak volna ott menni még úgy tűnik, mert ugyan piros van de úgyis áll a sor mindkét oldalon alapon... szemmel láthatóan nem számítottak rá, hogy ott a kocsisor között valaki ész nélkül jön ötezerrel ...
Mindig mondom a nagy gebaszhoz egynél több ember faszsága kell ... az, hogy így jön ezerrel az álló kocsisor mellett ügyeskedve a hülyegyerek, az no comment.. az is no comment, hogy a piroson így tolja át a gyerekét.. az is no comment, hogy felfestés nulla, se zebra, se szaggatott vonal, se semmi.
Rezesova ügyben is ketten voltak faszok, a vizsgálat szerint nagyon nem volt rendben a fiatnak a sávváltása sem. Ez, hogy nem nézel tükröt meg kivágsz a másik elé, elmegy addig, amíg olyanok közlekednek melletted, akik figyelnek helyetted meg vigyáznak rád, és akkor nincs baj. Ha meg egy ilyen gyökér Rezesovával találkozol, akkor ennyi.

(#32923) biker: ezt hívják defenzív vezetésnek. Sajnos nem mindenkinek van agya meg érzéke a vezetéshez. Azt, hogy valami mennyire relatív gyorshajtás, az határozza meg, milyen események tudnak történni (amikre elvileg tudat alatt számítanod kéne), mekkora valószínűséggel, és mekkora a gebasz, ha bekövetkeznek.
Egy zebránál, álló kocsisornál kurva nagy az esélye, hogy leléphetnek eléd .. ha meg lelépnek és elbaszod, az nagy gáz. Erre számít az ember, és akkor se megy ötezerrel, ha nincs szabály rá, ami kötelezné.

[ Szerkesztve ]

(#32929) Zozzant válasza deicide (#32927) üzenetére


Zozzant
addikt

Nem kell megállnia és az életnek sem, ha deffenzív vagy "számítasz" rá, hogy vajon a sok hülye miért áll, viccből? Ezt nem kell leírni sehol. A hullajelölt valójában örült akire rádudáltál csak így kért bocsánatot:) Te megtetted amit lehetett.

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#32930) -v- válasza deicide (#32927) üzenetére


-v-
addikt

"Te betartod a szabályokat és arra számítasz, hogy más is azt teszi"

Én ezt kijavítanám: azt feltételezed a másikról, hogy ő is betartja a szabályokat, mindemellett számítasz rá, hogy mégsem. Én legalábbis így vezetek, és már nagyon sokszor jött jól. Sőt, voltaképpen folyton azt érzem, hogy a forgalomban iszonyú sok ember helyett nekem kell figyelni .. bevallom őszintén ezért is szeretek dinamikusabban vezetni, sokkal éberebb vagyok és jobban figyelek, jobban számítok mindenre.. ami necces szitu volt eddig, az mind azért volt, mert fáradt voltam, bebambultam.. sajnos ez mindenkivel előfordulhat, olyankor meg csak reménykedni lehet, hogy nem valami Rezesovával hozza össze a sors, hanem valaki olyannal, aki szintén éberen meg defenzíven vezet.

(#32931) biker


biker
nagyúr

Itt mindenki megbolondult???

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#32932) MaciG válasza Khelben (#32924) üzenetére


MaciG
addikt

Ez pont kimondja, hogy ebben az esetben nem kell megállni, mivel nekem a lámpa zöld, így a gyalogosoknak piros, tehát meggyőződtem arról a gyalogosok elsőbbségének a megsértése nélkül továbbhaladhatok. :)

Egyébként rengeteg felelőtlen anyuka/apuka van, még a busz előtt is képesek átrohanni a piroson (pedig azzal nem lehet úgy hirtelen megállni és az utasok testi épségét sem lehet veszélyeztetni pár hülye miatt), és mikor jó időbe nyitva van az ablak és álló helyzetből indulok akkor még sokszor azt is hallani, hogy "gyere fiam szaladjunk mert piros a lámpa...". Aztán meg majd csodálkozik a szülő, hogy a gyereke mért megy át később a pirosan... :U

BANZAII

(#32933) qdak válasza Khelben (#32898) üzenetére


qdak
addikt

kanyarba automatan kapcsolja a kodlampat pl vw,
a rendor meg megbuntetne erte mert jog szerint szabaltalan, nm fog. :)

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#32934) Lauda válasza qdak (#32933) üzenetére


Lauda
félisten

A kanyarkovetes es a felkapcsolt kodfenyszoro nem egy es ugyan az.

(#32935) qdak válasza Lauda (#32934) üzenetére


qdak
addikt

tudom, de kanyarba talalkozva, nm biztos h megmondod epp mi megy. :)

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#32936) Lauda válasza qdak (#32935) üzenetére


Lauda
félisten

De, mert csak az a fele vilagit, amerre kanyarodsz.

(#32937) qdak válasza Lauda (#32936) üzenetére


qdak
addikt

azt nm mindig latod, am mind csak azt az oldalt kapcsolja?

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#32938) bobsys


bobsys
addikt

Tudom, tudom nem Magyarorszag, de van ahol ilyen iteletek szuletnek hasonlo esetekben (teny allamonkent valtozhat)
"Arkansas man who killed an Arlington woman, and severely injured her daughter, in a drunk-driving accident last year was sentenced to 40 years...
Coe was sentenced to 40 years on one count of negligent homicide; 40 years on one count of first degree battery; 15 years each on two counts of aggravated assault and 15 years each on two counts of aggravated assault on family or household members...
The sentences will be served concurrently and Coe will need to serve at least 10 years before parole can be considered"

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#32939) Lauda válasza qdak (#32937) üzenetére


Lauda
félisten

Igen, csak azt az oldalt.

(#32940) AMD Power


AMD Power
titán

Halálos balesetet okozott egy magyar autós Svájcban

Mi is tudunk azért.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#32941) Khelben válasza bobsys (#32938) üzenetére


Khelben
nagyúr

Van, ahol meg halálra köveznek, ha ránézel egy ellentétes neműre... annak sincs semmi köze hozzánk meg ennek sincs.

(#32942) Cilla válasza dokar (#1) üzenetére


Cilla
újonc

Talán mert képtelen időben elindulni...talán mert piszkosul idegesítik azok akik betartják a megengedett sebességet és talán mert halhatatlannak képzeli magát, mindezt azzal a tudattal, hogy jól vezet, hiszen tövig képes nyomni a gázt..... :Y Ezért aztán ha lehet ehhez görcsösen ragaszkodik, mit neki beláthatatlan kanyar, emelkedő, záróvonal....az mi is ?? :U

(#32943) qdak válasza Cilla (#32942) üzenetére


qdak
addikt

2007 de reg volt. :D

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#32944) Lauda válasza qdak (#32943) üzenetére


Lauda
félisten

Most regelt meg csak. :)

(#32945) qdak válasza Lauda (#32944) üzenetére


qdak
addikt

En megcsinaltam u ezt
1 honapja kb, vmiert kileptetett?! Mikor beleptem nem az utolso hsz eket tette ide hanem az elejet, ja es telon nincs datum se, csak ha kicserelem www re ;)

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#32946) -v-


-v-
addikt

(#32947) 8th válasza -v- (#32946) üzenetére


8th
addikt

Az az amit nem tudsz megoldani pénzzel azt oldd meg sok pénzzel tipikus esete. Közúti veszélyeztetés sem állt meg? Ha az nem közúti veszélyeztetés, hogy valaki segg bebaszva telefonálás közben száguldozik az autópályán akkor mi az? Valamelyik rezes által felkért "független"szakértő szerint az sem kizárt, hogy a punto sofőrje szándékosan rántotta ki a kormányt a bmw elé, hogy úgymond megleckéztesse megbüntesse azt. Normális? Eleve az egész eljárás bűzlik. Rendőrség küld egy szakértőt rezesék hármat vagy talán négyet. A bíró nem az államilag kirendelt igazságügyi szakértői véleményt veszik alapul hanem a rezes klán által kilóra megvett felkért "független" (muhhahahhaa) szakértőkét? Ilyen a világon nincs! Nagy igazság: puha pöccsel nem lehet baszni. Bevágni a fogházba és rohadjon rá a lakat. Hát mi ez? Ez igazságszolgáltatás? Ebben az országban nincs jogegyenlőség. Lehet csűrni csavarni de a tényeken semmit sem változtat. Eltett láb alól négy ártatlan embert akik borzalmas kínok közt hagyták itt ezt a világot. Vallomása i mindig úgy módosult ahogy az általa felkért szakértő nyilatkozott az ügyről. És akkor rezes kisasszony a családtagjaival nevetgélve távozik a bíróságról egy luxuslakásba bulizgatni. Reggel az ügyvédje egyenesen belemondta a tv kamerába, hogy a 2,5 szobás lakás ajtaját nem lépheti át mert az már fogolyszökés lenne. Erre valami rendőr mókus délután lenyilatkozza, hogy ha úri kedve úgy tartja vendégeket fogadhat, úszkálhat, szaunázhat, fitnesz teremet is használhatja szabadon jöhet mehet a komplexumon belül. Hát tök jó. Az a nőverő barom sorozatsztár akinek már a nevére sem emlékszem néhány pofonért többet kapott. Röhej ez az ország gyerekek. Figyeljétek meg addig fogják húzni az időt amíg végül egyetlen napot sem kell majd bv intézetben töltenie. Igen ilyen szarok a törvényeink.

[ Szerkesztve ]

(#32948) Möhe válasza 8th (#32947) üzenetére


Möhe
addikt

Kékfényben olyant is mutattak/mondtak hogy a vér és vizeletvétel is szabálytalan volt,és az eredmények kiértékelése is több évtizedes "formára épül" és ebben is ellentmondások vannak. (valami hasonlót mondott a kommentátor a riportban)
De Stohbuci óta már nem lepődök meg semmin. Ő is mit kapott....

(#32949) 8th válasza Möhe (#32948) üzenetére


8th
addikt

Ennyi.

(#32950) m3tr0 válasza 8th (#32947) üzenetére


m3tr0
senior tag

De Khelben megmondta,hogy ez így jó, eleget kapott és ennyi. :U
Gusztustalan az egész.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.