Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Leginkább nekem is videóra kéne, ugyanígy változó és/vagy kiszámíthatatlan helyzetekre, hogy nyitott rekesszel se kelljen
magasraalacsonyra emelnem a shutter-t, mikor már nincs lejjebb ISO-ban. Szerintem ide elég lenne egy ND8, vagy ND16.Meg szeretnék néha nappali timelapse felvételeket is készíteni. Oda viszont valószínűleg valami erősebb kellene.
De ha ezeket a helyzeteket számottevő képminőség romlás nélkül meg tudnám oldani egy szűrővel is, az lenne a legjobb.

Úgyhogy, ha találsz valami jót, aránylag megfizethető áron, akkor lgysz linkeld majd be. Én is keresgetek, olvasgatok a témában.
(#88985) INTELligent: Én a multit általában focimeccseken szoktam használni (még az FZ200-zal, 300-zal), ahol gyorsan kell lődözni, és nem mindig középen van a kívánt téma. Ott általában eltalálta a rendszer, hogy mire kell fókuszálni.
Az egymezőst egyébként én is szeretem. Meg amit még sokat szoktam használni, az az MF alatti egyszeri autofókusz, gombbal, vagy érintéssel. Amit aztán szükség esetén tudok finomhangolni kézzel.
A családi eseményen miért nem használtál touch fókuszt (és expót)? Szerintem az is eredményes lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest