- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
A G1-emen is rekeszelget a 45-ös, engem ez annyira nem zavar, pláne hogy már kezdem kiismerni.
Szobában valami csúcsfény felé fordulva szokott leginkább lerekeszelni élőkép közben. Mondtad is ha jól emlékszem, hogy koncerten is lerekeszel néha a hülyéje, pedig ott ezzel csak az AF dolgát nehezíti teljesen feleslegesen.
Leellenőriztem és ez gyakorlatban nem teljesen ez a helyzet, legalábbis az én G1-emen nem.
Azt figyeltem meg, hogy ilyen esetben A módban 1,8 rekeszen ilyen csúcsfény felé fordulva (talán a kiégésmentes élőkép miatt?) lerekeszel, viszont ha itt fókuszálok egyet akkor az élesség állítás idejére azonnal nyit teljes nyílásra és amint betalált visszarekeszel.
Azaz legalább annyi esze azért van, hogy az AF dolgát ne nehezítse feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest